Sjuk sjuk sjuk

Åhh jag är sjuk!! sjuk sjuk sjuk!! och jag verkligen hatar det!!
Jag skulle ju jobbat idag på en förskola som jag inte jobbat på tidigare, och hade verkligen sett framemot det, då jag får in en fot där, vilket alltid är bra!
Men imorse när jag vaknade så frös jag som en gris, jag var täppt i näsan, trots att det rann ur den. Jag hade grymt ont i huvudet och hade ont i kroppen...
Jag gick upp vid 6.30 när min älskade åkte till jobbet. ja hade inte behövt gått upp då eftersom jag inte började förrän vid 9.. men eftersom jag vet att man mår sämre på morgonen ville jag gå upp och se om jag mådde bättre... men icke... jag ringde till mamma och behlvde råd.. Jag ville verkligen jobba!! men mår man inte bra så gör man inget bra jobb heller.
de slutade med att jag ringde till jobbet och berätta att jag tyvär inte kunde komma, och att jag var väldigt ledsen för de. Men hon sa att det ínte var några problem och bra att jag ringde så tidigt. Hon sa även att dom skulle höra av sig en annan dag. Jag bad så mycket om ursäkt för detta, men hon sa att hon hörde att jag inte lät så bra, och att jag skulle krya på mej...
Jag tog tempern och hade om jag trodde feber, inte såå hög men 38,2°C.. Jag la mej med 2 alvedon, och vaknade vid 8.30, då ringde dom från en annan förskola, ((den jag på igår)) och frågade om ja kunde jobba.. Men när jag berätta att jag hade feber och va kanonförkyld, så förstod hon att det inte gick... De va en annan som jobade som också hade blivit sjuk ((samma som mej)).



Nu ska ja krypa ner i soffan och kolla på Ebba & Didrik =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0