Så var valborgsfirandet till ända

Så börjar valborg glida mot sitt slut.. Kvöllen blev trots inga planer helt okej. VI åkte in till Gnesta för att handla gotta tills kvällen skulle komma. Vi hade ju tänkt att bara mysa in oss o filtar framför filmer. Så blev de inte.
Sara och hennes kompis kom förbi lagom tills Anders tände grillen. Dom hade då redan ätit men satt glatt och tittade på medans vi åt.
EFter massa surr skulle vi ta oss ner till brasan. Då Saras kompis hade brutit benet så bestämde dom att dom skulle ta bilen ner för att sedan åka vidare till Järna.
Sagt och gjort...
Sara erbjöd oss plats i baksätet....

Där såg de mer eller mindre ut som en tornado hade dragit igenom... (OBSERVERA SARAS ALKOHOLFRIA ÖL) :)
Men efter lite städ gick de att slå sig ner...
Vi åkte ner till majbrasan som de nästan inte fanns nåt kvar av, så åkte dom vidare.. Dom lämnade av oss där och vi surrade lite med befolkningen som fanns.

Men eftersom jag hade gummistövlar på fötterna började jag ganska snart att frysa... Så vi begav oss hemåt. Och nu sitter vi här hemma. I varsin soffa. Anders framför tv´n och jag framför datorn. Precis i vanlig anda ;)
Snart tänker jag dock gå o knyta mej. Jag är så hiskeligt trött!

Hoppas ni haft en bra valborg, och ni som fortsätter fira; hoppas ni är rejält bakis imorn ;)

Nu ska jag finurla på en ny design :)

2 vidriga fästingar!

Nu har både jag och Zina haft våra första fästingar... Men som tur var satt ingen av dom fast, utan böra kröp omkring för att hitta nåt ställe och suga lite blod från.. Zina hade en idag, och jag hade en i torsdags.. Usch! Vidriga djur som inte är bra för nån.

Jag lyckas alltid få en hel hög med fästingar varje år. Och tänker också, att Nästa år så MÅSTE jag ta fästingsprutan... Dock har nästa år för den aldrig kommit... Jag har nämligen aldrig tagit den...


Från bikini till fleecetröja..

För bara en timme sen gick jag omkring i shorts och bikini och var ute i solen och påta.. Nu sitter jag inne med långbyxor och fleecetröja och fryser!
Snacka om att vädret blev ändrat snabbt...

Men de är ju valborg, och snart kommer väl regnet...? De regnar ju ALLTID på valborg. Iaf så kommer alltid en skur...

Mina tulpaner blommar för fullt. Än har inte rådjuren tagit dom (peppa peppar)


Vad ska ni göra idag?

Jag beundrar zinas liggställning.. De är n...

img_2434 (MMS)

Jag beundrar zinas liggställning.. De är nästan så hon slår knut på sig själv... Men hon verkar tycka att de är bekvämt... :)


Jag har ganska nyligen kommit hem. När jag...

img_2431 (MMS)

Jag har ganska nyligen kommit hem. När jag hämtade zina från hundgården brukar hon alltid vara väldigt spattig och glad.. Idag var inget undantag förutom att hon drog så in i norden. Hon brukar alltid kissa breve altan och drog sig ditåt.. När jag ser och förstår varför hon drog ännu mer än vanligt så låg där denna lilla super söta varelse och sov middag :)  Nu väntar jag på att Anders ska komma hem och vi (läs han) ska starta grillen.. Jag är svinhungrig!  Btw, min bil gick inte igenom besiktningen.. Den fick avslag på vänster fram bromsrör.. Attans! Eller är de bra? Fe betyder ju att jag återigen får köra Anders nya bil! Han ska nämligen byta bil på måndag ;) inget ont som inte har något gott med sig :)


Tvättat och pysslat :)

Igår blev de inget blogginlägg från datorn.. Jag hade nämligen inte tid.. Istället satt jag och pysslade :) Jag älskar att pyssla och har gjorde de sen jag var liten.

Nu på morgonen har jag fortsatt med mitt pyssel. Jag har även hunnit tvätta en maskin som snart ska hängas. Sen ska jag åka till jobbet.
Idag har jag Anders finfina prius ;) Min ska nämligen besiktas.. Hoppas den går igenom...

Jag börjar inte förrän 10.30 idag. Så jag behöver inte bege mig förrän om ungefär 30 minuter.. Dock så stänger jag. Men de gör mej inte så mycket... De är faktiskt ändå rätt okej..
Dock gillar jag inte speciellt mycket att börja så här sent.. Man har lixom inte så stor koll på vad barnen har gjort under dagen.. Men de ska nog inte vara nåt problem.. De brukar ju funka rätt bra ändå :)

Nu ska jag hänga tvätt!
Hoppas ni får en toppenbra fredag!


