Fruktansvärt irriterande!!

*~The vamp~*

Ehh.. Faan vad skönt. Ännu en helg över. Dom flesta brukar säga tvärtom. Åhh nej inte måndag! Men va faan ja gör ju ändå ingenting på helgerna. Ja umgås ju bara me Andreas hela tiden. Så de spelar ju ingen roll om det är helg eller vardag... Allt ser ju precis likadant ut iallafall...
Vadan denna helg?? Jo, så här har min helg varit..
Jag och pappa skulle åka o köpa en bärbar dator till mig i lördags. Så ringde ja till pappa 9.30. för att höra om vi skulle åka nångång. Men pappa orkade inte, dom skulle på 50 års fest på kvällen.. (Det sket ju jag i!) Pappa sa att vi kunde åka nästa helg och köpa den där datan. Men om jag vet nåt jag vill ha, då ska ja tamefaan ha det på en gång!!
Det slutade med att jag och pappa blev osams. (inge kul.) aa iallafall. Han la på luren i örat på mej! Va faan lixom!
Iallafall med min envishet så skulle jag promt ha min dator, så jag tog med mig Andreas och åkte till expert. Hans syrras kille kan mycket om datorer, han sa att det fanns en bra där för bra peng. Så vi åkte dit och köpte den.. Han som sålde den sa att allt redan var installerat på den. Den datan stod som visnings dator och blev därför ännu billigare. Väl hemma så börjar jag leka med den. Helst hade jag ju velat formatera hela datorn, men eftersom man inte fick med sig någon skiva så tänkte jag att det inte skulle gå. Efter ett tag när jag inte hade rört datan gick skärmsläckaren igång. Jaha de va väl inget med de. Bara de när ja rörde på musen så skulle jag skriva in experts lösenord... Hmm.. som om jag kunde de.. Nähä så de va bara o dra ut sladden o börja om.
I söndags åkte jag och Andreas tillbaka till Expert.. Efter 1.5 timme så åkte vi hem igen... Utan dator.. Jag lämnade tillbaka den. Mest som protest för att han lurat mej.
Vi åkte till Siba istället och köpte en annan.. Visserligen va den dyrare.. Men den e mycket bättre och dessutom är den snyggare också..
Så så har min helg varit..

Faaan vad jag längtar till imorn!! Då ska jag, Hanna och Emeli gå på TAKIDA!!! Faan vad kul!! Det var ju inte direkt igår man träffade dom.. Det blir 3:e gånge gillt som vi ser TAKIDA! Och det lär ju knappast bli den sista heller..
Lite irriterande är ju att vi betala 240 spänn för biljetten, och att Bandit ska ha fest på Onsdag me TAKIDA som gästartister.. Och det är GRATIS!
Jaja... inte mycket o göra åt saken!

Nu ska ja göra andra saker...

OVER AND OUT!

Puss Bitchen


*Den osäkra tjejen i min klass*

OSÄKERHET!

Man märker så fort på folk som är osäkra.
Det märks så tydligt.
Som hon, man märker det så tydligt. Hon skrattar på ett o
säkert sätt.
Kanske har hon blivit mobbad som liten?
Det vet jag att hon har.
Man märker att hon vill vara en mängen.
Hon vill vara både som oss och med oss.
Hon vill vara som oss, som oss som inte är osäkra.
Kanske för att hon tror att hon kommer få bättre självförtroende,
bättre självkänlsa, bli mindre osäker.
Jag vet inte.
Hon skryter väldigt mycket om sina nära och kära.
Förmodligen för att hon är så osäker på sig själv.
Kanske för att hon känner att dom nära och kära är som hon
själv skulle vilja vara.
Hon kanske är stolt för sina nära och kära.
Jag vet inte.


Min älskade Doris!

Min älskling!

