Bra dag trots enorm försovning!

Imorse vaknade jag i panik!
jag tittade på klockan och insåg ganska snabbt att jag hade försovit mig. Jag rabblade en ramsa av svirdommar samtidigt som jag flög ner för trapporna, hämtad telefonen och ringde jobbet.
Det var B som svarade. Jag vet inte om hon hann uppfatta vad jag sa. Men jag berättade att jag hade tokförsovit mig. Klockan va då 6.50 och då hade jag behövt att åka.
jag stressade som aldrig förr. Kaffebryggaren hade jag som tur var, laddat redan dagen innan. Så den behövde jag bara trycka på knappen, och de gjorde jag samtidigt son jag ringde jobbet.
jag packade ihop zinas mat och vatten sprang ut med det i hundgården, öppnade upp växthuset. Sen in igen drack kaffet medans jag gjorde mig helt klar.
sen iväg! Jag kom endast 10 minuter försent! De tycker jag var rätt bra, då jag har en bra bit o åka.

jag var rädd för att hela dagen skulle bli kaotisk. Men hittills har den varit helt ok!
Jag slutar kl 15 idag. Då har jag friskvård. Jag ska försöka mej på att olja in möblerna en vända igen.
A kommer komma lite senare idag då han ska serva bilen.. Den har redan åkt ut på Blocket :( usch! Jag vill verkligen inte.. Inte min första bil!! Jag hoppas den kommer till ett bra hem! Där den får mycket kärlek och luftas mycket ;) jag ska iaf se vem det är som köper den! JAG ska godkänna ägaren INNAN köp... Typ.. De e vad jag vill.. Men de kommer aldrig A gå med på. Han vill bli av med den.

jag harsivit som en kratta inatt. Jag har hostat massor! Jag som hade hoppats på en förkylning utan natthosta. Men de verkar inte bli så.. Jag som kräks av min hostmedicin.. :(
Nä nu ska jag ta och göra nåt nyttigt. Snart ska jag på rast :) lovely!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej söt blogg! Jag har en fråga till dig :

Vad ska du göra i sommar?

Kram www.jossis.se

2010-06-15 @ 13:39:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0