Vilket underbart väder de är idag! Barnen ...

img_2426 (MMS)

Vilket underbart väder de är idag! Barnen går med solglasögon och nästintill sommarkläder på sig. Ett barn erbjöd mig att låna ut sina solglasögon till mig.. Barnet tyckte att jag såg riktigt häftig ut i dom.. Fast ja vet inte om jag är beredd att hålla med ;)


big brother, massage och trött!

Åhh vad jag är trött!

Nu tittar vi på Big Brother och äter godis... Hihihi :) Onsdgasmys!

Idag blir de duscha och sova tidigt!

Jag blev ännu tröttare efter att suttit med nackmassagen.. Den är verkligen the shit! Jag vill också ha en sån! Vi har ju den där från OBH nordica, men de e ju som en dyna och tar inte specifikt i nacken (om de är där man vill ha massage)



Nää nu orkar ja inte blogga nåt mer!

Går conversen att tvätta? Ja!

I fredags så råkade ju Zina tippa ut en koppkaffe över mina skor...
På kvällen när vi kom hem så slängde jag in dom i tvättmaskin.. Med en ren chansning, då jag har hört olika. Endel säger att dom går att tvätta, och andra säger att dom inte går att tvätta.

Dom gick att tvätta! Dom drog ihop sig lite, men efter lite användning av dom så töjer dom sig :)



Dom bölev ju iaf renare :D








Tidsinställt inlägg


Blixtrar och dunder... Inte så magiska under....

Woohooo what a day!
Underbar! Efter ett toppenbra samtal idag fick jag SÅÅÅ mycket ny energi! Love it!
Dagen har varit superbra!
Dock kom regnet när jag var påväg hem... Då började jag irriterad på att vi inte hade slängt på gräsfröna igår.... Som vi tänkte...

Men men..
När jag kom hem skulle jag göra en "uppföljning" av mitt tidigare toppenbra samtal. Jag satte på datorn och pang bom började de blixtra och dundra. FAN! Rädd som jag är för åskan, drog jag fort som faan ut alla kontakter, och drog en filt över huvudet... (oklart vad filten skulle göra för nytta, men jag antar att de va för att slippa se blixten)
Jag började med maten, och efter maten gick vi ut och slängde på frön. Nu har de regnat till och från sen jag kom hem. Och jag HOPPAS att de kommer MER regn ;)

Ännu gladare blev jag för att jag har en sån förstående vän! Tack Hanna! Du är bäst! ♥ (Mer än så säger ja inte.. Det är endast mellan oss. ;) )

Nu ska jag fortsätta titta på Big Brother... Vilket skit att Rodney åkte ut... Han va ju lixom själva underhållningen i programmet.... Men men...


Nu är kullen borta!

Idag har vi återigen påtat ute i trädgården. Jag har haft korta shorts och bikiniöverdel på mej. Underbart! Jag som verkligen HATAR att ligga och pressa i solen, passar på att ta alla chanser jag får att kunna få färg på mej ;)

Vi har kämpat på med våran kulle som vi haft mitt på gräsmattan. Och efter mycket slit, rensande och krattande har vi äntligen fått bort alla rötter och kullen!
Dock hann ja inte få mej någon bra före-bild då Anders redan börjat med kullen igår....


Man ser inte så bra... Men där är den iaf...

Nu ser våran gräsmatta mer eller mindre ut som en jordåker...


Vi har varit iväg och storhandlat idag. Då passade vi på att köpra gräsfrön... Nu börjar de eviga vattnandet och den eviga väntan på att de ska växa upp nytt gräs..

Nu njuter jag av lugnet och tystnaden i soffan. Jag har även betalat in mina räkningar.. INTE kul denna månad!!
Nu ska jag kolla på tv.

Varje morgon när jag vaknar är de en kamp ...

img_2415 (MMS)

Varje morgon när jag vaknar är de en kamp med täppt näsa och nysningar! Jag fattar inte när de ska ta slut! Läkaren ja va hos i veckan sa att ja skulle komma tillbaka efter 1 vecka om de inte blivit bra.. Men dagarna är rätt ok. De e morgonen o kvällen som är värst..  Jag fick låna en bok av mamma :) love it! Här ska inspireras :) nu ska ja dricka upp mitt kaffe för att sedan gå ut o påta i trädgården :) hoppas ni får en fin rödmåndag!


Utmätt gods- Kronofogdmynigheten

haha glömde ju...
Igår när vi hade parkerat i Agdala och klev ut ur bilen så satt de en rätt rolig lapp på bilen brevid...


Bilden är rätt otydlig.. Jag visste ju inte om de satt nån i bilen.... Man ser ju mest av mej ;)

Men de står: UTMÄTT GODS, KRONOFOGDMYNDIGHETEN... Hahaha jag blev skarpt inspirerad till att sätta fast en p-bot i min framruta ;)

Mitt hemmagjorda kakfat!

