Så va de tydligen Valborg...

Idag känner jag mej betydligt bättre än igår... Idag har jag orkat städa... Sakta men säkert blev de renare och renare = )Skönt att det är avklarat... Jag damma och dammsög.. Jag har sparat badrummet och skura golven till min älskling =) hihihi...
SNällt va? Men jag blev helt slut. Därför sparade jag de till honom..

Jag har nyss käkat lunch, så nu fick jag lite mer energi...

Jag fick höra idag att min körskola ska läggas ner... Jahapp? Bara sådär... Jag måste nog ringa dom och kolla om de är sant... Vad händer med alla mina lektioner som jag har kvar då? Säkerligen får jag ju pengarna tillbaka, men de hjälper ju inte mej. För nästa bilskola jag isåfall ska börja på så måste jag ju beställa ett nytt 10 körlektionerspaket, OM jag inte vill köpa lösa lektioner, men de  blir ju svindyrt!!

Ähh jag måste ringa och kolla de nu....

Ikväll e de ju tydligen Valborg också... Hade jag ingen aning om.. Syrran ringde mej igår och frågade vad vi skulle göra idag...
- Nää vi ska väl inte göra nånting... Vadåra?
Så berätta hon att de va Valborg.. Hmm jag hänger inte alls med.... 

Nää nu ska jag plugga teori och ringa bilskolan.... Jag väntar dessutom på att min ögonläkare ska ringa mej.. Undrar om hon gör de....

HUR SKA NI FIRA VALBORG?

Jag stinker som resterande Södertälje! Hjälp mej!!

Så då var det dax igen då.... Jag har blivit sjuk.... De känns som en ångvält har rullat över min kropp. Efter det har den  backat över en gång också...
FAN!

Jag har så ont i kroppen och i mina stackars bihålor som de dunkar i för varje steg jag tar.. Näsan rinner samtidigt som den är täppt upp i hjärnan..

Jag har proppat i mej vitlök, så nu stinker jag som resterande södertälje... Jag typ svettas vitlök genom mina porer, och andedräkten skulle jag kunna döda med bara geonom ett andetag..

.     

Jag va nyss på affären och handlade lite nödvändigt, men även en del onödigt.. Jag gick ålad längs väggarna för att inte riskera döda någon med min vitlöksandedräckt... Som tur va luktade säkerligen de flesta likadant som mig....
 
NEJ JAG ÄR INTE RASIST! Det jag menar är att Södertälje har större majoritet invandrare än svenska, dom använder flitigt vitlök, därav deras vitlökslukt till svett... Och så jag med idag.

Igår när jag kom hem från jobbet hackade jag upp 2 vitlöksklyftor och svalde ner med vatten. Jag har proppat i mej Berocca, mulit vitamin, vitlök, c-vitamin och kanjang.... Men de verkar vara försent....

Imorse började jag dagen med 2 vitlöksklyftor, som ja sköljde ner med vatten, efter de - kanjang, efter de berocca. Jag kokade mjölk med 3 vitlökslyftor i som jag sedan skulle dricka,,, Ja inte klyftorna, dom hamnade u sopen... =) Äckligt va de.. De smakade faan själv!

Nu blir de slappa framför tv:n!!

Har ni nåt tips på hur man snabbt blir av med en förkylning?? Alla tips är mer än välkomnande!!

Ont i näsan!! :(

Det blev inte så mycket sömn inatt... Ja somna 22.30 och vanade vit 01.48 av att jag var galet täppt i näsan.. Jahapp då va de dax för en dos snorspray....
Efter ett tag när jag kunde andas igen så kunde ja inte somna om. Jag låg och tänkte på olyckan, och hur det är med henne.... Usch! Det är så galet hemskt!
Det kommer bli en tuff tid framöver...
Jag tänker på dig! På er! Va stark!

Imorse när jag vaknade hade ja galet ont i näsan och har de fortfarande.... Jag har dessutom ont i halsen.... 

Hmm hörde nu att de är ett misstänktfass av svinsjukan i Norge.............

Idag får jag inte glömma mina allergitabletter!! Måste komma ihåg.. Daxs att gå!

Jag tänker på dig!

I fredags va de en olycka vid Salem.... En omkom och en blev kraftigt brännskadad och fick föras med helikopter till Karolinska....
Imorse innan jag skulle gå till tåget så fick jag reda på att det var en gammal kompis till mig som var den brännskadade... Ett ex "nya" flickvän... Usch det är så hemskt!

Livet är så orättvist!

Det är sån man tror händer andra, ingen som man själv känner/kände....

Usch!

Jag tänker på dig! Och hoppas du snart blir bra!

Jag pratade med C idag. Han sa att du mådde bättre och var vaken och att dom kopplat bort slangarna från dig. Det kändes så skönt att höra. Men nu fick jag ett nytt besked.... Att du blivit sämre igen. Jag hoppas att allt går vägen!

Jag tänker på er båda!!

Låt det idag finnas frid inom dig. Må du lita på din tro att du är exakt var du
är menad att vara. Glöm inte bort de oändliga möjligheterna som föds från
tro. Må du använda de gåvorna som du har fått, och ge vidare den kärlek som
har givits till dig. Må du vara tillfreds i vetskapen om att du är värdefullt

barn. Låt den närvaron sätta sig i din kropp, och ge din själ friheten att
sjunga, dansa, lovorda och älska.


Pakten som bröts

Som en del har märkt så har jag inte skrivit på ett tag.... Jag har varken haft lust eller ork. Men idag hade jag sån galen lust och blogga va mig lite =)

Vi kan ju börja i lördags då vi skulle gå ut och till o med gjort en pakt för att de skulle bli som vi hade tänkt oss.. Blev de så? Nopp.. Trots pakten....
Vi drog till CP där vi träffade Mackan o hans tjej.. De va några som skulle fira han födelsedag. Men dom banga... Så vad gör man inte? Självklart ställer man upp =)
Haha... Nää inte riktigt så... Vi drog till Crock och sen hem klockan 1.... Så de blev ju bara lite efter paktens tid va ute =)

De va iaf väldigt trevligt! Och kul och ntligen få ett ansikte på Mackans tjej!

