Lyfter på hatten och välkomnar natten

Tackar för mej för idag och går och sover.

Imorn blir de Skärholmenscentrum för att bränna pengar! Risken är väl att jag inte hittar nåt. De brukar ju vara så när jag verkligen är ute efter att shoppa :)



Nu måste jag krypa till kojs så ja orkar shoppa imorn ;)

Kommentarer
Postat av: Lisa

Det är som man säger -- det man inte kan få är just det man åtrår mest, och det man kan få ser man knappt. Jag hade faktiskt en sådan dag idag, om jag ska vara ärlig :p



sv. Jag har också svårt med att läsa kartor -- det är därför jag tittar på dem i två-tre timmar (minst!), och det är även därför jag ändå lyckas gå vilse. Det värsta var när jag skulle ha inskrivning på universitetet -- byggnaden jag skulle gå till ligger femtio meter från tågstationen, men jag svängde fel och irrade omkring i över en timme innan jag hittade rätt.



Jag tror nog att du har rätt. Även när man bor hemma är det lätt man låter det vara stökigt som en revolt. Jag trivs egentligen bäst när det är städat, om jag ska vara ärlig, men jag har svårt att få det gjort då jag vill göra det själv (jag känner annars att de andra bara hamnar i vägen) och det är sällan jag är själv.



Kram!

2010-10-01 @ 23:18:14
URL: http://liisiish.blogg.se/
Postat av: Anna Katana

Aa vitt är verkligen perfekt att ha. Ljust och fint och dessutom lätt att inreda. Hela min lägenhet är fin. Så tycker absolut att du ska få din man till att börja renovera (:



Bra att du fick hnm att följa med! Men håller med dig, när man verkligen är ute för att shoppa brukar man inte hitta ngt. Annars hittar man alltid massor av saker.

2010-10-02 @ 01:17:26
URL: http://annakatana.devote.se
Postat av: elina

söt bild :D



btw, tycker du det är bra eller dåligt att 50-öringen är borta ? :)

2010-10-02 @ 17:23:10
URL: http://weelcometomylife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0