Marknad, loppis, morsdag och mysfiske

Jag kan inte bergipa att helgerna ska ta slut så fort! Herregud!

Visserligen har vi gjort en del saker..

På lördagen åkte vi till Ösmo. Den traditionella Ösmomarknaden va! Underbart. Dock finns det bara skit där... De enda bra är strumorna. Och hör o häpna, men i år fick man 14 par för 100 kr. Förra året va de 12 för 100 :D

Innan marknaden va vi i nynäs på Loppisen. Massa roliga saker och mycket skrot.
Zina fick en ny biabädd för 200 kr och MASSA pipleksaker som hon mest är rädd för.. Dom kostade ju bara 5 kr st så de va ingen förlust :D Även nya flexikoppel fick hon, öven dom 5 kr...

Jag köpte den här underbara korthållaren, som jag velat ha läääänge!

Den ska få sitta i köket efter renoveringen ;)

Igår efter att vi kom hem från södertälje så gick vi och köpte fiskekort. På kvällen gick vi och fiska. Premiär sen vi köpte huset :D
De bästa är att våran båtmotor fungerar, så såfort vi har tis så ska vi ut med båten och fiska :D

Zina ville helst hoppa i och ta flötet. ((Ja vi metade))

Hon stod och pep hela tiden, och blev inte tyst förrän flötet va uppe på land.. Kanske kände hon sympati för masken? 
Jag fick inte fisk.. Dom käkade sig mätta på min mask, de va allt... Anders fick 2 mörtar och jag fick trassel på linan..
Visserligen va vi bara där i ca 45 minuter. Sen attackerade myggen oss för mycket, så vi gav upp..


Nu ska vi ut med Zina och sen sova :)


Solen skiner och jag jobbar

Sol sol och värme! E de inte underbart??
jag är dödens trött och skulle betala mycket för att sova en stund. Men icke! Ja är på jobbet och gör mitt bästa för att hålla mej vaken :)
ja slutar kl 15 idag med min friskvård. Då blir de promenad och sen ska jag ut och plantera mina blommor i stora krukor, ja ska även försöka bära upp våra utemöbler som ska vara på baksidan, för dom har vi fortfarande inte burit upp :)
sen vet ja inte om de blir till o åka o fiska :) jag ska även göra mat.. Idag kommer de bli ungsgrattinerad falukorv och potatismos :) nu ska jag in o jobba igen :)

Nu är vi i södertälje. Vi har fikat morsda...

img_0646 (MMS)

Nu är vi i södertälje. Vi har fikat morsdagfika hos Anders föräldrar.  Vi har varit på ösmomarknaden idag.. Zina va med. De va dumt. Hon blev helt superivrig när hon såg en hund. Anders skulle ta bort hennes huvud, då bet hon han o armen... Nu säger han att han ska åka o avliva henne i veckan.. Men ja vet att han inte kommer göra de..


Sonny o Hanna med mamman i knät

img_0645 (MMS)

Sonny o Hanna med mamman i knät


Gustavo va en som härja  på ösmomarknaden..

img_6807 (MMS)

Gustavo va en som härja  på ösmomarknaden..


På Carinas mötte vi dessa 2 :)

img_0639 (MMS)

På Carinas mötte vi dessa 2 :)


Nu dricker vi rose :)

img_0637 (MMS)

Nu dricker vi rose :)


Sådan dag med shopping och klippning samt skoputsning :D

Efter en fruktansvärd dag på jobbet så tog jag min bil och åkte ner på stan för att hitta en klänning till Bröllopet som är nästa helg..
Jag va redan på dåligt humör innan jag åkte ner på stan. Och inte blev de bättre för att jag inte hade en aning om vad jag skulle ha på mig. En klänning, de va de jag visste.

Jag började med o gå in på Vero Moda. Där hittade jag en supersöt klänning. För 179 kr. Men ja tänkte att jag kunde hitta nåt annat. Efter Veromoda gick jag in på Din Sko för att träffa Tuulikki. Där fick jag skoputs... Hon kollade på mina skor och garvade när hon såg att de vita på conversen va typ gröna..
Så hon gav mej ett hett tips!
Inpregnering! Spraya på och låt de verka en stund o sen ta papper och torka bort det!

hahaha skillnad??!

Där inne träffa ja även Gusten, vi surrade lite och sen drog vi åt olika håll.
Jag fortsatte och muttra runt och blev surare och argare...

Efter att gått in på alla affärer gick jag in på Lindex... Prövade en jätte söt klänning, men den passade såklart inte.. Jag har på tok för långa ben för kortare klänningar.. Dom blir ännu kortare... Nån som vill donera mina ben?
Inne på Lindex träffade jag Sofie. Det var en glad överraskning. Vi gick runt och hon hjälpe mej..

Sen gick jag och klippte mej.

Korthårig :D Eller kortare.. =) Känns sååå skönt!
 Söta Sofie satt och väntade.
Efter klipperiet gick vi till Åhlens och jag köpte en locktång!


Sen gick vi tillbaka till VM och jag köpte klänningen jag hittat först... Så kan de va...

Där köpte jag även asgrymma armband ;)


Sen gick vi upp till Kina och beställde mat till mej och Anders. Och sen körde jag hem Sofie för att sedan bege mej hem.

Hemma käkade vi och sen gick vi runt sjön med Zina... 8 km!!! Den du! Och nu sitter vi här i soffan och slappar...

Åh ja måste köpa en klänning idag!