Jaha, då va även denna helg över...
Min mamma, pappa och min systerson Anton va och hälsa på mig i söndag.. Vi åkte till den nya elekronik affären Media Markt som har öppnat inne på Heron City.. När vi gick därifrån hade jag fått en ny digital kamera =) eller pappa sa att jag skulle betala tillbaka på den så fort jag kan.. Men om jag känner  in pappa rätt så kommer jag säkerligen få den =) Jag även en ny Mp3.. Min gamla har gått sönder.. =( men den nya har bara 128 mb... men de räcker...
Vad har mer hänt i helgen då??
Hmm... Jo jag har ju jobbat... Jätte kul.. Alla stammisar va jätte glad att se mig tillbax..
En stammis sa:
- Åhh vad kul. Äntligen få man se det glada ansiktet igen! Jag blir så glad varje gång jag ser dej för att du jämnt är så glad.
Haha.. de e ju kul o höra! Jag hoppas på o få jobba 28/ 10 för då e det karaoke där.. Faan vad kul!
På lördag kväll satt jag, Andreas och Lisa på jobbet o drack lite.. Sen när Daniel ville stänga, så tänkte vi bara gå hem o slagga.. Men Istället gick vi med Pontus och Annika hem till dom och drack lite grogg o lyssna på musik... Jätte trevligt.. Annika sa att hon hade saknat mitt glada ansikte, och att jag o en annan tjej som heter Adina va dom trevligaste och mest servic inriktade som jobbade där. Och att det inte alls var lika bra där nu när vi hade slutatat...
Idag har jag pluggat.. Jag har gjort klart ett skolarbete om "Skolbarnsomsorg".. Nu har jag bara ett arbete kvar och göra.. Tänkte att ja ska göra det nu, medans jag är själv. För när Andreas kommer hem så blir det bara och slänga i sig lite mat och sen dra och träna.. Vi har blivit as duktiga! Vi tränar måndag, onsdag, torsdag, fredag (ibland) och lördag eller söndag.. I lördags va vi på gymmet klockan  10,00.. *hurtig*
Det har aldrig varit så bra mellan mig och Andreas som det är nu... Jätte skönt. Inga tjaffs eller bråk.. Skit skönt!!

Åhh.. I söndags när mamma och pappa var hos mig så hämtade dom min älskade katt Doris. *tårar* Men de är ju bäst för henne. Ohc jag kan ju hälsa på henne precis när jag vill!

Nu ska jag fortsätta plugga!
SNART E DE DAX FÖR TAKIDA!! HANNA HÄMTADE UT BILJETTERNA IDAG!! *NICE*

Puss Bitchen

*Min vän Sara när hon redovisar om punk*

*Min vän Sara när hon redovisar om punk*


Livet har sina goda stunder.. Även dom svåra.. Tyvärr


Hur skulle jag klara av den här utbildningen utan mina homies Sara och Niklas.. Fan det var länge sen ja garvade så mycket som den dagen när vi färgade håret på mig och den dagen ja skulle visa er mitt sovrum.. Hahaha... Det var ju inte en inbjudan att jag ville ligga med er... HAHAHA... Ni fattar!

Kom ihåg våran pakt! Stå upp och säga emot alla i klassen så fort dom säger nånting! *HATA KLASSEN*


Puss på er!

Eran Bitch

*Jag och min vän Niklas*

*Jag och min vän Niklas*


DAX FÖR TAKIDA IGEN!! Duktiga jag!

78073-11

FAAAN VAD KUL!! Piffen skickade ett sms till mig igår och berättade att hon fått tag på biljetter till Takida! Faaan vad lovley!!! Åhh det ska bli så jävla kul... Det är bara 11 dagar kvar... Då ska vi festa och rocka.. Vi har redan sett dom 2 gånger.. Men va faan spelar det för roll??! Dom e ju asbra!! Dessutom så har man ju nått snyggt och vila ögonen på medans man rockar till bra musik...