Söndagen va de segt.... Men de va ju bara o ta sig i kragen och hoppa in i duschen... Vi skulle ju på visningen i Hölö... När vi kom dit va de typp 100 stycken som stod o köade... Vi stod säkert i kö i 30 minuter innan vi äntligen fick komma in i spökhuset....
De stank ingnodd rök, i källaren va de fukt och stank mögel, och på övervåningen gick vi inte ens upp och kolla på. De skulle bli en alldeles för stor kostnad för och fixa allt som behövdes fixas.. Allt på tomten, staket, altan, gillestugan mm va genom ruttet och fuktskadat...

Så... Inget villavillekulla k´hus för våran del!

Den här gången så SKA det bli som vi tänkt oss!!

Den här gången SKA det bli som planerat!

Vi ska åka ner på stan och ta nån öl, men som ni alla vet så brukar det aldrig bli sista tåget hem. Trots att vi alltid säger så!
Men den här gången, då, då jävlar! Absolut senast 23.30 tåget!!

Så nu sitter jag här och väntar på att vi ska gå till tåget.... 

Här bjuder jag på 2 bilder =) Fina va?! :P




Fullspäckad helg! Men längtar till söndag!!

Äntligen fredag! Jag är så himla trött. Jag är så trött så jag mår illa!

Tanken va idag att vi skulle ut och käka. Men nu vet vi inte om vi ska "spara" de till imorn, och då äta lite tidigare så de fortfarande finns sol och kanske en aning värme...
Men om de blir så, vad ska vi göra idag då?

Anna och Björn ska på kryssning imorn och lär väl inte vilja göra nånting alls idag om man känner dom slöfockarna rätt... =)

Såååå de blir till att bestämma nåt när Anders har hoppat ur duschen...


Annars då? Jo dagen har varit primaballerina.... Ena kollegan va sjuk... Förmodligen magsjuka... Hon hade varit hos barnbarnen igår och då blivit smittad.... Tur att de va där hon blev smittad, så de inte är nån risk att ja åker på nåt skit... De räcker med förkylningarna som härjar fritt!

Imorn ska jag träffa pappa =) Han ska göra nåt med MC klubben. Så dom ska väl stå och visa upp sig i Moraberg. Så då ska vi åka dit. Sen är de ju bomässa imorn me som vi tänkt åka på...
Och på söndag är de visning på huset... Åhh vad jag längtar! Men de e enda anledningen till att jag längtar till söndag.... Men nästa vecka är det bara 4 arbetsdagar! NAJS!

Nu ska jag gå och fjuna till mej lite.... Eftersom vi inte vet vad vi ska göra... Men vill ju gärna inte se värre ut än vad man gör ;)


Vad bjuder eran helg på?

Färg i håret!

Nu har jag äntligen fått tummen ut röven! Jag sitter med hårfärg och färgar min utväxt! De va mer än välbehövligt!

Snart ska jag hoppa in i duschen och skölja ur den.


Snart kommer min älskling hem. Stackare, han har haft så mycket på jobbet att han inte ens hunnit haft rast.. När han kommer hem ska han hoppa in i duschen och så ska vi fixas, för sen ska vi iväg på vigselträff... =) Spännande!


Då först kanske man börjar förstå att vi faktiskt ska gifta oss... Vi kommer även bli bjudna på middag där. Mysigt värre. Hoppas de blir gott =)


Nu måste jag skynda mej in i duschen så jag e klar med de när älsklingen kommer hem!


TRÖTT & VIGSELTRÄFF!

Jeeez ja e så trött så så det känns som ja ska börja gråta.... Nu måste jag verkligen g¨å till tåget oxå....
Ikväll är det vigselträff.... till klockn 1... jeez när ska ja få sova lixom?

Jag upptaterar senare eller imorn....

Vi får se!


Vad gör ni när ni är galet trött, men MÅSTE gå upp??

Glad Glad Glad Glad Glad Glad Glad Glad Glad Glad

Idag har varit en super bra dag! Speciellt vid 12 tiden då jag fick ett sms av min älskling om att vi fått LÅNELÖFTE!!! Wooooooohoooooooooooo sååååå glad är jag!

Åhhh! På söndag ska vi på visning på huset i Hölö.... Håll tummar och tår vettja!

Nu på kvällen har jag kört... Jag körde först till svärföräldrarna för att lämna av en rullgardin. Och eftre de så körde jag till Enhörna och in på en lite liten liten grusväg där det var 70 ((!!!!!!!!!)) Dock körde jag typ 30, för jag ville hinna se allt de mysiga som finns att se ute på landet!
De va ju inga andra bilar där...  Så de spelade ingen roll...


Efter de så körde jag hem... Först förbi E men han va inte där, så då åkte vi hem igen... Och nu sitter jag här...

Ska hoppa in i duschen och sen kolla på Hemmafruarna... Men först måste jag hitta akassapappret som älsklingen ska scanna in så han kan maila det till SBAB...

Usch imorn jobbar jag låååångpanna.... 8.30- 17.30... Surt sa räven.... Men de e bättre än ingenting...!

Nu måste ja leta fram pappret..... Förresten, dumma akassan som öndrat sina öppettider till 9.00-15.00.. Förut hade dom iaf öppet till 17.... Gaaah!
Men men...
Pengar rullar in som de ska, de går bra nu  =) - Petter haha

Vad tänker du på när du hör den här låten?

vad är det första ni tänker på när ni hör den här låten? Jag kan garantera att alla har hört den iallafall!
Jag tänker på skolavslutningar och sommar!
Så underbart mysig låt!


Vad tänker du på?

Nu vågar ja tro att det är vår


Det är inte förrän sopbilen är ute och sopar som jag verkligen vågar tro att det är vår...

Och alldeles nyss i skrivande stund så åker den utanför och sopar =)

NU ÄR DET VÅR =) =) =) =)  =)

Härligt! I helgen ska jag slänga ner alla vinterkläder i källaren, då känner man att nu är vintern borta!

Nu ska jag till jobbet!


Rock & Republic & Juicy dress till salu!!

Nu har jag lagt ut en Juicydress S och ett par oanvända Rock & Republic jeans i stl 26

Kika in och buda vettja =)

Klicka här för o kolla in Juicydressen!

Klicka här för o kolla in de utläckra jeansen!

VART ÄR NI??? HOHOHO???