Fy att de ska få vara tillåtet att få vara så trött som jag är idag!
jag vill bara hem o sova! Men nej nej, egter jag har slutat jobba så ska jag ner på stan o härja runt. Jag har absolut ingen lust med det! Men men. Nästa helg så ska vi på bröllop i Vinåker o då måste man tydligen ha kläder på sig.. Och jag äger inga kläder :(
igår va de löning :) o den va inte fyskam måste jag säga!! Jag blev mer än nöjd! Dessutom kommer ja få en till lön nästa vecka då dom hade glömt o ge mej min semestererkättning :D hahaha happy happy!
jag ska även köpa mig en locktång. Undrar vad man ska ha för nån? Förslag?? Ja tror iaf de blir en 19mm.
Nu ska jag slappna av och njuta av min rast som snart e slut...

Som en ny människa med kamphund.

Ja precis så som rubriken lyder så känner jag mig.. Det känns som jag har varit på värsta träningspasset. Men det har jag inte... Nopp.. Jag har nämligen varit och fått massage av min vän Lisa. Hin e grymt duktig!
Men nu efteråt känns det verkligen som jag har tagit ut mej ordentligt på ett träningspass. Jag är heeelt slut.

Jag måste boka in mej hos henne snart igen då jag har på tok för mycket knutar.. Man kan säga att min rygg består av 90 % knutor... Iaf under skuldrorna och upp mot nacken...
Stel som en fryst fiskpinne va jag också..
Men heey, ja kan röra min nacke igen, och det känns toppen!

Hon förberedde mig att jag kommer ha galet ont imorn.. Men optimist som jag här så tror jag inte de... ;) Vi får väl se imorn... :)

Hemma hos Lisa träffade jag även hennes Cesar. En ståtlig herre av rasen pitbull... Åh fy tänker säker ni, en kamphund... Jag som har väldans resoekt för dom va till en början lite reserverad, men sen mot slutet så tror jag nog att vi fann varandra :D
Nu tänker säkert ni, Men vadå? Du har ju en amstaff. De är ju ingen skillnad. JO det är det svarar jag då. Och orkar inte skirva mer om saken.

Cesar

Jag gillar ordet kamphund. Men bara i vissa sammanhang. Beror på vilka man pratar med de om. Som Hanna som vi va hos i Uppis i helgen, hon och förstår varandra när vi menar Ahh våra kamphundar ;) Men säger man de som jag gjorde igår, då skulle jag skojja till de lite med "Våra kamphundar". Men de togs helt fel. De blev ramaskri och jag fick försöka förklara mej.. Igen... Men jag har mej själv o skylla :)


Aaaaaj! Jag har fått fucking benhinneinfla...

Aaaaaj! Jag har fått fucking benhinneinflammation :( de gör skit ont! Måste bara för att ja klippte gräset igår... Typiskt! Nu ska ja in o jobba igen :)


Köpa hembränt på byn?

Jaa juste. Vi har en jätte rolig skylt här i byn som jag har tönkt ta kort på flera gånger. Dock har jag alltid glömt mobilen. Men idag, idag fick den följa med :D

Anders tyckte att de va pinsamt att jag stod och fota... :) Men icke jag :D



Så vadå? Om man har missat bolaget nåndag, kan man gå dit då och köpa lite hb?
hahaha

Den här rackaren e inte riktigt min vän ju...

img_6807 (MMS)

Den här rackaren e inte riktigt min vän just nu.. Först har jag stått i 10 minuter i försökt starta den, när den äntligen startar så klipper den inte.. Va fasen tänkte ja, de måste ju vara att den är för högt uppsatt.. Så ja stängde av den o sänkte ner den. Efter ytterligare 5 minuter av försök o starta den fick ja igång den men den fortsatte o inte klippa nåt., ja blev arg o svor en jädra massa svordomar, när jag tillslut kom på att Anders har tagit bort bldkniven för att slipa den.. Kul!


Hahaha asså Gud hjälpe mej vilka puckon :)

img_0615 (MMS)

Hahaha asså Gud hjälpe mej vilka puckon :)


But hey?

Herregud!
Vad e de med Eurovision? Vad är de för låtar folk har??? Ja kollar vieerligen på Hemmafruarna såklart, men nu e de reklam o Anders styr fjärrkontrollen ;)

Anna lär ju inte ha nå problem med sin sega låg :D

Katrin Zytomierska har fått barn!

Nu äntligen har Katrin fått sin lilla Ringo.


Bild lånad från hennes blogg

Jag är glad för hennes skull. Att hon entligen slipper bära på sin enroma mage.

Grattis Katrin!

En sak jag undrar över.. Är det sant att han ska heta Ringo? Visst annorlunda namn som ja gillar, men Bingo, Ringo.. När hon roppar på Bingo kommer Ringo komma och tvärtom.
Visserligen spelar de nog ingen roll.. För mamma ropar jämnt Jessica, Anton, Berti och tillsist efter att gått igenom alla namn kommer hon fram till mitt. Sandra.

Neutrogena Visibly clear! Den bästa av den bästa!

För några veckor sen fick jag mitt paket från Buzzador. Det innehöll mina efterlängtade ansiktstvättar från Neutrogena.

Jag har ju blivit en Buzzador. Vilket innebär att man har möjlighet att få pröva olika saker, för att testa och sedan recensera på tex bloggen.
Nu har jag fått möjlighet att testa Neutrogenas ansiktstvätt Visibly clear.


Nu har jag prövat dom ett tag och tänkte bara berätta hur underbart bra dom är!



Make-up remover, använder man på en pad och torkar bort. Då jag inte riktigt känner mej riktigt ren efter de, så använder jag den som en tvätt. De funkar ypperligt bra!

