Hem ljuva hem!

Idag har lätt varit den absolut bästa dagen ever på jobbet. Vi har endast haft 15 barn o efter lunch blev de bara 11. Med de fåtalet barn blir de så himla harmoniskt. Alla barn har lekt med alla och vi har haft riktigt bra. Jag är supernöjd efter dagens arbete. Det är en skön känsla o jag kan ta helg nu utan nån ångest :)

En annan underbar känsla var att få komma hem till ett nystädat hus. Dessutom var maten klar. De bjöds på tacos :)
Bra start på helgen!
Nu sitter vi o slöar framför tv'n. Världens absolut sämsta tv program.. Jerry Springer :)
De handlar om en tjej och en kille som varit tillsammans i 2 månader. Tjejen ville att han skulle fria o bla bla bla så berättar han att han egentligen är en tjej! Och hon har inte märkt de trots att dom haft sex.. ?
Jag undrar om Jerry springer bara är ett påhittat program? Att alla egentligen är skådisar eller nåt.. De birde de väl vara?
Ingen aning. Men en sak jag vet är att jag förmodligen ibte orkar starta datorn idag. Så hg svarar på kommentarerna imorn :)

Hoppas ni alla får en toppen bra helg!

Kommentarer
Postat av: nadia

Det borde ju vara påhittat, men samtidigt så undrar man varför det i så fall inte kommit fram!? Det har ju alltid varit prat om det är på riktigt eller inte, men det har aldrig blivit bekräftat. Det är ju lite konstigt att alla människor som varit med i programmet har hålt tyst om att allt är påhittat. Om det nu är så.

2010-11-05 @ 20:16:03
URL: http://www.prinsessanadia.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0