Hmm bara undrar vart har mina andra 30 läsare tagit vägen??
Förut hade jag alltid minst 100 unika besökare.... Men nu är de bara mellan 75-90 stycken....

Besvikelsen är stor.... Morr på er som känner er träffade =)

Ja vann kampen om tvättstugan! HA!

Idag när jag kom hem från jobbet hade jag fått en avi... Yes! Min Juciy dress kom! Jag sprang bort och hämta den, kasta in den i lägenheten och sprang ner för o boka tvättis.... Dock va det UPPTAGET! KATASTROF!
Jeeez ska alla tvätta när jag behöver göra de?

Ajaaa, de va grannen som skulle de...

Senare när jag kom ner i tvättis för att boka den imornbitti, så stod tvättisen helt tom... Jahaa... De va bara o trampa upp i trappen och plinga på grannen... Ingen hemma... Nähää....

Anders sa att han kunde gå ner vid 20 tiden och kolla om de va ledigt då, så han bara kunde slänga in sina arbetströjor...
ÅKEJTDA. Så blev de.

Ända tills Anders telefon ringde... De va E som frågade om han kunde komma ner och hjälpa honom me en sak.
-PAX för o köra! skrek jag i all hast. Anders svarade med att han tänkkte gå ner som 200 metrarna... Men jag insisterade på att  få köra. Sagt och gjort. Jag körde dom 200 metrarna ner för att sedan gå hem igen..
Utanför porten mötte jag grannen som skulle tvätta..
Babbla lite där och så vann jag kampen om tvättstugan... aa eller hon sa iaf att jag kunde ta den och att hon kunde tvätta imorn på dagen..

Jag fortsatte till porten breve. Där stod P, så ja surra lite med henne. Sen kom Nelly 5 år på sin nya cykel, så jag hjälpte henne och cykla en svän, men könde hur tvättstugan skrek efter mej...

Sprang upp och slängde ner all tvätt i tvättkorgen, kuta ner och sorterade och starta maskinerna, kutade upp igen oc kände vilken energi jag fått. Så jag började DAMMSUGA!
Japp hör och häpna!

Nu ska jag snart ner i tvättis igen och sedan kolla på Färjan!
Undrar ad de är för pinsamma människor med den här gången... Ja tycker iaf att vissa gånger kan de vara jätte pinsamt och kolla på de... Vet lixom inte varför.... men men =)


Att göra en god gärning!

I söndags när vi skulle åka från svärföräldrarna så stod bilen parekerad på gästparkeringen som vanligt. Absolut inget konstigt med de...
Brevid våran bil stod en röd Audi A3... Med en STOR nyckelknippa i låset på bagageluckan....
Jag tyckte att det kändes som att det blev mitt ansvar och ta reda på vems de va... De e ju trots allt Södertälje....
Så jag tog reda på vem som ägde bilen via regnummret... De visade sig vara nån i Sala...
Jag fick namnet och ringde nummerupplysningen.. Duktiga jag! Så va de en som för mig lät ganska ung. Hon blev ÖVERLYCKLIG att jag ringde. hon tackade typ 100000 gånger...

Bra jag va va?? =)


Fasaen nu i efterhand skulle jag ju stulit bilen och sålt den, så hade ja ju fixat handpenning till huset. Aa eller iaf krävt att få 100 000 i "Tackförhjälpenpeng".

Men de gäller ju o vara efterklok....


Villevillakulla

Ny vecka nya tag! Dax o fara o jobba =)
Men de gör inget, för jag tycker bara att det är roligt!

Har jag sagt att vi har hittat ett nytt hus? De ser ut som villevillakulla... Ni vet Pippis hur =)
Såå charmigt... Dessutom är det utomhus pool.....


Är de inte lite lika??


Men jag försöker få min köra pappa och gå i borgen för mej, eftersom jag inte har nåt papper på att jag jobbar, så har vi ju inget lånelöfte.... Men min älskling ska ringa banken odag och surra med dom....

Nu ska ja göra klart de sista för och kunna dra till jobbet...


Har ni haft en bra helg? Vad har ni gjort??
Min va helt fantastisk!

Jeeez bara 2 månader kvar tills jag ska stå brud.

Oj oj! Nu går det verkligen undan., Idag är det på dagen 2 månader kvar tills vi gifter oss.. ♥
Jeeez, de kommer gå galet fort! Pirrigt.. Men jag har lixom fortfarande inte fattat att JAG ska gifta mej..... Men de kommer jag förmodligen inte göra förrän då jag står utanför kyrkan....
Åhh vad jag längtar!!
Vi har skrivit en ny enormt lång lista som ska fixas innan bröllopet.. Men jag orkar inte skriva upp den här.. Så jag fortsätter göra strykningar på min "gamla" lista....

♥Inbjudningar
♥ Inbjudningskort

♥ Färger- Tema
♥ Vandrarhemmet
♥ Maten
♥ Hindersprövning
♥ Dukning
♥ Kläder ((Sandra))
♥ Kläder ((Anders))

Fotograf
♥ Boka bröllopssvit till bröllopsnatten

♥ Utse tärnor och marskalkar

Utse toastmaster

Tårta
♥ Blommor
♥ Håruppsättning

♥ Naglar
♥ Önskelista

♥ Prata med prästen
♥ Serveringpersonal
♥ Musik
♥ Bordsplacering
♥ Vigselprogram & festprogram
Drycker halvt klart
♥ Önskelistor
♥ lämna in ringar för gravering
♥ skor ((sandra))
♥ skor ((anders))
♥ engångssaker, glas, duk mm
♥ servetter

Så de e ju inte sååå himla mycket på den här listan som är kvar och göra... Jag får se om jag senare skriver upp resterande saker som ska göras....


Jag är Den Fina Flickan!

Nu är gårdsstädningen över.... Aaa eller för 1 timme sen... Men jag har duschat och ätit =)

Vi va betydligt fler den här gången.... Ca 12 stycken.. Jag fick höra flera gånger att jag inte behövde vara med eftersom vi r hyresgäster. Men eftersom vi bor här så tycker jag att vi gott kan hjälpa till...

Det va jätte mysigt och stämningen va på topp.... Dock så blåste det en heldel, så alla lövhögar som vi krattat ihop för att stoppa i påsar blåste iväg hela tiden... Måttligt kul....