Faaan vad härligt med fredag igen!!
Jag har inte gjort ett skit på hela dagen. Vi har haft självstudier hela dagen så jag har bara softat framför datorn..
Fast jag har faktiskt varit riktigt duktig idag... Jag har sökt 18 jobb... Mest dagis jobb men även andra..
Ihelgen ska jag inte göra ett skit.. Fan vad skönt!! Eller jag och Andreas ska kanske åka ut till mamma och pappa. Men det är inte helt säkert än.. Men troligtvis så blir det så, för Doris ska ju flytta hem till dom, ov´ch jag paratade me mamma om de då sa hon att det kanske blir i helgen.. *HOPPAS* Det är ju bäst för henne. Eftersom jag inte har tid med henne..
Jag ska få massage idag *lovley* men inte av Andreas.. Utan av Lisa min kompis, hon håller på och utbildar sig till massör. Faaan vad nice!
Den här veckan har jag äntligen kommit igång med träningen igen efter 2 veckors förkylning.. NICE! Det är faan as skönt och träna.. Man känner sig mycket piggare..
Vi ska träna på söndag med... Skönt..

Ha! Jag skickade ett sms till Daniel i måndags, vi har ju inte pratat sen jag blev tillsammans med Andreas. Jag har ju inte ens fått jobba kvar på restaurangen heller för att jag blev tillsammans med honom.
Aaa iallafall så skickade jag ett sms till båda hans mobil nummer för jag inte visste vilket av dom han använde.. Jag skrev: Hej hej! Tänkte bara säga att jag finns kvar
                                                  om ni behöver hjälp på restaurangen. Kram

Men jag fick inget svar..
Sen i onsdags kväll hade jag fått ett sms av honom där det stod:
Hej hej! har du skickat sms till
mitt andra nummer? Kram kram

Så skickade jag tillbax och skrev japp det har jag, jag skickade till båda nummrena för jag visste inte vilket du använde.
Flera timmar senare så fick jag ett sms av honom där det stod: Hej hej! Har du lust att jobba på restaurangen någon gång om det behövs? Kram

HALLÅ??? Det var ju det jag skrev till honom.. Men han "behöll" väl sin stolthet och låtsades som om det var han som frågade från början. Men smart som jag är så skickade jag tillbaka.
Ja dte var ju det jag skrev i första sms:et!

haha... så nu e det bara och hoppas på att han hör av sig så mycket som möjligt. Jag är i ett stort behov av casch just nu...


OVER AND OUT!

Puss Bitchen


Dessa satans ex!!

Nu jävlar e ja piss förbannad!! Fan vad jag hatar EX!!!!!!!! Inte mina utan hans!! Den där jävla Emma! Kan hon inte bara gå och dö? Bara en liten undran lixom...
Han säger att han hatar henne, att han inte vill ha någonting med henne och göra.. Frågan är då... VARFÖR HAR HAN RINGT TILL HENNES MOBIL FRÅN HANS HEM TELEFON??? Och vem faaan e Anna Svensson??

Fan jag känner mej bara som ett stort jävla frågetecken med en stor klump i magen.... Sara tycker att jag ska lämna honom innan det går för långt... Lättare sagt än gjort...

Nä nu ska jag väl sluta grubbla över det, och ta tjuren vid hornen när han kommer hem...

Mitt mest använda ord just nu är FAAN!!! Så jag fortsätter ett tag till med det!

FAN!! FAN!! FAN!! FAN!! FAN!! FAN!! FAN!! FAN!! FAN!! FAN!! FAN!! FAN!! FAN!! FAN!! FAN!! FAN!! FAN!! FAN!! FAN!! FAN!! FAN!! FAN!! FAN!! FAN!! FAN!! FAN!! FAN!! FAN!! FAN!! FAN!! FAN!! FAN!! FAN!! FAN!! FAN!! FAN!! FAN!! FAN!! FAN!!

OVER AND OUT!!

Puss Piss Of Bitchen

Ja vad säger man??

Ja vad säger man??

Min Andreas.... Hahaha...

Denna jävla svartsjuka!!

FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN

FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN

Jag vet inte vad jag ska göra... Sara min ena homies hennes psykolog säger att om man är svartsjuk så ska man inte bry sig.. Man ska låtsas som ingenting.. Aaaa... men tjoo hej Husein de e ju så jävla lätt!!!!!!!!! Faaaan ja lackar!!! Vad ska man göra lixom...

