Vadan?

78073-17


Jag vet inte vad jag ska göra längre.... vi bråkar nästan 50 % av den tiden som vi träffas... Faan asså de funkar ju inte.. Jag börjag tvivla på om det kanske e så bra att vi träffas.. Jag menar, ingen mår ju bra av att man bråkar.. Visst jag älskar honom, men ibland måste man faktiskt tänka på sig själv också...
Men men... Vi får väl se hur det här slutar...

Förra veckan var jag på 2 anställningsintervjuer.. En som verkligen verkade skit bra... det vill jag verkligen ha... sen den som jag va på i fredags var rena mardrömmen... Värsta häxan till chef... Så jävla otrevlig..
Där vill jag verkligen inte jobba... Stugan va en barack som låg på en fotbollsplan... Kul place... Öhh... NOT!

Nu ska jag äta min pizza som jag gjort!

See  yaa!

Love Bitchen

Försvinn inte från meeej!!!!

78073-16


Jag vill ju att snön ska stanna! Men den bara försvinner från mej... *typsikt*.

Idag har vi självständigt arbete... Nice... Jag sov ända till 11.06 skit skönt. Jag har inte sovit så skönt på flera veckor.. De kanske e för att höst- ångesten är på väg bort...

Ha, jag förvånade mej själv igår, i skolan.. Snacka om att jag hade hängt me. När vi gick igenom de vi hade gjort innan lunchen.. Jag svara på allting, så läraren o alla andra i klassen tappa hakan... Jag som inte svarar på någonting annars...
Men de va väl bara för att ja tyckte de va kul o intressant.. Vi håller på me en kusr som heter "Barn med speciella behov". Svin kul!

 Nu ska jag å o plugga vidare... Kanske skriver mer sen om jag orkar...

Puss Bitchen

ÄLSKADE SNÖ!!

Ja o Prinsen

Tjooo heeej!!!

Faaan vad lovley! Idag fick ja o Andreas sakerna som vi beställde =) faaan va skoj!
Idag har jag sökt jobb hela dagen... Ja hann inte till skolan, för ja va tvungen o ringa en del samtal, bl a till kommunal o försäkringskassan.. Så därför har jag varit hemma hela dagen.. Men de gör ingenting, för vi skulle bara gå igenom några frågor som vi svara på förra veckan..

Igår va ja hemma själv.. Jag har inte varit de på 100 år.. Faan de va as skönt.. Jag gjorde absolut ingenting. Förutom o städa, tvätta o diska.. Sen titta ja såklart på dom desperat hemma fruarna.. De e ju såå jävla bra!! Synd bara att de va sista avsnitten för säsongen... Men de gör ju ingentng, för ikväll börjag ju OC... Faan va kul... Men jag kommer inte iåg ett smack av vad som hände sist..

Guuud så härligt me snö!! Hoppas att de ligger kvar.. Nu ser man knappt gräset o asfallten längre.. Jag älskar snön! De e roligast om man jobbar på dagis samtidigt som de e snö.. För då kan man ha snöbollskrig me barnen, göra snöänglar och åka massa pulka.. Klart man kan göra det om man e själv också, men de e mycket roligare o göra det när man ser att barnen blir så glada.

Nu ska jag kolla lite på tv!

Puss o hångel
Bitchen

RSS 2.0