Facial wasch, är den absolut bästa jag någonsin har använt! Hyn känns babylen, och man känner sig riktigt fräsch efteråt! Dessutom luktar den underbart! Den används dagligen! Jag älskar den!
Dessutom har jag inga pormaskar kvar heller!

Dom är helt fab! Dessutom är dom billiga och räcker länge, vilket jag tycker är massa plus!

Jag tycker helt klart att det är värt att pröva!

En av mina vänner fick några provex av mig. Hon gillar dom! Hin tyckte också att man kände sig fräsch och len.

Vi hitta ävenem orm  :)

img_0607 (MMS)

Vi hitta ävenem orm  :)


Liljekonvall

img_0606 (MMS)

Liljekonvall


Man kan nog säga att de är lite roadkill h...

img_0605 (MMS)

Man kan nog säga att de är lite roadkill här på vägen.. De ligger döda platta maskar överallt!


Drn här myströjan köpte jag också när vi b...

img_0604 (MMS)

Drn här myströjan köpte jag också när vi ba på thuns :)


Enkel och god vardagslyx!

Jag och min älskling har nyss njutit av hemmagjord pannacotta. Underbart! Eller hemmagjord o hemmagjord.. Vi köpte nåt pulver man blandar ut med mjölk ocg grädde :D



Den va super god!

Det är verkligen vardagslyx måste jag säga!

Ser de inte gott ut så säg!


Ungefär 25 kr på Willys! Den måste ni verkligen testa! Såhär ser förpackningen ut.

Helgens shopping i bilder ;)

Åhh jag vill inte att denna underbara helg skulle ta slut. Men nu e den på väg och göra de =/
Vi har iaf haft toppenbra í Uppsala!

I Lördags åkte vi till Thuns. Jag shoppade en del och tänkte nu visa gårdagens fynd :D


En gul tunn tröja.

Och en rosa likadan... Färgerna är mer skarpa än vad som syns på bilderna...


Jeansleggins! Äntligen har ja hittat en modell som passar mina långa ben :D SÅ ja slog på stort o köpte 2 par.. Endast 99 kr/st :D


En snygg och luftig tunika..


Superbilliga leggins.. Endast 39 kr/ st


Tärningar till bilen..


En grymt snygg väska.. Jag, Hanna och Empan köpte likadana :D


Anders fick en tischa :)


En finfin sjal :)


Ett par vita tygskor.. Endast 79 kr :D


Tyngder man häner i duken.. Ja köpte ett par förut, men dom räckte inte, då duken ändå blåste av...
Även dammsugarkulor :D


Idag har vi varit på loppis :D

Jag shoppade 3 svintunga krukor..



Anders shoppade en marinettdocka :D

i form av Pinoccio :D hihi den ska få hängas upp i gästrummet.

Tråligt mörkt de blev.. De känns som de bl...

img_0577 (MMS)

Tråligt mörkt de blev.. De känns som de blev kväll :o


Framme :) nu jäklar ska vi se vad de finns...

img_0558 (MMS)

Framme :) nu jäklar ska vi se vad de finns för utbud ;)


Nu är vi vid Arlanda :) de märks för de är...

img_0576 (MMS)

Nu är vi vid Arlanda :) de märks för de är flygplan lite överallt :)


Hejså uppis! Nu är vi på väg hem. De spöre...

img_0575 (MMS)

Hejså uppis! Nu är vi på väg hem. De spöregnar, åskar o blixtrar o ja e livrädd för vattenplaning :(  men vi har haft en underbar helg med mina finaste vänner!


Nu är det frukosttime :)

img_0574 (MMS)

Nu är det frukosttime :)


Nu ska vi kolla på kort från år tillbaka :...

img_0569 (MMS)

Nu ska vi kolla på kort från år tillbaka :) bin och kort i Hannas walkin clothes.. Eller hur de stavas ;)


Då börjar vi då.. Hoppas vinet e gott!

img_0564 (MMS)

Då börjar vi då.. Hoppas vinet e gott!


Jeeez! Helt slut!! Först förmiddagen på Th...

img_0561 (MMS)

Jeeez! Helt slut!! Först förmiddagen på Thuns. Sen handla mat o till bolis. Efter de blev de fetröj i bodarna. Nu står rosevinet på kylning o maten e snart klar.. Underbart!


Här är trycket på tröjan

img_0559 (MMS)

Här är trycket på tröjan


Nu har vi shoppat loss

img_6807 (MMS)

Nu har vi shoppat loss


Jag har de bra, jag här bak i bilen o vill...

img_0557 (MMS)

Jag har de bra, jag här bak i bilen o vill ej va med om nån krock... :) Nu är ja, Hanna och emeli på väg till Tuns :) pojkarna skulle åka o kolla på motorcykel :)


Hanna bjuder på mögliga jordgubbar :)

img_0552 (MMS)

Hanna bjuder på mögliga jordgubbar :)


Fy så fint vi har här bland myggen! :)

img_0550 (MMS)

Fy så fint vi har här bland myggen! :)


Här är min nya favorit Fjant! :)

img_0549 (MMS)

Här är min nya favorit Fjant! :)


Nu är vi i Uppsala o hälsar på Tarzan.. :)...

img_0548 (MMS)

Nu är vi i Uppsala o hälsar på Tarzan.. :) underbart!


Nu är vi på väg ;) hihi jag är helt pirrig...

img_0541 (MMS)

Nu är vi på väg ;) hihi jag är helt pirrig! De va länge sen ja träffade my girls :)


Idag intages det med gaffel, igår var det ...

img_0538 (MMS)

Idag intages det med gaffel, igår var det med tandpetare :)


Jag tänkte att ja skulle köra en Dagens ou...

img_0536 (MMS)

Jag tänkte att ja skulle köra en Dagens outfit tillsammans med vad jag gör... Jag äter annanas o ser ut så här idag ;)


Mofflar annanas

Jag har aldrig gillat annanas, men dom senaste veckorna har jag blivit fasligt sugen på de..
Jag har till och med köpt hem en stor burk med de..