För ett tag sen.. Tror att de va i höstas? Så köpte jag 2 tallrikar på Hedlandet. Tanken var att dom skulle stå i min nya tallrigshylla. Men dom var förstora...
Den ena har gått sönder. Den andra bestämde jag att den skulle få bli ett tårtfat. Sagt och gjort.
Jag va på en loppis också för ett tag sen där jag hittade en ljusstake som skulle passa perfekt. Den var grön med ett trähandtag på.
Men efter min makeover blev den såklart vit...
Nu är den fastlimmad på min tallrig och har därmed blivit ett tårtfat... :)

Jag tyckte att de blev fint!


Och eftersom mamma hade med sig tårta idag så blev de invigning av mitt nya kakfat/ tårtfat :)


Zina fick påskägg såklart!

Så då sitter man återigen vid dumburken då :)

Idag har vi haft fullt upp i trädgården. Underbart! Imorn blir de till att fortsätta.. Kul!
Mamma och pappa kom förbi för att grilla. Dom hade världens bästa systerson med sig ;) Min bästa Anton! Han ringde innan dom kom. Han sa: - Men jag kommer bara om jag får åka på eran 4-hjuling. Vilket ultimatum! Självklart fick han åka! Allt för mina gudbarn ;)

Vi har grillat och käkat tårta och myst massor!

Igår var ju vi i Agdala och firade påsk. Innan de fick Zina ett påskägg. Såklart!

Hon kämpade....
Och tillslut...

Fick hon upp de och mumsade gott!

Igår började jag med ett pyssel nere i verkstan.. Men vad de är säger jag inte... De får ni kanske se sen...
Jag fick även ett otippat telefonsamtal.. Av Ingela! Åhh vad jag saknar henne! Jag längtar tills hon kommer hem igen. Hon hade de iaf toppen bra. De gick ingen nöd på henne... Jag blev jätte glad att hon ringde och fick verkligen ny energi av de samtalet..

Nu ska jag fixa ett kanske några tidsinställda inlägg ;)


Vi har fått finbesök här hemma :) mamma, p...

img_2411 (MMS)

Vi har fått finbesök här hemma :) mamma, pappa och världens sötaste anton är här för att grilla :)  Idag har vi hållit på i trädgården exakt hela dagen. Jag har sått morötter och plocksallad.  Jag har även skurat hela växthuset och är verkligen beundrad över mitt skapande :) man ser rakt igenom de nu ;) Jag har även oljat in mina finfina trälådor som jag har fått av Anders farfar. Nu är dom redo för att få blommor i sig och glänsa! Jag har även oljat in våra solstolar.  Nu ska ja mysa med min familj iväntan på maten..


Eftersom vi inte har speciellt mycket för ...

img_2408 (MMS)

Eftersom vi inte har speciellt mycket för oss en kväll som denna, så passar jag på att avnjuta en kopp te i en av våra underbara gerberamugg! (som egentligen är en soppskål) Samtidigt som jag sitter och inspireras av boken "ljust och lantligt".


Nu är vi ute i Agdala! Jag njuter till ful...

img_2407 (MMS)

Nu är vi ute i Agdala! Jag njuter till fullo i hammocken! Jag vill också ha en! Snart blir de grillat! Love it! Risken finns dock att ja kommer ha tröttnat på de innan riktiga sommaren är här.. Men jag njuter nu!


Mina älsklingar ligger o breder ut sig i v...

img_2404 (MMS)

Mina älsklingar ligger o breder ut sig i varsin soffa 


Nu är vi äntligen på väg hem från Anders j...

img_2395 (MMS)

Nu är vi äntligen på väg hem från Anders jobb! Snacka om heldag! Men ack så bra min bil blev! Ett helt avgassystem, nya bromsrör och skinande ren både utvändigt och invändigt! I love my car!!  Vi hann dock inte med varken krauta eller rusta. Men vad gör de? Jag har ju en bil som inte dånar :)


Medans jag sitter här uppe och tittar på d...

img_2393 (MMS)

Medans jag sitter här uppe och tittar på den inte alltför vackra utsikten över verkstan så passar jag på att blogga lite :) gaah ja kommer få en dyr telefonräkning ;) igår köpte jag 2 nya majblommor! Såklart satte jag den ena vid mina andra välgörenhetsaker :)


Jag hade väl kanske inte tänkt att jag sku...

img_2389 (MMS)

Jag hade väl kanske inte tänkt att jag skulle behöva sitta upplyft i bilen när han skulle fixa bromsrören... Jag är ju faktiskt en aning höjdrädd... Men här sitter jag nu, närmare taket än golvet och väntar på att bli beordrad att pumpa och hålla...


