Nya gardiner och nya orkideér

Oj oj vad bloggen har hamnat åt sidan de senaste dagarna. Men vad gör de? De är ju min blogg :)

Idag har jag knappt suttit ner nånting. Jag har haft eld i baken och stökat och grejat. Nu sitter jag med en iskall smirre i handen och njuter av friden... Eller egentligen inte. Egentligen vill jag fortsätta fixa här hemma. Men de ska sparas till imotn. Jag måste lära mej att allt inte behöver göras på engång, utan att de faktiskt kan vänta tills senare.

Idag har jag sytt mina första gardiner! De ni! Jag köpte tyget förra veckan, och då skulle dom bara behövas fållas i kanterna. Men eftersom dom såg rätt fjuttiga ut i våra fönster sprättade jag upp de som redan var sytt och sydde om dom. Jag måste erkänna att jag är rätt nöjd!


Nu är jag redo för att sy mer. Det var riktigt kul!

Jag fick en symaskin av mamma i somras. Men jag har lixom aldrig haft nåt att sy, så jag har inte behövt använda den... De är inte den nyaste direkt, men Husqvarna e ju de bästa märket på symaskiner, och dom gamla är ju bättre än nya. Så e de ju visserligen med de mesta ;)

Min nya vän.... Skönheten :D

Idag när vi var inne på K-rauta köpte jag 2 st orkideér. Dom hade jätte bra pris på dom 2 stängslade... 169 kr! Nu måste jag bara lära mej att hålla dom vid liv... Jag är rätt bra på att få dom o inte överleva....




Nu har jag kommit på att jag vill ha alla fönster fulla av dom... Men de skulle nog bli för dyrt eftersom jag skulle få köpa nya hela tiden....

Jag har även klippt mej... Dock blev de bara topparna... 3-4 cm... Så de syns ingen skillnad.. Men de känns...
Imorn blir de till att färga håret.
Jag ska även slipa och måla fönsterbrädorna, sätta upp mina förbannade jä*la panelgardiner... JAG HATAR PANELGARDINER!!! Usch vad hemska dom e! Men jag har inte så mycket att välja på för tillfället... De eller inga alls. Inga alls skulle va de bästa om de inte va sån jäla insyn från grannarna....
Vi ska även hinna med att storhandla. Min underbara make har ju frostat ur ena frysen medans jag hållt på och grejat med mitt :D Imorn ska han ta andra frysen ;)

Nu ska jag ta och svara på alla kommentarer... Jag kör så långt jag orkar ;)

Kommentarer
Postat av: malinjohanzon

sv: ja verkligen! :D

2011-01-15 @ 23:27:41
URL: http://malinjohanzon.blogg.se/
Postat av: Britt Inger

Så olika det kan vara här i världen. Du har aldrig sytt gardiner och jag har aldrig köpt färdiga någonsin, bara sytt! Du har lyckats bra Sandra!

2011-01-15 @ 23:33:40
Postat av: prinsessanadia

SV: Jag började faktiskt läsa din blogg just för din headers skull :) Tänkte att den här bloggen måste jag gilla.. Tjejen står o brudklänning med en öl i handen. Det är någon jag borde gilla :D

2011-01-15 @ 23:46:28
URL: http://www.prinsessanadia.se
Postat av: Anonym

Hej hej, kika förbi denna länk där jag lagt ut massa fina klänningar, så gott som nya, till bra priser =)



http://www.blocket.se/stockholm/Snygga___frascha_festklanningar_i_bra_skick_31618951.htm?ca=11&w=1

2011-01-15 @ 23:51:54
Postat av: Jouline

Min feber har gått ner nu och jag är på bättringsväg känner jag :) ja jag har ju inte haft orken till att uppdatera min iphone än men ska göra det så fort jag blivit frisk och är hemma igen. Är just nu hos min mamma nämligen.



Va fin gardinkappa du sytt, du är ju riktigt duktig :)

Kram!

2011-01-16 @ 00:05:32
URL: http://stylebyjouline.blogg.se/
Postat av: Alexandra - ♥

Snygga gardiner! :D

2011-01-16 @ 02:40:34
URL: http://alexaandrabrunander.blogg.se/
Postat av: Pimli

Fin gardin. Rimmade ju :) Och visst är det kul att sy! Inte alls så svårt som man skulle kunna tro innan man sätter igång.



Å så om ditt förra inlägg om det där med att svara på kommentarer. Jag hade mycket kommentarer förr, men sen insåg jag att jag inte kunde fara runt och svara på alla kommentarer hela tiden. Det är för mycket annat att göra och jag kan inte sitta timmar vid datorn varje dag. Så jag slutade med det. Nu har jag inte särskilt mycket kommentarer längre :-) Men det får man ta, jag KAN helt enkelt inte sitta vid datorn mer än jag redan gör. I så fall hinner jag ju inte sy nått :-)

2011-01-16 @ 12:40:24
URL: http://pimli.se/blogg
Postat av: Marina

När du vattnar dem så låt vattnet få rinna ur krukan helt och hållet innan du ställer in dem i sin vanliga kruka igen och vattna dem inte för ofta, högst 2 ggr i månaden + att de ska stå ljust men inte i direkt solljus.



Bara ett tips ;-) och förhoppningsvis överlever de ;-)

2011-01-16 @ 14:42:04
URL: http://bohlinmarina.blogg.se/
Postat av: ullis

Men gumman ....vilka dyra orkider jag köpte mina idag med 2 stänger för 69 kr st på Ikea jätte stora o fina ...

Jätte fina gardiner...stolt svägerska hahaha

Ha det bra kramen

2011-01-16 @ 16:57:38
Postat av: Mikaela

Håller med om symaskinen, att de äldre är bättre än de nya. Jag fick ärva mammas gamla (från tidigt 80-tal) för några år sen. Efter att ha skickat den på service så är den kanon. Är så nöjd med den. Mamma däremot har mkt problem med sin nya, bl.a. för att den är MKT krångligare att trä.

2011-01-17 @ 09:40:40
URL: http://valkommenhemtilloss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0