GLITTER & GLAMOUR

Igår hade jag o Monkan en "Glitter & Glamour" kväll på Valuta... Det var mycket bling bling överallt..
Kvällen började med att ja o Andreas blev bortbjudna på middag hemma hos Roffe o Monkan. Monkan va tyvärr inte hemma under middagen, utan satt iställlet på ett tåg från Växsjö till Södertälje.
Vi käka as gott. Drack en öl... Sen vit 19.00 tiden drog Roffe iväg till Syd för att hämta Monkan vid tåget..
När dom kom tillbaka va det stress vill jag lova. Monkan sprang runt som en skenande häst och visste inte riktigt vad hon höll på med..
Tillslut var alla klar och vi tog våra glitter och glamour saker och bar iväg till Valuta. Väl där börjde vi dekorera vårat bord som var bokat... Mycket saker blev de. Vi hade massa serpentiner i guld och silver såklart! Som vi blåste ut över hela bordet.. Vi hade skit skoj... Vi hade även med oss tutor även dom också i guld o silver..
När vi va klara me dekorationen beställde vi in öl.. Drack, tittade på elodifestivalen o hade fortfarande skit kul.
Vi blåste som blådårar i våra pipor, klappa händerna, sjöng och skratta massa!
När alla bidrag var igenom körda, hade vi våran egna röstning. Alla fick lämna 20 kr, skriva sitt namn och låten på ett papper.... Vi var 11 st som röstade, 6 av oss hade röstat på The Ark, så istället för att dela upp pengarna så alla skulle få 36 kr var, beställde vi in bira till oss vinnanre...
Helt plötsligt när vi sitter där och har som trevligast, kommer en taxi.. Åhhh... ut kommer hon, Annika. Som Andreas har ljugit om under våra nästa 8 månader tillsammans. Myckket irriterande vill jag lova! Hon klängde på honom som en tok och skulle massera honom och dansa me honom och kramas på honom... Usch! Kunde inte hon istället stanna kvar hemma med sin 12 åriga son som var med oss. Hur kul kan han ha det och se sin mamma bli en helt annan människa, tack vare spriten som flödade på.
Jag har alltid gillat Annika, men tyckt att hon kanske borde ta lite mer ansvar för sina barn som är snart 13 och snart 17?
Hade ja fått bestämma hade hon aldrig fått vara me igår. Hon förstörde min kväll helt. i hade verkligen skit kul igår till hon kom ut ur taxin...
Andreas blev som vanligt dyngrak och kommer inte ihåg nånting. Han fick gå hem o sova medans jag gick på efterfest och drack coca cola...
Den här kvällen hade kunnat bli en super kväll som vi planerat hur länge som helst....

Iallafall maten vara kalas god och rätt låt vann!

Puss Bitchen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0