Jag ska bli moster igen :D

Så va denna helg över... Midsommarhelgen..
Vi åkte ut till Agdala för att fira midsommar tillsammans med Anders familj.. Det var jätte mysigt... Vi lyssnade på musikanterna och tittade på folk..
Jag hade en himla lust att dansa runt midsommarstången. Men kände dock inte för att göra det själv... Tillslut fick jag med mej Emila.. Vi dansade nästan ett helt varv =)
Sen kom Anna...
Sen gick vi tillbaka till husvagnen..
Sen skålade vi i champange
Sen dukade vi fram sill, lax, ägg osv
Sen åt vi
Sen snacka vi massa skit..... och drack öl...
Sen lyssnade vi på regnet som kom förbi..
SEN FICK JAG REDA PÅ ATT JAG SKA BLI MOSTER IGEN =) *gladast i världen*
Sen åt vi tårta
Sen kom Björn, Kenta och Botte...
Sen åkte Kenta...
Sen sa vi hejdå till alla..
Sen åkte vi till Järna... Kära Björn hade satt på värmen på högsta!! Allt för att retas me mej...
Där grillade vi ute på gräsmattan, efter en stunds frysande och mysande så bestämde vi oss för att gå in i värmen.... Där drack vi lite, men jag var så satans trött så jag satt mest och tittade på alla andra...

Nu ska jag duscha....


Puss Bitchen

En underbar weekend i Göteborg

Helgen som var, va jag och min älskling i Göteborg. Vi åkte dit på fredagen och åkte hem på söndagen.. Vi hade det jätte mysigt och dett var skönt att bara komma bort en stund från allting.
Vi kom ner vi 13.30 tiden på fredagen, då skulle vi checka in osv, men eftersom vi ville ha en dubbelsäng och inte bara 2 st 90 sängar, fick vi vänta med att checka in. Vi lämnade av våra väskor i deras bagageutrymme, för att sedan utforska staden.
Vi började med att äta en underbar lunch på ett litet fik. Efter det gick vi runt och tittade lite. Sen bestämde vi oss för att turista Göteborg på riktigt. så vi bokade in oss på Paddan sightseeing, och blev genast bland dom yngsta på båten. Båten bestod av 90% danska pensionärer som tydligen också ville bli lite kulturella...
Det var jätte mysigt och väldigt intressanta saker man fick reda på.
Vi var tvunga och vänta 1 timme på att båten skulle gå, så vi gick och satte oss på en uteservering på båten "Styrbord, Barbord" som låg brevid, och tog ett par öl i solen..

Efter 1 timme på båten höll både jag och Anders på att kissa ner oss, så vi bestämde oss för att gå tillbaka till uteserveringen, för att ta nån öl till och kunna gå på toaletten..
När vi myst en stund i soffan på båten, bestämde vi oss för att gå tillbaka till hotellet och checka in, och göra i ordning oss för en mysig middag.

Hotellrummet var inte alls som vi trodde...

Efter vi gjort i ordning oss gick vi till en restaurang, och hade hoppats på att maten skulle vara så god som bilderna visade... Men det smakade faktiskt förjävligt! Salt och köttet var segt som tuggummi..

Vi gick därifrån och gick mot Avenyn.. Vi tänkte ta en öl nånstans i solen. Men det var fullt överallt, och på Hard Rock Café skulle vi fått stått i baren... Inge kul.. Så vi gick tillbaka till Styrbord, barbord igen och drack lite.. Sen gick vi till hotellet och satte oss i baren där och lyssnade på en trubadur som va väldigt duktig.
Men eftersom en ny morgon med nya äventyr väntade blev det en relativt tidig kväll.

Lärdagen var kommen, och vi gick ner och åt en god frukost på hotellet. Sen tog vi spårvagnen till Universeum. ((Vi hade Göteborgspasset så vi passa på att göra så mycket som möjligt på så kort tid.))
på Universeum, var det riktigt roligt.. Massa djur av alla slag.. Just den här helgen hade dom tema HAVET. Och självklart fick jag träffa min största fobi... Hajarna... Vi träffade även rockor, Nemo, apor, grodor, krabbor och alla andra möjliga djur..
När Universeum var avbockat på våran lista gick vi till Lisseberg.. Där njöt vi av solen, och tog massa lotter. Men jag tror att uttrycket "Tur i kärlek, otur på lotter" stämmer ganska bra.. Av alla lotter vi tog vann vi inte ens en liten nyckelring.. Vi åt super äcklig kebab! Fy faan den smaka pekka! tacka vet ja turkarna i södertälje som kan de där me kebab...

När vi tröttnat på Lisseberg tog vi spårvagnen tillbaka till hotellet. Vi hade tänkt att bada lite i deras "uppvärmda" pool. Bara de att de var så kallt så det gick verkligen inte ens att stoppa i fötterna. Skittråkigt!
Så vi duscha och gjorde oss klara för en ny mysig middag.. Vi gick till Hard Rock Café och åt riktigt goda hamburgare.. Dom var ju int edirekt små heller...
Efter maten satt vi kvar till 00.30 och drack öl. Sen gick vi hem och sov.

Dagen efter var dagen då det var dags att åka hem.... men först han vi såklart att gå lite i affärer...


Puss Bitchen


Bron man ser där bakom, kallades tydligen för osthyveln och var Göteborgs lägsta bro, när vi skulle pka under den, var ALLA tvugna och sätta sig på golvet för att komma under.. Jag trodde verkligen hon skämta, med tanke på alla pensionärer..


Hihi vi på båten...


Här inne lagade dom båtar, först va dom tvugna och fylla båten som skulle in med vatten, så den sjönk, sedan var dom tvugna att tömma den igen inne i den stora båten, så dom kunde laga den...


Vi på uteserveringen...

Ena krabban på Universeum... En riktig snygging...


En rocka...


sjöstjärna...


Såå fin färg...


Fishie..
Jag stod som ett barn och pekade på fiskarna.. -Anders, titta det e Nemo, de e Nemo Anders titta då.. Barnen brevid mej började likadant... (Jag tror jag har blivit en aning yrkesskadad)

Snyggingarna på Lisseberg... Hmm fick dock inga bilder på "poliserna"


RSS 2.0