Zina har fått nytt favorit godis :) nämlig...

img_2385 (MMS)

Zina har fått nytt favorit godis :) nämligen Zoo! Nu står hon och tigger för att få mer. Men icke! Nu vill jag äta resten själv :)


Zina tippa just ut en mugg kaffe på mina i...

img_2384 (MMS)

Zina tippa just ut en mugg kaffe på mina inte-alltför- vita- skor-länge.. Nu e den ena långt ifrån vit.. Blir tvättmaskin för dom när ja kommer hem.. Hoppas bara att dom klarar de :)


Min bil är uppe i taket o svajar.. Den mås...

img_2383 (MMS)

Min bil är uppe i taket o svajar.. Den måste tydligen få nya bromsrör..? Dom är visst helrostiga.. Så om de inte fixas nu kommer jag få nedslag och ny tid flr ombesiktning :( de vill man ju inte få..


Godmorgon långfredag!

God huvudvärksfri morgon :D

Jag har inte de minsta ont i huvudet idag! Härlig känsla! Dock har jag hostat hela natten och vid 4.22 tänkte jag gå upp och lägga mej nere på soffan istället.
Men halvsittandes somnade jag om.. Sen vaknade jag när väckarklockan ringde 9.06. Då gick jag upp och klädde på mej och gick med Zina i skogen... :)

Anders ligger fortfarande och sover. Men de gör inte mej nåt.
Senare idag ska vi åka till Eskilstuna till hans jobb. Där ska vi kolla igenom min bil och sen ska jag tvätta den så hon glänser som den pärla hon är ;)
Nästa fredag ska hon ju besiktigas :S Hoppas hon går igenom... ;)
Vi ska även till Krauta och köpa jord... Jag hade behövt 12 säckar. Men eftersom varje säck väer 50 kg, finns de en risk att bilen inte orkar :) Jag får helt enkelt ta några i tagen :D
Jag ska även förbi Rusta om de är öppet en dag som denna....

Nu ska jag fortsätta dricka mitt kaffe som står och balanserar på min datakudde...

En vacker dag kommer jag råka spilla ut de över datorn... Jag lovar.... :S

Påskpyssel

Idag har jag gjort ett snabbt och enkelt påskpyssel ;)


Jag hade tänkt att de skulle stå inne i vardagsrummet.. Och de gjorde de.. Till en början... Men eftersom de är björk så började såklart näsan att rinna och nysa... Så dom fick flytta ut på altanen :) Men de blev ju finfint.
Imorn ska jag klippa mer ris och sätta mina blåa och gula fjädrar i :D

Kanoners!


Grillat är underbart!

Fyyy vad jag är mätt!!
Vi har nyss tryckt i oss grillat kött, bea, sallat och pommes! Men fy vad gott de är!



Nu ska vi fortsätta titta på Big Brother ;)

Så blev mitt fönster :D

Idag har jag haft besök här hemma. Och inte vilket besök som helst. Utan av världens bästa Sara! De va typ 100 år sen jag träffade henne.
Vi åkte iväg till Gnesta där jag skulle hämta mitt fönster som var klart idag :)
De blev riktigt bra och jag är supernöjd!


ock blev de ju lite dyrt 600 kr... Jag hade lika gärna kunnat göra de själv ;) Men är man bekväm så är man :D

Vi åkte även förbi loppisen lite snabbt när vi var på väg hem. Där fyndade jag denna gamla tvättgrej :)

Som fick göra sällskap av min finfina zinkbalja som jag fick av min finfina syster i somras :D Dock vet jag inte om jag ska ha de så.. Men tills jag kommer på nåt bättre får den stå inne på "kattoan". Eftersom kattlådan inte längre finns kvar där så är de rätt mycket tomt utrymme... Vi ha ett pottskåp där.. Zinkbaljan ska jag dessutom ha ute med blommor i... Men jag ska ha krukor i den så jag slipper att göra hål i den..

Jag fyndade även en tupp :D Eller de kanske är en höna? Iaf för ynka 10 kr :)


Nu väntar jag på att min andra hälft ska komma hem. Idag ska vi grilla :D Love it!

Bakis utan alkohol?

Sol sol underbara sol!

Anders försov sig idag. Han fick rejält bråttom så han hann inte rasta Zina.