Nelly 5 år, en flicka som bor i huset frågade sin mamma Var den fina flickan är.. ((Ja va uppe och hämtade kläder))
Det var mej hon menade... Söt!
Hihi ja e den fina flickan i huset =)
((Sägs med retröst))

Anders slutade jobba klockan 15 idag, men han åkre raka vägen ner till verkstaden för att hjälpa till... Så jag är helt solo nu. Men de gör ingenting, för jag är galet slut efter 4 timmars krattning och sllit!

Funderar på o kolla på Dårfinkar och Dönickar... Jag har ju fortfarande inte sett klart den serien.. Eller jag har inte ens börjat...

Aaa de blir nog de och godis....

Jag och Ronja Rövardotter

Hmmm så jag skulle vara Ronja Rövardotter.... Tog ett quiz på fejjan och fick detta som svar....

Du är Ronja Rövardotter

För det första: när såg du senast en dusch? Du stinker. Och du vet antagligen inte vad en borste är. Precis som Ronja älskar du naturen och har en egen stark vilja. Din familj är viktig och likaså din släkt. Om du inte redan har hittat din själsfrände, lär du göra det inom en snar framtid.

Jahaapp... Ska jag skratta eller gråta?

Haha vilken ENORM

Idag fick jag och älsklingen tummen ur röven och gå ner i källaren för att hämta upp lampan som vi köpte för ett tag sen... Tanken va ju att vi skulle haft den i huset som vi skulle köpt.... Dock blev de inte det huset...

Iaf vi tog ur lampan ur kartongen redan i källaren, för att slippa ha den i lägenheten... Den va ENORM!!! Ja ja tänkte vi, de kan ju bli snyggt ändå... De blev de inte..
Dessutom gick de inte ens o sätta upp den, så nu åker den ner i källaren igen i väntan på ett hus....


Så här stor va den... Dock e de ju svårt och se helheten i de...

Så därför kirrade jag även denna bild...

hahahha de ser bedrövligt! Men nu har vi i stället ingen lampa... Vi orkade inte hämta upp den andra. så de blir nån annan dag.....

Trött som i ögonen du vet

Go morron allihopa, go morron far o mor. Go morron stora syster gomorron lille bror....................
Neeeeeej ja e inte på seciellt bra humör... Men ja kanske vill e sjunga just den sången OK?

öhh...

Nu har jag ätit frukost. Idag jobbar ja 9-17.30... puh! Men jag får skjuss till jobbet idag, för Anders ska åka nånstanns och hämta nånting och de är åt mitt håll =)
Mysigt värre =)
Fyy så trött jag är!  Lixom mest i ögonen.,,, Men ja får hoppas att det ger sig... Idag har iaf jag vilan :D naaaajs!

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och kanske kolla min facebook....



Vad ska ni göra i helgen???

Nu får de faan va nog!!

Här kommer ett snabbt inlägg. Jag är galet trött och en aning ledsen. Ja e ledsen på akassan. Ja tycker att deras system är helt puckat.
Eller jag är nog mest irriterad på regeringen! Trampa på dom som ligger. Är de så deras slogan är?
Jag betalar dyra pengar varje månad till akassan och facket. Vad får ja för de?
75 dagar för att jag jobbar en del timmar. Hade jag inte jobbat nånting hade jag fått 300 dagar. Men straffa dom som vill jobba.
Jag vill verkligen jobba! Men jag har bara 75 dagar. Sen då? Nää då FÅR jag tacka nej till ett jobb! Hajja jag FÅR tacka nej till jobb OM dom (( arbetsgivaren)) inte kan erbjuda en hel veckas arbete.

Snart är de val! Och jag HOPPAS VERKLIGEN!!!! Att folk tar sig i kragen och fattar att det INTE kan vara höger!


Mobil bloggar

Så nu sitter ja på jobbet o tittar på de små liven som sover på gott. Imorse va de en skit morgon! Bussen kom inte som vanligt! När de äntligen kom en annan buss o ja fick byta i centrum så körde självklart bussen helt fel! En sån morgon som man önskar att man bara kunde slippa! Idag slutar ja iaf kl 3. Skönt! Då blir de plugg o ringa o skälla på akassan som lovat mig pengar idag. Men som ja inte fått.. Ja hoppas iaf de blir en bättre morgon imorn:) skriver mer ikväll!

Sur på akassan!

Hinner inte skriva... Måste springa till bussen.... De gick bra o jobba långpanna igår... =)

Sur på akassan! Dom lovade mej pengar idag! Fick ja de? Nä inte än iaf!

Hörs senare!!

Hoppas ni får en underbar dag!

Bestraffad för att man jobbar??!

Idag slutade jag klockan 14... Pisskönt! Imorn blir de värre.... 8.30-17.30....  Jeez hur ska ja palla??
När jag kom hem satte jag mej och pluggade teori i ett par timmar... De gick faktiskt ganska bra... Men de e ju bara föööör tråkigt!

Jag ringde akassan idag oxå... Mina kassakort e ju slut... Hon sa att jag kommer få en utbetalning på torsdag =) Woohooo! De va ju inte en dag för tidigt,. Jag undrar hur mycket jag kommer få....
jag hade även fått papper av dom idag. De va väl inge vidare. Jag blir typ "bestraffad" för att jag jobbar ett par timmar om dagen... Helt sjukt hur deras system fungerar....

Nu ska jag iaf kolla runt lite efter lite jobb... Visserligen har jag ju jobb minst 2 veckor framöver, men jag måste ha ett riktigt jobb. Aaa eller ett långtidsvik med månadslön. De funkar inte för mej och bara jobba och få timlön.
Jag triv verkligen på "mitt" jobb där jag r nu. Och skulle kunna göra vad som helst för att få ett längre vikariat där. Men då vill jag även ha månadslön!
Både barn och personal är verkligen heeeelt underbara!

När klockan närmade sig 17.50 va de hög tid och sluta med pluggandet och börja med matlaningen. De blev baconröra och de va pissgott! Imorn blir de matlåda!

Nu ska ja fortsätta med teorin ett tag och sedan vänta på att Desperata Hemmafruarna börjar =)

Hur har eran dag varit??