Nu fick jag en sugattack och öppnade burken.. Så nu sitter jag o mofflar.. :)

Götta!


De känns så fräscht med annanas...

Nu ska jag göra en sak som jag förmodligen borde gjort för ett bra tag sen... Jag måste byta ut mina piercingskulor....


Kom och fynda!

KOM O FYNDA PÅ NYNÄSHAMNS STÖRSTA LOPPIS!

ETT 100-TAL SÄLJARE.

ESTÖ IDROTTSPLATS, LÖRDAG 29 MAJ.
...
10.00-15.OO

12.00 AUKTION MED BINGETING.
Nynäs största loppis
den 29 maj 2010 kl. 10:00
Estöplan/IP

Snart helg :D

Sen jag kom på att man kan mmsa in på bloggen, så gör ja nästa inga vanliga datainlägg. Väldigt tråkigt av mej om jag får säga det själv...
Jag undrar om de är därför jag har förlorat en heldel besökare..

Idag har det varit Förskolans dag. Det har vi "firat" med gårdsstädning. Föräldrarna har haft med sig picnic..
Själv tyckte ja de bara va varmt. Dessutom ville jag bara hem til man, hund och katt. Men men..

Jag längtar till den 27de.. Då pengarna rullar in :D Jag kommer få pengar från olika ställen.. Från 5 ställen närmare bestämt. Underbart!
Dessutom längtar jag enormt mycket till skatten kommer tillbaka :D

Men heeey, vad händer? Ingen olja? De visade sig vara ryska bladlöss... Hmm... okej..

Snacka om att vi är fullbokade de närmaste helgena.. Jag tycker att det är jobbigt och planera saker så långt fram. Visserligen är det ju bara roliga saker vi ska göra, men ändå. O veta att man inte bara kan vara och ta de som de kommer är lite för mej en ovana...
Helgen som kommer ska vi till Uppsala! Äntligen! Jag längtar massor tills dess!
Helgen efter ska vi till Ösmo, då de är den klassiska Ösmo-Marknaden ;) Då blir de grill, öl och karaoke hemma hos mamma o pappa :D
Och helgen efter de är de bröllop i Vingåker :D


Nu ska jag faktiskt stänga av min dator och sen bara vara.. Måste ta reda på när jag börjar imorn.. Kommer lixom inte ihåg :s

Hoppas nu njuter av värmen! Det gör jag!

Mammas succhini vill ut o bilda sig rötter...

img_0532 (MMS)

Mammas succhini vill ut o bilda sig rötter i jorden.. Den har fått en blomma :)


Varning för bländande ben!

Idag känner jag mej super somrig. Underbart.
Dock borde ja kanske ringa mitt jobb och förvarna dom för bländande ben.. Men äh. De struntar ja i. Jag slutar ju snart där ;)

Mitt hår har verkligen vuxit apsnabbt! Ja växer bara man kollar på de... Vissetrligen har ja inte klippt mej sen i hösdags. Men då klippte jag av en bra bit, och hade inte längre hår än precis till nedanför axlarna.






Vi kommer alldeles snart få massa underbar...

img_0526 (MMS)

Vi kommer alldeles snart få massa underbara liljekonvaljer på baksidan :)


Körsbärsträden blommar för fullt! De är så...

img_0525 (MMS)

Körsbärsträden blommar för fullt! De är så himla fint!


Första gången ja ser 2 sniglar som parar s...

img_0521 (MMS)

Första gången ja ser 2 sniglar som parar sig. O självklart va ja tvungen l dokumentera det :D


Anders plockade nyss bort zinas första fäs...

img_0520 (MMS)

Anders plockade nyss bort zinas första fästing... Nu åker frontline på..


Idag va de flera barn som frågade massor o...

img_0519 (MMS)

Idag va de flera barn som frågade massor om min tröja. En tyckte att jag hade för mycket läppstift, en annan frågade varför jag var så ledsen o den tredje undrade varför jag hade Hult hår... Jag? När ja förklarade att de inte va ja på bilden så trodde dom att ja skojja..  Jag är väl inte lik en tecknad tröja? Haha goa ungar!


Ikeas pizza is the shit!! Trots att ja int...

img_0518 (MMS)

Ikeas pizza is the shit!! Trots att ja inte gillar oliver :)


SMS-inlägg

img_0517 (MMS)


Zina hitta ett dike med rinnande vatten dä...

img_0516 (MMS)

Zina hitta ett dike med rinnande vatten där hon stannade o drack :)


Jag kör premiär för mina nya cat skor som ...

img_0514 (MMS)

Jag kör premiär för mina nya cat skor som Anders köpte till mig i januari!! Dock skaver dom på vänstra häl... Men men..


Nu är vi ute på promenad i de vackra vädre...

img_0513 (MMS)

Nu är vi ute på promenad i de vackra vädret :)


Rösta på sötaste omslagsflickan!

Min kusins dotter Charlie är med i en tävling. Vi föräldrar har en omslagstävling. Och eftersom Charlie är mina kommande barns sysling så vill vi ju självklart att hon ska vinna :D
Så kom igen och rösta nu ♥


Är hon inte föööör söt? Klicka på här för att komma till röstsidan!

Lämna gärna en kommentar när du har röstat!

Gaaah! SKITUNGAR!!

Nu e de sommar nu e de sol, nu e de koskit i hagen.....