Jag vaknade återigen med VÄRLDEND huvudvärk! Du vet, såndär huvudvärk man får av tequila eller champange. Såndär dunkande dundrande huvudvärk som inga tabletter i världen hjälper.
Sån huvudvärk vaknade jag med igår också. Men idag var den värre. Tror forfarande att jag ska spy om jag rör mej... :( Tog iaf 2 alvedon direkt när jag vaknade. Kanske inte så bra att ta de på tom mage? Jag känner mej rejält jäkla bakis!! Men eftersoom jag mådde så igår också så undrar jag om de kanske är hostmedicinen?? Jag skippar den ikväll och hoppas på att vakna upp utan huvudvärk! (WOW ordet huvudvärk förekommer 5 gånger under detta stycke :D )


Jag och Zina har även varit ute på en sida-vid-sida-köttbulle-promenad i solen. Jag blir så glad när hon inte drar! O tro nu inte att jag mutar henne med köttbullar. För hon får inga. Max en liten bit. Men annars har jag de bara i fickan så hon känner lukten :)




Idag sjappar jag till Blåkulla! Jag tar kvasten kl 15. Ses vi där?

Bild google.se


En utmärkelse!

Jag har idag fått en utmärkelse av söta Sasha! Kan de bli en bättre start på dagen?

Jag ska nu ge vidare den till 5 andra bloggare.. :) Dom här som jag har valt är några av bloggarna jag läser dagligen! Jag hade gärna velat ge tillbaka den till Sasha, men då blir de ju lixom ett ekorrehjul...


Erika
Anna-Katana
Sophy´s

Mikael
Lisa Else´s bod

Kika in på dessa underbara bloggar som alla är fantastiskt bra!
Ni som fått denna award av mig ska nu ge denna till 5 andra som ni tycker förtjänar den. :)

Jag vill ha ett påskägg!

Anders fick ett påskägg igår. Lyx tycker jag! Jag firar dock inte påsk...



Men jag älskar ju godis och vill ha ett påskägg!
Meeeen jag vill ha gott godis i.. I dom som Anders får från jobbet är de bara äckliga godisar i..

Skumisar.. Vem äter sånt? Konstiga mjuka godisar...

Jag vill ha peacemärken och hårda karameller i mitt ägg :)

Paket med posten :)

hihi Idag har jag fått ett paket :) Och inte vad som helst för paket utan detta :D



Vad som är får ni se en annan dag ;)


Maoam som i Thailand :)

När vi var i Thailand käkade vi (läs JAG) rätt mycket Maoamkolor... Dom finns ju här i sverige också och är riktigt goda... Dock finns dom mest i bitan.. Du vet, små med lite papper på.. Dock är dom inte alls lika goda som dom i Thailand... Där var dom långa.
När jag åkte hem från jobbet i måndags var jag tvungen att svänga in på Läggesta kiosken och handla. Och DÄR!!! Där fanns mina favoritkolor! Som dom ska vara!
Klart att jag köpte med mej ett gäng hem ;)


Jordgubb är godast :)

Solen skiner med sin frånvaro

Oj vad hände med vädret idag?
Vart är den där skinande, brännande solen?

Inte h'r iaf.. Den lyser med sin frånvaro... Nu håller den visserligen på att kika fram mellan molnen.. Kanske blir de lite sol idag?

Idag när jag vaknade hade jag hiskeligt ont i huvudet... Migränliknande men ändå inte... Jätte skumt! Andningen var betydligt bättre. Tror att de va för att jag använde min astmamedicin igår kväll...
De är 2 läkare (den ena va han från igår) som säger att jag har astma. Jag har inte astma. Jag vet väl själv..
Jag kunde gå med på att jag har förkylningsastma... För då är enda gången jag använder min medicin... Vid pollen och vanlig förkylning...

Idag när jag satt på kökssoffan för att vänta på att kaffet skulle bli klart, höll jag på att frysa ihjäl! Jag fattade inte hur 17 de kunde vara så kallt! TILLS att jag hörde fåglarnas kvitter väldigt högt... De va ju vi som hade glömt att stänga fönstret igår...
Inte konstigt att de var så kallt... Hade solen visat sig hade de inte alls varit så kallt....


Läkarbesök i Gnesta och en chockrosa pelargon

Idag har jag varit i gnesta.. Eftersom de inte är allför ofta jag är där så passade jag på att ta med mej mitt ena fönster till glasis för att få spegelglas insatt... Dock kommer de bli svindyrt... Men jag hoppas att de är värt de ;)

Jag åkte även in på hemköp och köpte peacemärken och potatis... Där hade dom även pelarginen Mårbacka för endast 79 kr. Men jag höll på att kissa på mej så jag hann inte köpa med mej nån...
Efter hemsköpsbesöket var jag tvungen att sticka in på Statoil för att pissa!
Sen vidare till vårdcentralen som jag knappt hittade till... Men efter att blivit utskrattat av 2 medelådersmän för att frågat efter vägen hittade jag fram.