Latinsk öronsjukdom namnsdag... Tiburtius

Idag har en latinsk öronsjukdom namnsdag... Tiburtius... Jag tycker iaf de låter som de... Nån som känner någon sådan? Inte?
Nää inte ja heller... Ja tycker att de passar bra in i stora Fluss Lexikonet =)

Nog om de!

Inatt haf jag sovit galet dåligt! Jag somnade innan CSI va slut, men vaknade typ 70000 gånger efter de! Mycket irriterande! När klockan ringde så sa min älskling, du, du va ju tvungen och gå upp på engång när klockan ringde.. Jag svarade med att jag gärna kan ligga kvar ett par timmar till...
Men icke!

Pallra mej upp... Kissa, borstatänderna, klädde på mej och sminkade mej... Kom oxå på att kläderna jag lade fram igår inte alls skulle passa idag... Så ja fick ändra mej lite snabbt..
Fixa frulle. Kaffe och 3 rostade med skinka på.... Uptäckte 15 minuter senare att ja glömt pch starta kaffebryggaren.. Mutter mutter!

Sitter nu i skrivande stund och pratar me Hanna =)

Min första smoothie =)

Så va påsken över =)

Det har verkligen varit en helt underbar helg.... I torsdags va vi bara hemma och slappade... På fredagen va vi nere på stan och sen körde jag lite.. På kvällen blev de ju bio...
På lördagen va de till att åka till Ösmo. Där vi käkade påskmat och njöt av solen och de trevliga sällskapet.... Vi åkte hem för på kvällen blev de öl =) Som vanligt blev de inte som vi tänkt oss.. De blev inte sista tåget hem....
Igår va vi hos Anders föräldrar på middag. Mamma och pappa hämtade upp oss här så åkte vi dit. Efter 2 timmar med prat och mat så åkte vi ut till Tveta kyrka och visade dom hur de såg ut där. Efter de åkte vi till husvagnen i Agdala. Sen åkte vi hem. Jag fixade naglarna på mamma =)

Efter de blev de filmen som gick på 3an tror ja... Helt ok....

Idag blev de tvättstugan! När vi lassat in första maskinen där så gick vi upp och gjorde frulle....
Min frukost bestod av:
Kaffe
Smootie
och rostade mackor


De va första gången ja gjorde smoothie. Ja gjorde me hallon.. Men den smakade inte så mycket =/ Bätttre lycka nästa gång!

Nu ska ja kila ner i tvättis!

Avrätta skiten!!!



VÅLDTÄKTSLIGAN
"Om hon anmälde skulle hon få ett helvete" Rättegången mot våldtäktsligan är inledd

SÖDERTÄLJE När tre av männen gruppvåldtog den ena tonårstjejen gång på gång stängde den fjärde mannen in hennes kompis på toaletten och sa att hon skulle få ett "helvete"om hon anmälde.

Läs mer på lt´s hemsida här finns även på aftonbladet klicka här för o komma direkt till sidan

Personligen tycker jag att dom verkligen borde hängas och och avrättas!! Jävla idioter!!!

Ingen picnic men de blir bio istället.

De blev ingen picnic.... De blev en sväng nere på stan istället.. Där träffade vi Anna. Sen följde Anna med oss hem så körde jag hem henne till Järna.
Hemma hos Anna och Björn bokade vi biljetter till FAST AND FURIOUS.

Inte min typ av film kanske.. Aa eller inte mitt val av film. Men de blir säkert bra. Jag har dock inte sett nån annan av filmerna =/
Så ikväll kl 21.00 blir de bio på Heron Ciyt =)
Mest längtar jag efter popcornen =)

Sen körde jag hem igen. Nu blir de en panpizza och sen duschen.. Vi passade även på o sola när vi va nere på stan. Så jag ska hoppa in i duschen och hoppas på att bli av med "denbrändamänniskolukten".

Imorn är de ju påskafton =) Woohoo... Men jag tror dock att jag inte kommer få nåt påskägg... Jag tror mamma o pappa tycker att jag blivit för stor för de.. Men va faan? Ja e ju fortfarande deras barn....

De bli iaf till o åka till Ösmo. Jag får INTE glömma Ingelas tärnklänning!!
Kan nån påminna mej???

Hur brukar ni fira påsk? Har ni nån speciell tradition?
Vad ska ni göra ikväll??


Picnic i vårsolen?



Imorse föreslog jag för min älskling att vi skulle fara på picnic, eftersom de är så underbart fint väder...

Nu sitter vi istället i varsin  soffa och degar och picnic ämnet har inte kommit på tal nåt mer...

Funderar på o ta upp de och då ta med mej min kamera och stativet =)

Nu ska ja dricka upp mitt kaffe!


Vad ska ni göra idag?

Fickparkering och motorvägskörning bl a =)

Idag vaknade jag vid 8. Jag var helt anfådd och skakig.. Jag drömde värsta mardrömmen och hade väckt Anders flera gånger.. Usch vad jag hatar mardrömmar. Jag gick upp vid 9 och sminkade mej och klädde på mej... Vid 10 tiden bar de iväg till vårdcentralen... Dax för blodprov... Jag var svin hungrig eftersom jag jag skulle vara fastande... Men de gick bra... 6 rör med blod tog han av mej....
Efter de gick jag till Nancy´s och käkade en tonfiskröra macka... Rikitgt gott!
Efter de bar de iväg till bussen... Men jag kom för tidigt så jag satte mej och läste lite i körboken... Sen kom bussen som tog mej till körskolan. Där gick det prima skinka kalinka... =) Like always :D
Ja fick tvärbromsa på 70 väg och komma iväg snabbt som tusan.. och massa annat. Vi körde även i "stadstrafik" och till nästa gånng så ska jag öva på "stadskörning" och väjningsplikter... De blir galant =)

Igår va vi hos Anna och Björn... Anna fyllde år så hon fick massa ploppsaltlakrits som hon är besatt av och även en påsklilja ((???)) tror ja de va...
Vi fick tårta och bullar =)
Självklart va de ju jag som körde, och jag gjorde min första fickparkering =) De gick prima!

((De står en bil precis framför, men den kom inte med på bilden så jag använde min mobilkamera))
När vi hade varit där i ett par timmar hade de blivit mörkt. Först ville jag inte köra, men sen sen gjorde jag de ändå. Jag ville åka motorvägen istället för landsväg, då de är så mycket djur där.
De gick jätte bra, även fast jag bara kört på motorväg 1 gång tidigare, och de va i lördags..
Åhh de är så galet roligt och köra! Jag vill verlkigen ha mitt körkort NU NU NUUUU!!
Men de lär dröja...