Jag kan inte låtabli o va arg för min systersskull... Hon har blivit av med sin nya experia x10 mobil... Skitungar! Jag säger skitungar för att jag är sååå himla säker på att det är nån skitunge som stulit den.
Men too bad. Både mobile och kortet är spärrade med koderna man får med. HA!
Men ja tycker så synd om min syster som hade alla foton på pojkarna..

:@

Jag har blivit spådd i kaffesump. Ja har i...

img_0506 (MMS)

Jag har blivit spådd i kaffesump. Ja har inte riktigt vetat vad jag trott om sånt. Förrän nu.  Hon såg bl.a. Att ja ska på bröllop. Vilket vi ska 5 juni. Hon såg att nånting med ett papper kommer bli godkänt, vilket jag hoppas är markköpet.. Sen såg hon att jag hade varit ledsen. Hon såg nåt om ett flygplan, mamma o pappa ska ut o resa i höst. Nu tror jag stenhårt på de!


Jag är trött trött trött och har gräsligt ...

img_0502 (MMS)

Jag är trött trött trött och har gräsligt ont i huvudet... Men ja lever.


Anders gör rent altanen med högtryckstvätt...

img_0499 (MMS)

Anders gör rent altanen med högtryckstvätten... De blir lite skillnad :)


Vi har nyss sett nånting riktigt häftigt.....

img_0495 (MMS)

Vi har nyss sett nånting riktigt häftigt.. Eller fint kanske man säger.. Vi kom precis när dom skulle släppa it korna på grönbete :) så underbart!  Kalvarna som inte visste bättre klev imellan stängslet. En kom fram o tittade på zina. Zina va jätte duktig!


Vi mötte en skyllt som påminde  mig om all...

img_0493 (MMS)

Vi mötte en skyllt som påminde  mig om alla vi barn i bullernyn..


Här är de superfint :)

img_0492 (MMS)

Här är de superfint :)


Mysväg..

img_0489 (MMS)

Mysväg..


Nu är vi på lååångpromenad.. Ja har håll o...

img_0490 (MMS)

Nu är vi på lååångpromenad.. Ja har håll o fick 2 kottar för o sluta klaga..


Nån som prövat den här? Ja ska göra de nu....

img_0488 (MMS)

Nån som prövat den här? Ja ska göra de nu.. Ja hoppas den e god, för ja köpte 2 på engång :) ja vill ha förra årets, den med jordgubbar. Så jäla god!


Idag känns de som de kommer bli en bra dag...

img_6807 (MMS)

Idag känns de som de kommer bli en bra dag. Solen skiner och jag med den. Underbart! Idag ska vi bära in sista veden och gå på trädgårdsloppis i Laxnegården.. Hoppas dom har stora krukor där.. Eller helst zinkbalja. Jag vill ha 2 st. En irriterande sak är att det är en tant på byn som har 2 st sånna ja vill ha, slängda på sin gräsmatta! Nä nån måtta  får de vara på sådana finsaker :) Hoppas ni alla får en toppen bra dag! Njut till fullo, för de ska jag göra med min älskade bästaste man!


Har ha berättat att vi ha sjöutsikt från v...

img_0483 (MMS)

Har ha berättat att vi ha sjöutsikt från vårat sovrum? Dock inte på sommaren.. Myyyyyyyyys!


De här va inte alltför skönt när ja klev u...

img_0480 (MMS)

De här va inte alltför skönt när ja klev upp. Visst att de e skönt o stå på den, men då gör man ju de av egen vilja. Nu slängde ja ner fötterna..


Våra sniglar är inte o leks med..  Först e...

img_0476 (MMS)

Våra sniglar är inte o leks med..  Först e de. En vanlig liten snigel. Så e de min tumme som är en vanlig storlekstumme. O den andra rackaren är en bauta big vinbärssnigel.. Den e enorm! Men hellre dom än sniglarna utan skal. O sniglar utan skal har vi som tur var inte här!


Även chillisarna har fått bostätta sig i v...

img_0474 (MMS)

Även chillisarna har fått bostätta sig i växthuset i större krukor :)


Nu är Även gurkorna och paprikorna utplant...

img_0473 (MMS)

Nu är Även gurkorna och paprikorna utplanterade :) o ja hoppas dom trivs :)


Nu är zucchinin utplanterad och täckt med ...

img_0472 (MMS)

Nu är zucchinin utplanterad och täckt med fiberduk.


GRATTIS MIN BLOGG 4 ÅR!!!

Kommer ni ihåg förra året?



VAD E DE FÖR EN DAG? E DE EN VANLIG DAG?
NEEJ DE E INGEN VANLIG DAG,
FÖR DE E BLOGGENS FÖDELSEDAG. HURRA HURRA HURRA!



((Bild lånad från google.se))



Herregud! 4 år!! Snacka om att tiden går fort!
Jag kommer ihåg när jag skaffade denna blogg.
Jag sattt i Nynäs hemma hos mina vänner Hanna & Emeli.

GRATTIS BLOGGEN 4 ÅR!


Today I´m wearing this

Måste slänga in en Today I´m wearing this.



Skärpet! Visst e de underbart? De hade min mamma när hon va ung. Åhh jag verkligen älskar´t!


150 kr för denna potatis.. Nu jäklar ska v...

img_0466 (MMS)

150 kr för denna potatis.. Nu jäklar ska vi njuta!


Vi ska äta färskpotatis och rökt regnbåge :)

img_0465 (MMS)

Vi ska äta färskpotatis och rökt regnbåge :)


Här mys de för fulla muggar :) nu ska vi u...

img_0463 (MMS)

Här mys de för fulla muggar :) nu ska vi ut i ta in veden.. Hoppas vi får in all ved idag..