Där träffade jag en supertrevlig läkare! Han kollade örionen, halsen och lyssnate på lungorna. Allt såg och lät bra! Även sänkan skulle testas och den var också bra... Jag har nåt virus som ska väntas ut. Han gav mej rådet att vara hemma resten av veckan för att vila ut de.. Då med tanke på att jag jobbar på förskola...
Jag fick cocilana utskrivet.. Huu ryser bara jag tänker på de... Tål ju lixom inte morfin utan spyr ju då som en gris... Men men... De kan de ju kanske vara värt för att inte hosta ihjäl sig... Eller? Jag ska ta den (enligt honom) 3 gånger/ dag.. Men jag kommer ta endast halva dosen innan jag går och lägger mej.. Blir ju dessutom hel lullig av den....
Läkarvården i Södermanlandslän är mycket billigare än i Stockholmslän.. 150:- VS 300:- :)

Efter läkar besöket var jag tvungen att irra runt efter ett apotek... Jag har ju verkligen nollkoll när de gäller Gnesta... Så jag ställde bilen vid ICA och tog mej en promenad för att hitta apoteket.. Jag hittade de!

Sen var de dax att bege sig hem... Men jag var tvungen att köpa sättpotatis så jag svängde in på trädgårdsaffären. Dock var inte infarten där jag trodde... Så jag körde över trottarer :D hahaha kan bara tänka mej hur bilen bakom reagerade när jag körde in där :D
Jag hittade mina sättpotatisar och fick även några sättlökar av hon som jobbade där... Jag passade även på att köpa en pelargon från farmor.. Jag fick ju ett värdecheck av farmor när jag tog körkortet (för 2 år sen) Hon ville att jag skulle köpa en pelargon. Så idag hittade jag en finfin chockrosa som fick följa med mej hem.


Bilden gör den inte rättvis då den verkligen är CHOCKROSA!

Snart till vårdcentralen, men först duschen!

HA! Jag sa ju att de bara var tillfälligt att Bajen skulle ligga under! Kung match måste jag säga!



Idag när jag vaknade kunde jag knappt andas.. De va som ett lock.. Jätte obehagligt! Jag ringde mamma som inte svarade. Då ringde jag Jessica istället som sa åt mej att ringa vårdcentralen på en gång! Hon letade fram nummret och jag ringde... Först till Mariefreds vårdcentral, men som kunde inte ringa upp förrän 12.05... Så då ringde jag till Gnesta och dom ringde upp bara 5 minuter efter...
Jag fick en tid dit 13.30. Så snart ska jag hoppa in i duschen och bege mej dit.. Måste även in på ICA och handla potatis... Kanske ska jag ta hemköp istället och köpa med mej peacemärken... De får jag se hur jag gör...
Måste in på niro.se och kolla vägen också... Hatar kartor då jag inte är speciellt bra på att läsa dom :)

Nää nu måste jag hoppa in i duschen och sen rasta Zinafina!



Idag åkte jag hem från jobbet.. Mådde som ...

img_2356 (MMS)

Idag åkte jag hem från jobbet.. Mådde som en påse skit! När ja kom hem tog kg alvedon och somnade. Kände mej rejält febrig! Nu har jag fått både mat och mer Alvedon i mej och känner mej en aning piggare! Men ja blir hemma imorn med och hoppas på att jag mår bra till på onsdag.. Just nu är de världens bästa sport med världens bästa lag på tv.. Fotboll! Hammarby- Landskrona.. Dock ligger Hammarby under.. Men jag hoppas att de bara är tillfälligt ;) Jag måste kolla upp spelschemat.. Hoppas på att de är nån lördagsmatch så jag och Rebecca kan återuppliva våra gamla fotbollsminnen :D  Jag har btw fått Anders att kolla på 1a halvlek :) han gillar inte fotboll, vilket jag absolut inte kan förstå!! ;) fotboll e livet! Nu ska jag fortsätta kurera mig!


Underbart väder!

Åhh vilket härligt väder de har varit denna helg! Jag älskart! Tänk att lite sol och värme kan få en på så bra humör! De ska tydligen vara sånt här väder resten av veckan! Lycka!
Dock har jag fått en förkylning som heter duga! Mina öron värker, halsen är svullen och gör ont och näsan rinner samtidigt som den är täppt. Not fun!
Tidigare idag trodde jag att de var pollen som jag kände av, jag brukar ju vara skapbligt allergisk, men (peppa peppar) Så har jag inte gjort de än.. Men så kom jag på att jag har ju haft ont i öronen i 1 vecka och ont i halsen i 2 dagar så nu är jag säker på att de är en förkylning som är på ingång..

Idag har vi krattat hela gräsmattan... Eller iaf på storsidan.. Kapat lite grenar här och var och jag har kört med lövblåsen som jag för övrigt tycker är skit... Helt värdelös! Dessutom fick jag en blåsa i handen...

Vi har även haft massa besök här idag.. Den ena har avlöst varandra :) Riktigt trevligt!
Först kom Björn med mc:n. När han hade varit här ett tag så kom mina svärföräldrar. Vi fikade. Anders och hans pappa plockade fram utemöblerna medan jag och Björn satt på ljugarbänken och snackade skit.