Den här helgen ska jag vara hundvakt till Troysan... Världens sötaste hund.. Ylva och Daniel kom och lämnade honom igår kväll, så ska jag ha honom tills på söndag... *lovley* då vet man iallafall att man kommer ut och rör lite på sig...
Nu är jag hemma hos Andreas, han är på taco/ räk kryssning med jobbet, så jag är hemma me hunden.. As skönt och få vara lite för sig själv ibland... Man behöver det.. Annars går man varann på nerverna och man hinner aldrig sakna varann...
Imorgon kommer jag också få vara själv, för då ska han till sin brorsa som fyller år.. Och jag kan inte följa me eftersom hans kärring e allergisk... Men det sket man ju i egentligen... Hahaha... Nää... eller..

Jag prata me mamma idag, hon är ju för gullig.. Hon hade satt in pengar på mitt konto, även fast hon visste att pappa redan hade gjort de.. Söta mamma och pappa! Det är tur att dom finns....

Nu funderara jag på om jag ska gå och sätta mig med min chips- påse, mina popcorne, mitt godis och min sockerdricka och svulla gärnet..

Nästa helg drar man kanske till Uppis och hälsar på Piffsan.. Tjejerna kan ju behöva nån som kan parta.. hahaha... Piffen behöver ju iallafall mig nu när Empan har gått och blivit pansionär.. Hon vill ju åka hem så fort dom kommit ut... Det duger ju inte för mig.. Är det party så är det.. Och då ska det vara hela natten.. Men först måste jag kolla om jag kan låna pengar av någon... Mamma och pappa går ju inte och låna mer av efetrsom jag redan är skyldig dom ett gäng me pengar...

Men det löser sig... Allt löser sig förhoppningsvis med tiden....

Time to go...
OVER AND OUT!

Puss arga BitchenEn klump i magen...

I morgon ska jag göra gastrostopi... Gulp.. Inge kul... Fan jag som får kvälvningar bara jag stoppar en tandborste i käften... Men men... Man kan ju hoppas på att dom hittar vad som är felet.. Nåt skumt är det...
Dessutom ska jag till vårdcentralen imorn me... Och kolla varför jag har så konstigt ont i huvudet hela sista tiden... Sara min kompis ringde till sjukvårdsupplysningen och prata me en sur kärring för hon var orolig varför jag hade ont hele tiden.. Då sa hon att de kunde vara hjärninflamation... Hmm.. skumt.. VADAN DETTA?? Sen prata ja me tanten men ja visste inte att hon var en grin kossa.. Hon sa att ja på en gång skulle åka hem och stanna i sängen minst veckan ut. Och att jag skulle prata me läkaren imorn.. MEN HALLÅ?? Han har ju fan inte tid för mitt huvud, när det är min mage han ska kolla upp...
Sen ringde jag iallafall vårdcentralen och fick en tid...
JIPPIE!! Jag som verkligen ÄLSKAR (!!!!) sjukhus... NOT!

Jag missade Bandit festen i fredags för att ja va sjuk.. FUCK!! Men Piffen sa att det var alldeles för mycket folk för att de skulle vara kul..
Och vad har händ med Puffen då? Hmm... Jag tror hon har blivit en pansionär... En glad en i så fall... Hon vill ju åka hem så fort dom har gått ut... Knas- Maja =)

Igår var min mamma, pappa, syrra och syrrans unge Anton hemma hos mig.. Jag och Andreas hade bjudit dom på taco.. Jätte bra.. Pappa betalade all mat när vi va och handla.. Kanske ska bjuda dom på middag fler gånger.. Dessutom var det mamma som lagade mestadels av maten.. HAHAHA... Om det är nån som vill komma och äta mat hos mig så e de ju bara och handla me dej de, men du får faan laga den själv också... hahaha

Anton (syrrans unge) han e så jävla cool! Aj lööv him! Han e ett riktigt litet busfrö.. Om man e på dåligt humör på dagen och träffar honom, då kan man inte bli annat än på topp humör... Så fruktansvärt söt e han.. Ett riktigt litet charm- troll...

Nä nu ska jag ta och göra nåt vettigt...

Ha det bra...
OVER AND OUT!

Puss Bitchen


RSS 2.0