Underbara helg

Så då va vi hemma igen efter en helg med fart och fläng =)


Igår efter att mamma och pappa va förbi här och hämtade 2 plattror öl, så åkte vi och tankade, kollade luften i däcken och sen lämnade filmen vi hade hyrt.. Den va så dålig så jag inte ens kommer ihåg vad den hette..


Sen började vi färden till Ösmo.. Där lämnade vi av ytterligare 2 plattor öl, för att sedan bege oss till Nynäshamn och till Ingela och Dennis. Där fikade vi och kollade på deras dykfilm. Helt underbart!! Sen blev klockan 15 och det var dags att bege sig till syster med familj. Där vi träffade underbara Anton och Måns.


Där blev de ännu mer fika och massa lek med Antons bilbana. Jag passade även på att leka lite med bilar på bilmattan, men det var mest för min egenskull =)


Efter fika och lek och skoj, blev det dags för middag.. Eftersom Måns ville öta mit i matlagandet tog jag och Anders över. De blev fläskfile, pommes och beasås.. Mycket gott!!


Efter de blev de massa prat i soffan, och jag gullade mestadels med Mini. Sen blev de lite mer lek med bilbanan och sen var det dags för melodifestivalen. Jag tror att det var första gången jag någonsin sett det. Visserligen så såg jag inte hela, då Anton ville att jag skulle natta honom. Så de gjorde ja med nöje. Vi läste en bok, men sen blev de dags för sova. Anton ville att jag skulle klia honom på ryggen hela tiden, men tillslut så sa jag att om jag fortsätter så kommer jag somna. Och då räckte det, för han ville att jag skulle vara vaken hela tiden. De va viktigt =)


När Anton somnade gick jag upp till dom andra, då va de bara röstningen kvar på hela melodifestivalen.

När det va slut åkte jag och Anders hem till mamma och pappa och sov där. Vi bestämde oss för att sova ute på soffan och där ena sängen finns, eftersom vi inte orkade bära in extrasängen in till gästrummet.

Anders fick ta extrasängen och jag tog bäddsoffan, för jag får alltid så satans ont i ryggen efter extrasängen. Bara det att den där förbannade sängen gnisslar så fort man vänder sig om i den. Så när Anders äntligen hade somnat, så låg jag kvar vaken. Jag låg och lyssnade på Ludde, mammas och pappas undulat (( egentligen var det min från början)). Jag trodde den skulle dö.


Så småningom somnade jag, men sov ypperligt dåligt! Jag vaknade igen 04:20 av att fågeln började flaxa omkring inne i buren, jag tror hon hade ramlat av pinnen. Så jag gick upp och tog bort skynket. Sen la jag mej ner och hade precis somnat om. Då tänds lamorna i fönstret (( dom gick på timer)) jag satte mej käpprak upp och undrade vad det var för jävla hus man hade hamnat i.


Anders vaknade också när fågeln började röja, han trodde de var larmet som gått igång. Så sa han, att han trodde lampan i köket också skulle gå igång snart.. Så då fick jag gå upp igen för att släcka den.. MYCKET IRRITERANDE!

Sen blev klockan 9 och då ringde väckarklockan, tanken va att vi skulle åka till Hanna i Uppsala vid 10 tiden så vi va där vid 11. Men Hanna ringde halvtstressad och sa att vi fick komma senare, då hon inte hunnit varen bakat eller städat ännu.


Så vi åkte från Ösmo vid 11 tiden och va framme i Uppsala vid 12.30 tror jag klockan va.

Väl framme bjöds det på massa fika! Det var supergott!

Sen kom Emma, Mams och deras son Benjamin ((2 månader)) Så vi kollade på alla barnkläder dom köpt i utlandet och sedan begav vi oss hemåt.


Framme i Södertälje kom vi på att vi va tvungna och åka och handla, så vi åkte raka vägen till Willys, aa eller jag sprang upp på toa och lämnade kameran.

Utanför Willys köpte vi varsin hamburgare. Sen åkte vi hem och satte oss vid datorerna. Nu har Anders precis dammsugit medans jag suttit och skrivit detta inlägg.


Idag ska vi äta korv med bröd, och senare blir det dip och morotsstavar! Gott och en aning nyttigare än chips!

Nu går vi mor diet tider =) Slut på läsk, chips och godis =)

Så kort och gott: Det var en underbar helg med nära och kära!

Hur har din helg varit??


Kommentarer
Postat av: c a s p e l i h n a

Min helg har varit bra!! =)



Vad tycker du om att skolorna tvingas sparka lärare??

2009-03-16 @ 07:50:08
URL: http://caspelihna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0