15 minuter efter att Björn åkt kom Tobbe med sin mc. Han gick husesyn medans jag planterade om en heldel växter... Och då är jag långt ifrån klar... Suck! De är de tråkigaste med planteringen..
Nu är alla våra fönster fullproppade med gamla (urdiskade) mjölk och youghurt förpackningar... Även ett antar plastkrukor...


I gäst/barnrummet

Kök

ena fönstret i vardagsrummet...
Jag längtar tills allt kan flytta ut i växthuset och i pallkragarna!

Juste! Jag började morgonen med att plantera ut mina hyasintlökar. Jag vet att de är en aning sent, men de gör mej ingenting. Nu sitter dom iaf till nästa vår ;)
Dom har stått nere i jordkällaren sen i julas. Dom har inte fått varken ljus eller vatten, och ändå har dom lyckats blomma där nere! Iaf en av dom.. Dom andra var gröna och fina och såg riktigt fräscha ut!


Guud vad mina tulpaner och påskliljor växer! De jag fasar för är att rådjuren ska ta tulpanerna.. Dom har ju en viss förkärlek för sånna... Och jag vet hur förbannad jag kommer bli om dom är borta en dag... Jag kommer bli så arg på mej själv att jag inte satt för nåt där...
Men men... Jag ska... Sen

Påskliljorna

Tulpanerna!
Visste ni att tulpaner aldrig slutar att växa? De är därför dom kan bli så otroligt långa när man har köpt för att ha i vas.

Hoppas att ni haft en toppen helg! Det har iaf jag haft!


Jag har just ätit en barnpizza... Rätt sto...

img_2347 (MMS)

Jag har just ätit en barnpizza... Rätt stor måste ja säga.. Dock orkade jag endast hälften, men de är ju bra för att vara mej.. Jag brukar inte ens orka de.. Men ja måste ju gå upp i vikt ;)


Här hemma fixas de! Igår när jag kom hem f...

img_2345 (MMS)

Här hemma fixas de! Igår när jag kom hem fick jag ett tokryck och storstädade!! Damma, dammsög och skurade golven. Idag fixas de ute. Grannarna och vi tar bort riset från granen som vattenfall var här i vintras och tog ner. De är väldigt varmt och skönt ute! Nu är jag inne och fixar kaffe. De bor en ekorre i vår ena fågelholk :) förra helgen var den där, men då trodde jag att den var där och käkade fågelägg. Men nu är den där igen :) de finns inga fåglar där så då passade väl den på att flytta in :) mysigt!


Lita inte på att de är en ringklocka...

Stöter du på en sån här knapp när du ska hälsa på nån i ett lägenhetshus, så ta inte förgivet att de är en ringklocka...
Den här knappen är snarare motsatsen till en ringklocka.. De är nämligen en dörröppnare.
Jepp den sitter på utsidan.. Knas!



Japp trycker man på knappen så låses dörren upp....

Vad fyller den för funktion? Man kan ju lika gärna bara öppna.... Är de möjligtvis för att folk ska bli lurade? :O


Idag har jag lärt mej nåt nytt!

Idag har jag lärt mej något nytt!
Jag har nämligen lärt mej att byta däck :)
Nemas problemas om jag får punka nån gång :)

Eller... Där kanske jag tog i... Jag skulle nog ringa Anders och mamma ;)


Som en färgglad prick ;)


ARG ARG ARG!!

Jag är såå ARG!
Inget blogginlägg idag! Finns risk för att de kan hoppa grodor då!


Ta mej tillbaka till varma, underbara problemfria Thailand!

Godaste godiset ;)

Usch, idag är en sån där tröttmåndag...

Jag ska snart gå ut med Zina och sen sova. Jag längtar!

Nu ska jag mumsa godis. Japp, jag vet att de inte är lördag.. Men vad gör de ;)

De bästa med att bo med Anders när man köper Haribi Matador mix är att jag får äta alla goda själv :D


Lätt dom godaste!

Är man hemma hos mamma och pappa pch ska äta ur den där burken är dom godaste ALLTID slut!! De är nämligen pappas favoriter med :)


Vårfint i trädgården

Herregud vilken underbar dag!!
Men nu är jag helt slut! Jag är trött och har ont i alla muskler som finns.
Vi har hållt på i trädgården HELA dagen!

Eller hela och hela... Vi sov ju bort nästan hela förmiddagen då vi inte gick upp förren 10.15!!
Då gick Anders med Zina och jag tvättade i vanlig ordning. Sen käkade vi frukost och jag satte brödet på tining.. I hallfönstret där solen gassade in :D



Sen gick vi ut i trädgården. Anders beskar träden.. Bättre sent än aldrig.. Denna höst kommer vi förmodligen inte få några äpplen, men vad gör de?