Idag när jag kom hem så har jag suttit med teorin i ett par timmar. Jag gjorde delprov 2 och fick 55/60 rätt! INTE ILLA PINKAT DE INTE!

Men nu blir de dax för matlagning... Min älskade slutar om 6 minuter så ja ska se till o ha maten klar när han kommer... De blir lax, ris och hollandessås =) Mummmmmms!

Ikväll funderar jag på om man sk aåka och våldgästa Anna & Björn.. Jag är galet sugen på tårta =)  Men jag vet inte om hon är hemma. Hon skulle träffa sin mamma och mormor idag....

Vi får la se va som händer =)

Vad ska ni göra denna långhelg?

Utmanad!

Jag har blivit utmanad av Söta Sanna

Svara på frågorna.
Välj ut fyra stycken att utmana.
Skriv till dem att de är utmanade.
Skriv även till den som utmanade dig, att du har gjort utmaningen.

Frågorna lyder (och jag svarar):

*Vilken mat äter du ofta?
Hmm ja försöker äta olika, men pasta blir det nog en heldel...

*När du är på kalas, är du den som sitter, eller hjälper du till med att duka av?
Jag hjälper gärna till om jag kan! =)

*Vart sitter du helst när du bloggar?
Hemma i soffan med datorn i knät. Ja jag vet att man inte ska ha den där!

*Köper du triss-lotter ofta?
Nää sällan som tusan... Ja vinner ju aldrig ändå...

*Vilken stad eller land har varit din bästa semester?
Land: Utan tvekan Thailand! Stad: Göteborg och Östersund

*Vilken TV kanal tittar du mest på?
3an, 4an och Kanal 5.Beror på vad jag ska se..

Jag utmanar:
Minna
Marina
Ninna
Lisa

Besviken! Grattis Anna!

Jag har verkligen fått värsta bloggtorkan någonsin. Idag kom jag på mig själv att jag inte uppdaterat bloggen sen i förrgår.


Jag har ingen motivation längre. De händer inte så mycket just nu.

Jag jobbar på en förskola i Ronna där jag verkligen trivs jätte bra! Personalen är helt underbara och likaså barnen. Men det är bara ett korttidsvikariat. Då en tjej som jobbar där är sjukskriven ett par veckor. Dom vet inte hur länge det blir. 2 veckor är iaf säkert, men dom tror att de blir längre.

Jag fick alldeles nyss ett mail från jobbet som jag sökte... Besvikelse.. Jag fick inte jobbet men hon tyckte att jag var en intressant person och ville gärna spara min ansökan om det skulle dyka upp nåt vid ett senare tillfälle.


Jag ringde upp jobbet som jag är på idag. Dom blev jätte glada att jag inte fick det.. För då får dom ju ha kvar mig där ett tag till =)


Ja prata med Anna nyss på msn... Hon frågade om vi skulle komma förbi och fika. Min första tanke va SHIT nån fyller år! Nån som måste vara Anna! Mycket riktigt! Sorry Anna för mitt guldfiskminne. Här får du en finfin bild =) Ja hoppas du gillar den!


Idag skulle jag egentligen köra.. Men igår ringde hon på bilskolan upp och berättade att hon som jag skulle köra med var sjuk. Så tiden blev förflyttat till imorn istället.

Idag efter jobbet skulle ja ber på stan o ta blodprov. Men de blev inte så, då blodet inte höll tills imorn när de ska skickas för svar. Så jag ska komma dit imorn istället. Jag ska dessutom vara fastande. Jobbigt!

Men de blir en egenmysdag  dag för mig imorn. Min plan är att jag ska åka ner på stan till 10 tiden. Då gå o ta blodprov och efter de gå och fika för mig själv. Efter de blir det till bilskolan och visa mina färdigheter =)


Jag var även och bokade tid för min håruppsättning idag. Så den 17:de juni ska jag göra en provuppsättning =) Spännande! Men tänk om jag inte blir nöjd då. Då blir det bråttom och fixa en ny på 2 dagar =/

Åhh de känns som musten verkligen gick ur mej nu när jag fick de där mailet.. Fick en klump i magen och står nu på ruta 1 igen... *ledsen*


Nu har jag iaf ätit m&m och druckit en powerking.


Nu blir de till och söka jobb!


Nej! Ja har INTE knarkat!

Så då var man hemma igen... Aa eller ja har visserligen varit hemma i 2 timmar =)

Ja va hos ögonläkare idag... De tog en evighet!! Nu visade de sig att de kanske inte alls bara är B12 brist... Så därför ska ja få en remiss till Lund... Jaha.. De e ju inte direkt runt hörnet... Skåne lixom... Hmm.. Jo men dom hade visst andra apparater där som inte finns i stockholm...
När vet ja inte ännu. men ja får väl en kallelse...
Jag ska även göra fler blodprov... Hmm att dom aldrig blir nöjda =/ Men men..

Som TUR är så får jag ändå fortsätta med mitt körkort.. Jag märker ju som sagt själv när jag inte ser =)

Dom vidgade mina pupiller idag igen... Den här gången såg jag verkligen ingenting. Så när jag fick tillbaka min syn så hade jag fått 2 medelanden och missade samtal... Aaa eller de va visserligen under tiden jag va där inne..

((anledningen till de klumpade ögonfransarna är för att tårarna typ sprutar när man får dropparna))

Efter jag varit hos läkaren så mötte jag upp mamma =) Vi skulle kolla dekorationer och massa annat. Jag skulle även köpa hår. Men sen blev jag för snål, då mamma påpekade att allt som allt med håret skulle gå på närmare 4000 kr.. Så imorn ska ja fixa den andra frisören där ja även kunde hyra håret. De blir billigare så.

Nu ska jag faktiskt hoppa i sängen.. Älsklingen är i duschen under reklamen på CSI. Själv kollar ja runt i cubervärlden =)


NI HAR VÄL INTE GLÖMT OCH BLI MEDLEM HÄR FÖR ATT FÅ FLER BESÖKARE TILL BLOGGEN??