Jag har världens godaste godisskål!!

img_0462 (MMS)

Jag har världens godaste godisskål!!


Söta Zina undrar varför hon inte får vara ...

img_0461 (MMS)

Söta Zina undrar varför hon inte får vara med..


Nu ska vi grilla o njuta av att man är led...

img_0460 (MMS)

Nu ska vi grilla o njuta av att man är ledig iaf 1 dag   :) jag hade gärna velat va ledig på fredag, men eftersom ja stänger så går inte de.. Dom som öppnar och stänger måste vara där.. :( surt sa räven..


Jäkla mardröm!

Och o fy för mardrömmar!
Jag vaknade inatt, o va dyngsur av svett och tårar.. Även fast jag vaknade sprutade tårarna. Jag va dessutom riktigt förbannad på Anders.
Och jag måste erkänna att jag fortfarande känner viss irritation.

MEN DET VAR BARA EN DRÖM!

Och tacka faan för det!

Nu ska jag äta en skinkmacka..

Älsklingen e fortfarande hemma. Han ska på kurs senare.. Aaa eller möte...

Nu ska ja ut i köket!

Såhär trött e ja nu! Ja dammsög HELA huset...

img_0459 (MMS)

Såhär trött e ja nu! Ja dammsög HELA huset när ja kom hem... + sopa hundgården...


Kaffe o mariekex. Nu e de rast!!

img_0454 (MMS)

Kaffe o mariekex. Nu e de rast!!


Zina och igelkottarna

Idag när Anders och Zina va ute på morgonturen så började hon o dra... Ännu mer än vad ho brukar. Hon drog o drog o helt plötsligt stannade hon och reste ragg. Hon stod bara o glodde..

Å vet du vad de va?

2 ihoprullade igelkottar :) Naaaaw dom e ju sååå söta.. !


((Bild lånad från google.se))

Julskinkamacka

Nu sitter jag och äter frukost...

I förrgår gjorde vi iordning våran skinka som vi hade liggandes i kylen.

O igårkväll blev jag galet sugen på en julskinkemacka med senap.. Så de fick bli de idag till frukost :D Jag älskar julskinka! De e typ de enda jag äter på julbordet...

Egentligen heter de väl helgskinka, men ja tycker de alltid heter julskinka.. Helgskinka kanske man inte griljerar? Våran e griljerad!


Så blev mit fina växthus! Före & efterbilder

Herregud så fort helgen har gått!

Men de känns som man hunnit med mycket... DOCK blivit förkyld :@

Idag har vi fixat mitt växthus! Underbart fint blev de, och jag bara läääängar tills ja ska plantera utmina växter där, de kommer bli bra!


Innan vi började såg de ut så här... Ganska rörigt...


Men sen blev de tomt....


Sen kom nybyggda lådan och nya bänken in... Bara då blev de finfin :)


Sen kom mina nya finfina trappstege in. Den fick ha kvar sin naturliga färg..


Sen kom alla saker in... Men man får tänka bort allt "skräp" och istället tänka hur de kommer bli med alla växter :D
Åhhhh de kommer bli grymt!!

Åhh ja hitta nåt skit äckligt på en krossa...

img_0450 (MMS)

Åhh ja hitta nåt skit äckligt på en krossadtomatburk... Va så häckligt så ja va tvungen o korta..  Värsta möggelklumpen!


Nu drar vi o storhandlar på Willys i Strän...

img_0448 (MMS)

Nu drar vi o storhandlar på Willys i Strängnäs :)


Vi har en jäkla massa pant med oss... 3 sä...

img_0449 (MMS)

Vi har en jäkla massa pant med oss... 3 säckar + några påsar :)


Ligger på kökssoffan o väntar på att vi sk...

img_0446 (MMS)

Ligger på kökssoffan o väntar på att vi ska åka o storhandla... Nödvändigt ont!


Anders har byggt en kista till mig :)

img_0442 (MMS)

Anders har byggt en kista till mig :)


Haha har ja sagt att ja ska skola om mej t...

img_0438 (MMS)

Haha har ja sagt att ja ska skola om mej till snickare??  Ja försöker iaf, o de e de som e de viktigaste, sen resultatet blir bra e ju de bara en bonus ;)


Ja va helt säker på att jag hade en skruvd...

img_0435 (MMS)

Ja va helt säker på att jag hade en skruvdragare... Så när ja hämta den så sa Anders att de inte alls är en sån..  Herregud! Här har ja trott i hela mitt vuxna liv att jag har en skruvdragare. Så visar de sig att de bara är en elektrisk skruvmejsel.. Besvikelsen blev stor!


Frukosttajm :)

img_0434 (MMS)

Frukosttajm :)


Dax o vika massa tvätt... Finns de nåt trå...

img_0431 (MMS)

Dax o vika massa tvätt... Finns de nåt tråkigare??


Gooomorgon!! Nu har ja bytt sängkläder..  ...

img_0430 (MMS)

Gooomorgon!! Nu har ja bytt sängkläder..  Ikväll ska vi få sova i våra nya sängkläder som ja beställde från h&m för ett tag sen :)


Fy satan så kallt!

Fyyy faan vad jag fryser!!

Vi har hållit på sen 8 imorse och haft samfällighetsstädning. Anders har klippt häckar och jag har krattat.. De tog verkligen aldrig slut.
Några fällde 4 stora träd, så nu skulle vi alla hjälpas åt och köra ner riset till brasan som dom har tänt. Men mitt i allt började de regna. Och jag som frös som en blådåre innan, började såklart frysa ännu mer.
Jag gav upp.

