Maoam som i Thailand :)

När vi var i Thailand käkade vi (läs JAG) rätt mycket Maoamkolor... Dom finns ju här i sverige också och är riktigt goda... Dock finns dom mest i bitan.. Du vet, små med lite papper på.. Dock är dom inte alls lika goda som dom i Thailand... Där var dom långa.
När jag åkte hem från jobbet i måndags var jag tvungen att svänga in på Läggesta kiosken och handla. Och DÄR!!! Där fanns mina favoritkolor! Som dom ska vara!
Klart att jag köpte med mej ett gäng hem ;)


Jordgubb är godast :)

Kommentarer
Postat av: Anna Katana

Den har börjat kika fram här lite emellan åt men det blir inte lika fint som dagarna innan. Gör mig iofs inte så mycket eftersom jag ändå ska jobba (:Vadå, ska inte du till blåkulla imorgon? :D Var alltså inte allvar det jag skrev, bara på skoj (:

2011-04-20 @ 13:17:28
URL: http://annakatana.devote.se
Postat av: Anna Katana

Haha ok :D Så fel det kan bli. Du har några timmar på dig att hitta kvasten i alla fall (:förresten på tal om godiset, jag vet att de där ibland säljs bland lösgodis i vissa affärer. betydligt godare än de små :D

2011-04-20 @ 13:33:26
URL: http://annakatana.devote.se
Postat av: Sasha

Jag älskar MAOAM kolor :DJa, det är skönt att sova tills man vaknar, men jag ställer alltid klockan på 9, för sover jag längre får jag panik...

2011-04-20 @ 15:46:05
URL: http://sashas.se
Postat av: Erika(jyringen)

ngn fler som längtar tbx till thailand?? :)

har själv suttit å kollat priser till nästa år :)

2011-04-20 @ 15:55:18
URL: http://jyringen.blogg.se/
Postat av: Erika(jyringen)

sv.ja det är väl precis så man säger :Pbra idé,tycker att du borde gjort det..jag menar 15timmar ihopvikt med gamla underkläder är ju inget motför att få komma till thailand :)

2011-04-20 @ 16:27:15
URL: http://jyringen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0