Jobb, sthlm, ögonläkaren, hår mm

Hej hej hallå dagboken =)
haha bert ljung.. Finns de nån roligare?

Aaa nu har jag jobbat. och kommit hem... Jag jobbade 9-12 idag eftersom jag alldeles straxt ska fara in till stan... Jag ska till ögonläkarn, och sen träffa mamma. Vi ska bla till Thachmahai ((STAVAS??)) där jag ska köpa hår till min bruduppsättning... Najs!
Sen ska vi även kolla lite dekorationer =)

Imorn blir de jobb igen... 9-16.. As skönt! HA dom gillar mej =) ja fick de bekräftat i torsdag =)  De e ju alltid kul o höra =) Ja gillar dom me =)

Aaa just de.. Mitt tåg va försenat imorse, så jag missade bussen och kom 14 minuter försent. PINSAMT! Men de gjorde ingenting.. Vi hade bara 6 barn idag =) Härliga måndag!

Nu måste jag göra mej klar!

Hoppas ni har en bra dag i solen = )

Hur man får en ny bil gratis! Rolig historia =)

 
Hur får man en ny bil helt gratis!!!!

En dag var Sven ute och gick och såg sin kompis Olle komma åkande i en splitterny cab.
Olle stannade vid Sven och visade upp ett stort smil, mycket nöjd med sin nya bil!

- Olle, var har du fått bilen ifrån? frågade Sven.
- Stina gav den till mig.
- Gav hon den till dig? Jag visste att hon gillade dig, men det här är ju löjligt!

-Så här var det, sa Olle. Vi var ute och åkte längs kustvägen mitt ute i ingenstans.
Helt plötsligt kör Stina in på en lite skogsväg, stannar och kliver ur bilen.
Sen kastade hon av sig alla kläderna och sa:

- Olle! Kom och ta det du vill ha!
- Så jag tog bilen och åkte iväg!

-Du är smart, sa Sven, kläderna hade aldrig passat dig!


Hahaha!! I like!

Har ni några bra förslag på roliga historier? Maila gärna dom till mig så väljer jag ut dom jag gillar.  DU får dessutom en länk till din blogg i det inlägget!
Maila mig på
[email protected] Märk Rolig Historia.

Underbara helg! Bilder och text!

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeej ni som har saknat mej =)
Aaa och ni andra =)

Jag har haft fullt upp denna helg, därav dålig uppdatering.. Men jag tänker inte be om  ursäkt för de. Jag har kommit på att det finns så mycket annat och göra än o bara blogga. Förut kunde ja sitta i timmar framför datan, men nu har jag börjat tröttna en aning.

Iaf så har det varit en underbar helg! 
Det började i fredags, då ja om min underbara åkte in till Stockholm för att fira 1 år som förlovade =)
Vi började me och gå till Stadium för att kolla om mina skor som jag letat efter sååå länge fanns där i rätt storlek.. Dom fanns!!! JIPPIE!!



Sen gick vi till London och käkade mat.. Vi började med vitlöksbröd och tsatsiki till förrätt, sen åt jag en filé Oscar och Anders åt nåt annat med kött och klyftpotatis...
Dock fick jag galet ont i magen efter tsatsikin, då de va laktos i... Ja klart jag fick skylla mej själv, men de va bara sååååå gott!
Sen va ju tanken att vi skulle gå på bio. Men jag började verkligen på skit. Jag fick ondare i magen och jätte konstigt ont i nacken. Så vi kom bara upp till bion, sen vände vi och åkte hem.
Hemma blev de Troja och mys.

I lördags skulle vi ner på stan och fixa med frisyr, blommor, kostym och annat.
De va så underbart väder så vi lät bilen stå hemma och vi tog tåget. De blir inte alls lika stressigt då, man behöver inte tänka på nån parkering som går ut osv.

Vi fixade en frisör. Och vi fixa blommor och Anders kostym. Han la undan den till idag, då han inte hade presentkorten med sig.
Han blev grymt snygg! Och jag blev ännu kärare än någonsin! ♥

Sen när vi va klara nere på stan och bestämmde vi oss för att gå hem i de underbara vädret. Och det va jätte mysigt ochh gå nere vid kanalen.

Hemma igen började vi med maten.. Kött, pommes och massa hemmagjord vitlökssmör. AS GOTT!
Sen åkte vi iväg och fiskade med Anna och Björn.. De va mysigt så länge solen va framme, men de varade bara i 45 minuter, sen blev de svin kallt.
Annas mupp hund bet mig i låret, så nu har jag blåmärken där och är pissöm.

Sen körde jag och Anna (( i varsin bil)) hem till dom i Järna..  =) Så va vi där och drack kaffe, läsk, åt chips och kolla på nån dålig film. Sen va de dax och åka hem.. Då körde Anders. Han tyckte jag såg för trött ut och sen ville ja inte heller köra då de va bäcksvart ute.

Idag har vi haft STORA städdagen här hemma. Men först blev de solning och åka ner på stan och hämta kostymen och så köpte jag Ingelas tärnklänning. Jessica har redan köpt sin. Men Ingela har inte haft tid.
Nu kommer de bli precis som jag önskat!! Klänningarna är perfekta!! Helt underbara och PRECIS som jag har tänkt mej!!
 

















Sen åkte vi hem och städade och tvättade. Sen körde jag till Anders föräldrar.. MOTORVÄGEN!! Woohooo! Första gången! Det gick prima ballerina.. =)

Nu ska ja kolla lite på tv =)

Hoppas ni haft en bra helg!

Imorn är de jobb 9-12 som gäller, sen ska jag åka in till Stockholm.. Jag ska till ögonläkaren... På Sankt Eriks... Efter de ska jag möta mamma och köpa hår, till min bruduppsättning. Och mamma ska köpa Gelkit som jag ska fixa på henne nästa helg...

Vi ska även kolla lite på dekorationer till bröllopet...

Nu kollar Anders på nya James Bond filmen... Jag har då inte sett en enda då ja inte gillar dom. Så jag får lite"egentid" vid datorn =)

1 år som förlovade!



Idag är det 1 år sedan vi va på stranden i Thailand och förlovade oss! Det ska firas med en kväll i Stockholm. Vi ska ut och äta och sedan gå på bio. Det ska bli underbart mysigt!

Så nu när jag precis har kommit hem från Stockholm är det bara att vända och åka tillbaka.