Min duktiga man e kvar där nere och håller på...

Nu när jag äntligen har fått upp värmen lite funderar jag på om jag ska ta mina regnkläder och gå ner och hjälpa till igen.. Men ja vette faan alltså...

Bara regnet och blåsten kunde avta så skulle de va så mycket trevligare!

Jag får se hur jag gör.. Nu börjar iaf mina händer övergå från rödfärg till normal... Mina tummar hade tillochmed domnat bort... =/

Haha ja ringde nyss o väckte mamma o pappa...

img_0429 (MMS)

Haha ja ringde nyss o väckte mamma o pappa :på


Anders e pedagogisk... Zina vill inte äta,...

img_0428 (MMS)

Anders e pedagogisk... Zina vill inte äta, då slänger han ut all hennes mat på golvet... Och hon äter :)


Vi har tänt mysbrasan och Zina njuter till...

img_0427 (MMS)

Vi har tänt mysbrasan och Zina njuter till fullo :) underbart!


I tisdags när ja va nere på stan köpte ja ...

img_0425 (MMS)

I tisdags när ja va nere på stan köpte ja dessa finfina plastsaker :) den lilla barnvattenkannan är perfekt till mina hängamplar! O lilla spaden e bra till landet :) 25 kr för kannan o 9 kr för spaden.. Clas Olson is rhe shit : D


Igår kväll plingade de på dörren här hemma...

img_0424 (MMS)

Igår kväll plingade de på dörren här hemma.. Eller de gjorde de inte alls för vi har ingen plinga. Bara en knackare..  Där stod en liten tjej o sålde rakhyvlar för klasskassan.. Rakhyvlar lixom? Vi sålde fryspåsar o de gick jätte bra...


Haha dax för lunch :)  Frukosten blev en k...

img_0423 (MMS)

Haha dax för lunch :)  Frukosten blev en kopp kaffe....


Sitter i soffan o dricker mitt morgon kaff...

img_0422 (MMS)

Sitter i soffan o dricker mitt morgon kaffe. Det är alldeles toktyst i huset. Bara Zina som leker med sitt ben.. Rätt som det är hörs de konstiga ljud runt om i huset.. De blåser ute vilket gör de både lite skrämmande och spännande..  Ja e ju alltid så säker på att de är nån som försöker ta sig in genom källaren.. Klart de inte är de.. Men ja tänker alltid tanken om vad ja gör i såfall...  Nu tänker ni säkert att Hon har ju hund.... JA det har vi. MEN skulle de komma nån så skulle hon springa fram o vifta på svansen, o bli jätte nöjd att de kommer nån..  Så så bra är våran "vakt" hund ;)


Lilla fågeln, vad e du för sort? NÅN SOM; VET`???

Åhh de flög nyss in en liten liten liten mini fågel in i rutan... Nu sitter den där o e groggy..
Den e jätte söt, den har tuppkan och är lika stor som Zinas märgben...

Bilden e suddig, för ja ville inte gå för nära... Ser ni den knallgula tuppkammen?


Jag undrar vad de är för ras... Eller sort kanske man säger....

Vad ska man göra om den inte piggnar på sig??

Allt i mina fönster växer så de knakar!

"Nuu grönskar de iii Sandras hus, nu blommar allt upp.... " :D Melodi: Nu grönskar de :D

hahaha

Nu vill ja att de ska bli varmare ute... Speciellt på nätterna... Ja vill plantera ut mina saker ut i växthuset....
I helgen ska vi fixa min planteringslåda som jag ska ha i växthuset. Vi ska även åka till Gnesta till glasmästaren och fixa 2.5 st växthusfönster...
Vi ska även hinna med och städa.. Vi har ju samfällighetsstädning...  A eller vad de heter...

Nu har jag tagit kort på allt ((nästan)) som växer i mina fönster, de går såå galet fort!


Chili.. Jaag har 3 krukor med sån.. Fick ju göra ett nytt försök, då dom första inte ville komma upp... Jag tror faktiskt att jag råkade vattna ihjäl dom.. Men som tur va fick ja nya fröer av Carola..
Varken jag eller Anders använder oss av chili när vi lagar mat.. Så de är mest för att de ska bli lite färgglatt i växthuset.. Dessutom e de ju kul o se om de blir nåt ;)

Paprika... Dom har jag 4 eller 5 krrkor av... Mamma ska få nån kruka :)
Dom förerna tog jag från en gul paprika... MUMMA!


Ruccola... Den fick byta fönster då den nästan brändes ihjäl :) Men den växer så de knakar.. Finns de nåt godare än ruccola??


Basilika... Jaa jag vet att man kan köpa färska sånna o plantera ut.. Men de är så kul o exprimentera och se om de kan bli nåt :D


Succini.. Dom har blivit bauta bigga o vill inget hellre än o flytta ut snart..
Sån ska mamma också få.. De bästa med dom är att dom inte ska stå i växthus :D


Gurkorna. DOm har också blivit stora och taggiga... :)
Jag hoppas de kommer några gurkor på dom, för jag har lovat min pappa att han ska får hemmaodlade gurkor av mej :D

Sen har jag sått några blommor...


Här är Aster.. Dom påminner lite om garbera :)


Tagetes... Standard blommor.. Ja gillar dom inte så himla mycket, men men.. Dom ska få hamna i mina altanlådor sen...

Ja fick ännu fler frön som jag ska plantera i helgen... Mest blommor, men även dill :D Kul!

Jag begöver stora krukor som jag kan ha på trappan till baksidan.. Jag vill ha massa blommor där :D


Nu har katten fått fnatt...  Hon sitter dä...

img_6807 (MMS)

Nu har katten fått fnatt...  Hon sitter där o retar Zina..


