En underbar dag trots snor!

Idag har det varit fullt upp!

Snoret rinner, men jag känner mej rätt ok. Jag har ork i kroppen, vilket jag inte haft på hela veckan. Idag kom min "trädgårdsmentor" Carola hit. Hon kom vid 11 tiden, och då hade jag dammsugit hela huset!! De ni! Trots drypande svett klarade jag det.. 3 våningar. Där ljög jag. Jag dammsög bara 2 våningar.. Övervåningen orkade jag inte, och kände inte att de va nödvändigt just idag :)

När Carola kom var jag precis på väg ut med soporna. Så vi kollade runt i trädgården innan vi gick in och drack kaffe och käkade en glass.
Efter att suttit och surrat i massa timmar, bestämde vi oss för att åka in till Gnesta en stund. Vi började med att åka till EuroStore. Där vi gick lös. Shoppade massa kimskrams. Men ändå bra att ha saker :)
Jag köpte bl. a detta..


3 st ljushållare... 30 kr st.


Denna ljusväggshållaren... Den visste jag redan på stubinen vart den skulle sitta. I hallen. 100 kr

Sen köpte jag lite mer bra att ha grejer. Men orkade inte ta kort på de...

Efter besöket på EuroStore, gick vi in på Hemköp. Där vi köpte oss bröd och skagenröra, som vi sedan mumsade upp i bilen. Jag köpte även liljor och självklart peacemärken! :D

Jag verkligen älskar liljor, dom luktar sååå gott!

Sen åkte vi till loppisen. Där fanns massa skit ((som vanligt)) Men även en heldel finfina grejor. Jag hittade en superfin servis. Åhh vill ha! Han skulle ha 2400 kr för den. Men han påpekade också att då hade jag inte prutat ner den.. :)


Allt de här ingick i de priset...


Och så här var motivet på den... Underbar!

Men ja kom inte därifrån tomhänt... Nää... Carola hittade en jätte fin godisskål med lock. Superfin! SKulle inte jag köpa den skulle hon göra de. Så stod vi och velade ett bra tag. Jag kontra med att Men du hittade den.. Hon svara; Ja men du vill ju ha den, och jag ska skära ner på o köpa massa glasgrejor... Så jag köpte den...


150 kr.... :)

Efter loppisen så gick vi över vägen till blomaffären. DÄr jag köpte 2 tomatplantor för ynka 10 kr st. Dom är nu omplanterade i större krukor inne i mitt växthus..
Sen gick vi in på Granngården, där jag köpte massa götta saker till Zina.. :)

Sen åkte vi hem. OCh då gick Carolas bil sönder... Den lät konstigt och de lixom dunkade under den... Vet inte vad de va som härjade... Men men... De va ju volvo ;) hihi...

Tack Carola för en super mysig dag!
Även massa tack för hjälpen med delningen av succhinin och alla tips!
Du är bäst!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0