Hoppas ni får en lika underbar fredag som jag ska ha!
Vad ska ni hitta på?

En dag på gamla jobbet

Nu har jag kommit hem igen.. Jag har varit i Stockholm och hälsat på mitt gamla jobb. Jag har fixat papprena nu till akassan igen.. Jag hoppas att dom blir nöjda nu!
De e så jobbig denna eviga väntan! Jag har fortfarande inte fått 1 krona av dom...

Det va jätte kul och hälsa på på jobbet idag.. Några barn blev jätte blyga, medans andra sprang och gav mej massa pussar och kramar. Dom ville visa mej massa saker och att ja skulle leka med dom.. Helt underbart! Jag saknar verkligen de små liven..

Idag va det även Marinas sista dag på jobbet. Usch jag sörjer med henne. Jag vet ju själv hur svårt de va och sluta... Många tårar..
MEN jag VÄLKOMNAR HENNE TILL ARBETSLÖSHETEN & strulet MED akassan =)

Det var riktigt roligt och träffa alla gamla kollegor! Och även de nya =)

Nu ska jag göra iordning mej!

Hemmagjord manikyr!

Nu har jag suttit och pillad.. Ja jag har gjort naglar igen.. Med GeleKit... Övning ger verkligen färdighet! Ehh e de så man säger?
iaf jag blev nöjd!


Jo jag har en tumme, men den syns bara inte!

Idag har jag gjort en sak.... På bilen.. Jag har bränt kopplingen... Hmm.. Hur de gick till? Jo jag skulle köra up för en brant men kort backe...
Eftersom våran bil är av en liten äldre årsmodell, så år de inte och ta dragläget på ett speciellt sätt. Så vi fick använda handbromsen... DOCK så släppte jag inte upp kopplingen trots att jag gasade gärnet.... Opps... Jag sa förlåt...
Ja, till både bilen och Anders...
Efter de tror jag inte bilen gilla mej så mycket.. För jag fick miljarder med stötar efteråt...

Men jag garvade skapligt mycket efteråt... Varför de? Joo för att det satt en kvinna i en bil ovanför backen och väntade på o få komma ner.. Jag såg inte henne förrän ja åkte förbi och såg henne sitta och skratta =)

Kul va?? haha..

Nu ska jag kolla på lyxfällan =)

Toaletten va överfull!!

Hemma igen efter en kortis på jobbet... Ynka 4,5 timmar... Men de va ganska skönt faktiskt!
Ja tog bussen ner på stan och träffade Zandra och Kevin... Vi gick runt och storsade och efter ett par timmar gick vi till Tratten och tog oss en fika.
Sen gick jag och solade och Zandra och Kevin for hem....

Så satans vidrigt! Jag skulle gå på toa där jag solar. Ja gick in, och låste, då ser jag till min stora fasa att toaletten är proppfull med gammalt papper och skit! Svin äckligt! Och jag som verkligen höll på och kissa på mej!!

jaha? Ja de hjälpte ju inte att spola heller.. Jag tror nästan att det blev värre...

Så jag fick hoppa in i solariet och vara superkissnödig. Så när jag hade solat klart kutade jag till tåget för att komma hem så fort som möjligt...

hemma kissade ja ca 12 liter! Aaa nästan iaf =)

Intressant inlägg va???

haha nu ska jag umgås med min underbara sambo som nyss kom hem från jobbet =)

Missa inte FRIFRAKT!!!

Ni missar väl inte att Bracy.se har frifrakt tom 5/4


Missa inte deras kanonbästa erbjudande!! Dessutom har du 10% rabatt om du uppger koden BRACY. Kan det bli bättre????? Nopp så gör som många andra och klicka in där och kolla på de superfina armbanden som finns!!

Gooooodmorgon!!!

Gooooodmorgon!!

Galet trött idag me.... Äter nu äpple pch dricker morgonkaffe.

Idag jobbar ja ju bara 7.30- 12.00 skönt faktiskt då ja har en heldel och fixa...
Nr jag slutat ska ja sola, hem och fixa papprena och fixa mina naglar...
Imorn ska ja ju till mitt gamla jobb och fixa lite...

Nu ska ja kila...

Hoppas ni får en fantastisk dag!

Min underbaraste + bilkörning

Ha! Fick jag dig och läsa??
Hör och häpna! men min fotoblogg är uppdaterad!! Kika in här vettja =)

Nu på kvällen har jag och Anders varit ute och kört.. Aaa eller de va ju jag som körde... Nuförtiden får Anders knappt köra när vi ska åka nånstans =)

iaf vi åkte ut mot Glashyttan, där jag fota lite.. Bilderna kan ni ju som sagt kika på här =)

Efter de så körde jag upp till Sydparkeringen där vi skulle öva parkeringsbackning... Först gick det åt faan skogen... Då kom vi fram till att det var en "liten sväng radie". Vilket är olika på nyare och äldre bilar..
Efter massa försök och myccket svordomar, så fick Anders ett samtal, medans han tog de så gjorde jag den absolut perfekta parkbackningen!!

Anders frågade om jag var klar, men jag tvingade honom och gå ut och titta på den perfekta raka parkerade bilen. Jag fick tummen upp =)

Nu ska ja kolla på Du Är Vad Du Äter..............

Imorn blir de minipass på jobbet... Ynka 7.30- 12.00.. 5h.

Vet nu btw vad vi såg när vi va ute vid Glashyttan.... En fjärill!!


På fredag har jag och Anders varit förlovade i 1 år...
Jag älskar honom bara mer och mer för varje dag som går! ♥


Visst är den här bilden heeelt underbar??

Nä nu jävlar!! TV:n!!

Lurardag!

Tröttare än någonsin! Mina ögon är sprängröda!! Vaknade ju bara ett par gåner inatt.. Dessutom somnade jag direkt efter deerata hemmafruarna.. Ja kunde knappt hålla mej vaken sista tiden...

Nu ska jag verkligen kuta till tåget.. Fattar inte varför jag allltid ska vara ute i sista sekund...


KOM IHÅG ATT DET ÄR 1 APRIL IDAG!! 1 ÅR SEDAN VI FOR TILL THAILAND...........

JAG VILL INTE BLI LURAD!!!!!!!!!!!!

RSS 2.0