En person ja inte riktigt gillar är denna....

img_0420 (MMS)

En person ja inte riktigt gillar är denna.. Stefan sauk.. Efter Lets dance tycker ja han är en sliskig gubbsjuk gubbe...


Wille crawford eller hur han stavas är med...

img_0419 (MMS)

Wille crawford eller hur han stavas är med på Efter 10.  Han pratar om att han va en mobbare när han va liten..  Intresant? Nej.


Test typ

Varför skaffar inte blogg.se en egen app?
de kan ju inte va alltför svårt?

Halsfluss?

Jahapp, då va de dax igen..

jag har jätte ont i halsen och de känns som jag har 2 köttbullar som sitter fast i halsen..
Jag anade de igår, när jag hade ont i halsen, frös o va jätte trött.. Men som vanligt vill ja bara ignorera de.. Men flera barn på jobbet har tydligen halsfluss..
nu sitter ja o kollar på Efter 10.. eller sitter o sitter.. Snarare ligger..
om en stund ska ja ut o promenera med Zina.. Men först ska ja vila lite o dricka upp mitt honungste ;)

Myyyyyyyyys framför arga snickaren ;)

img_0416 (MMS)

Myyyyyyyyys framför arga snickaren ;)


Sitter o njuter av solen.. Vårat fikarum h...

img_0415 (MMS)

Sitter o njuter av solen.. Vårat fikarum håller på o bli renoverat så de går icke o va där...


Nu kan ja äntligen ja koll på temperaturen...

img_0411 (MMS)

Nu kan ja äntligen ja koll på temperaturen ute och inne :) jag köpte en ny på Clas Olsson idag ;) 49 kr!  Den förra gick ju sönder =/


Varning!! Jehovas härjar på stan!

img_0409 (MMS)

Varning!! Jehovas härjar på stan!


Jag va så duktig så jag fick en glittrig s...

img_0406 (MMS)

Jag va så duktig så jag fick en glittrig sköldpadda ;)


Nu har jag varit hos käftis :) jag va sååå...

img_0400 (MMS)

Nu har jag varit hos käftis :) jag va sååå duktig!!! Ja fick bara några tårar i ögonen ;)


Till käftis :s Önska mej lycka till!

Såå slänger in ett snabbt inlägg!

Imorse när jag vaknade eller rättare sagt när veckarklockan ringde, blev jag tokrädd! Jag sov stenhårt!
Jag har gjort de hela natten och de kändes underbart! Jag kan inte ens minnas när jag sist sov så hårt en hel natt...

Idag ska jag till käftis :s Hua! Finns de nåt värre? Jag går hellre till gyn än o gå till käftis!

Anna-Karin ska följa med! Underbart! Då hinner ja dessutom få träffa henne lite.. De va ju lixom inte igår..

Note to self... Jag måste komma ihåg och hämta ut mina B12 tabletter....

Näää nu måste jag gå på toa, ut med Zina och åka till jobbet...

Haha ja börjar nästa garva av min über ...

Haha ja börjar nästa garva av min über dåliga blogguppdatering :) men de gör ju inget.. Inte egentligen. De e ju min blogg :P Annars då? Jo ja åkte till Djurmagasinet efter jobbet, vi behövde en nu nosgrimma till Zina eftersom hennes slets av när Anders o hon mötte shäfern.. Som vanligt var dom riktigt otrevliga. Dom sa att Zina har bitit av den, o att den minsann inte kunde gå av då de va nylon, o de bogserar man faktiskt bilar med. Jag vägrade ge mej, då jag visste att jag hade rätt. ena tjejen, hon som va trevligast hämtade en ny grimma för att kolla vart den gått av. Då såg hon att jag hade rätt och dom började genast slicka röv. vilket jag hatar!! Ändå sponsrade jag dom med o köpa en ny grimma och en strypkedja... Men hua för otrevliga människor! Speciellt sånna som ska jobba med service.... men nu har jag o mannen återigen fått de bevisat: de spelar k gen roll hur länge man väntar med o gå in i en affär, dom verkar aldrig bli trevligare.. Nu ska vi ut med Zina o sen sova! ja hoppas på en hel nattssömn!!


Herregud att det är tillåtet o jobba nä...

Herregud att det är tillåtet o jobba när man är såhär trött! Ja har ingen som helt energi.. Inte känns de så mycket bättre o veta att ja ska stapla in veden när ja kommer hem.. Men men.. De e bara o gilla läget...


Jag tror att jag sovit för länge inatt.. J...

img_0390 (MMS)

Jag tror att jag sovit för länge inatt.. Jag har galet ont i huvudet...  Men de kan inte hjälpas, vi har 40 kubik ved som ska bäras in.. Sen ska ja gräva ner mina solrosor o snoppa av rosenbuskarna, för nu har björkarna fått musöron :)  Så nu ska ja på med arbetskläderna o ut i solen :)


Ja poppar popcorn :)

img_0386 (MMS)

Ja poppar popcorn :)


Va fan! Ja skulle just vattna mina gurkor ...

img_0385 (MMS)

Va fan! Ja skulle just vattna mina gurkor o ser att de sitter nåt i jorden.. What's That?? SALTAPINNAR!!! Johanna! Vad har du gjort?! Haha


Vilka snyggingar!!

img_0381 (MMS)

Vilka snyggingar!!


Såhär pigg är jag idag :) ja mår lysande, ...

img_0384 (MMS)

Såhär pigg är jag idag :) ja mår lysande, endast träningsverk som finns o klaga över ;) Mannen mår mindre bra..


RSS 2.0