Jag har krattat häcken och gräsmattan, även krattat bort alla stenar som kommit till gräsmattan från årets snöplogning.. Jag har även rensat ut all jäkla sågspån från mina pallkragar..
Även rododenron fick sig en omgång av klipparen.. Den är såååå stor och dessutom har grenarna gått av från all snö.. Välbehövligt med andra ord!
Jag har även plockat fram våra utemöbler som står på framsidan :) Nu e de vårfin här hemma :D

Snart e all snö borta här och jag längtar... Tror jag iaf....

Nu ska jag fortsätta kolla runt på trädgårdsbloggar :D

Äntligen har tiden funnits för både mej oc...

img_2328 (MMS)

Äntligen har tiden funnits för både mej och ak att äntligen få träffas!! De är över 1 år sen vi träffades sist! Hur de har kommit sig är väl för att vi båda bor på två olika håll.. Tråkigt! Från att umgås varje dag till att knappt ses nånting. Anna-Karin blev mamma 13 februari. Och jag har inte hunnit med att få träffa de lilla underverket sen hon kom. Men idag har jag gjort det! Världens sötaste lilla Amanda! Hon var så söt att jag skulle kunna äta upp henne. Men då skulle jag nog bli anmäld gör kanibalism ;)  Hon somnade i min famn och brakade på min hand. Tänk att de bara är gulligt i den åldern :)  Nu har vi iaf bokat att vi ska ses i sommar när jag blir arbetslös!


Gräsänka och fredagsmys

Jaha, då e de fredag IGEN!! Jeez! De var ju nyss fredag? Vart tar veckorna vägen egentligen?
Den här dagen har verkligen varit underbar! Full av vänskap och mys. Den här dagen har verkligen varit harmonisk! Jag önslar att alla dagar var så här bra! Vi har till och med gjort chokladbollar med barnen :D Gott som tusan!

Dock var de lite småkaos vid stängningen. Då dörrar inte gick att stänga och diskmaskinen som inte var avstängd, förråd som inte var låsta osv.. Egentligen bagateller. Eller inte att dörren inte gick att stänga. Då skulle ju inte larmet gå att sätta på :)

När jag kom hem har jag fixat lite småsaker. Bla planterat fröerna från tradera.

Snart ska jag ner och fortsätta med mitt ena projekt. Mer än så säger jag inte :P

Och eftersom de är fredag idag så har jag såklart köpt med mig tulpaner :) Denna gång blev de gula och orange/röda :D



Mina tulpaner som jag köpte förra fredagen står sig fortfarande! Dessutom är de fortfarande fina! Så jag fick plocka fram min andra tulpanvas för att sätta de nya i. Jag skulle vilja ha en vit tulpanvas också. Jag har ju 2 svarta....

Nu tittar jag på Big Brother. Jag är gräsänka ikväll så jag har bunkrat upp med både cola och skruvar :D Jag hade velat ha smågodis men de fanns inget gott på Ica.. Så jag skippade de..
Senare ikväll/ natt ska jag hämta Anders vid Läggesta. Han är på kurs/ middag med sina kollegor. :) Jag hoppas att han får kul :) Det har han förtjänat ;)

Från ful och obekväm till fin och mysig!

Gud vad de har blåst idag! Jag trodde att bilen skulle åka av vägen när jag var på väg hem från jobbet idag..

När jag kom hem började jag fixa lite smågreher här hemma. Jag plocka lite och dammsög. SKönt att slippa göra de ihelgen.
Jag gjorde även en liten ommöblering i vardagsrummet. Bara en enkel. Lite. Jag flyttade upp våran lapa som stod i vardagsrummet. Där den stod ställde jag Zinas bädd.
Sen tog jag ner min finfina magazine låda.
Nu har jag en myshörna där jag kan sitta och läsa mina inredningstidningar och skvallerblaskor :D


Tänk vad enkelt. Från en ful rätt obekväm "rottingfotölj", blev den väldigt fin och bekväm enkelt med en fårfäll och en fin pläd!


När Anders kom hem från jobbet tog vi en promenad genom skogen som går precis bakom vårat hus. Och rätt som de var kom de 3 älgar skuttande förbi oss. Rätt häftigt! Dom var så nära. Sen stod dom en bit längre bort och tittade på oss. En mamma med 2 fjolårskalvar. Jag tror att de är dom som har besökt våran topm ett par gånger i vintras..

Alltså på riktigt!! Nu e de 100 år sen vi ...

img_2321 (MMS)

Alltså på riktigt!! Nu e de 100 år sen vi kom hem från Thailand, de är ännu längre sedan jag fick dessa förbannade jäkla myggbett! OCH dom är kvar!! Dom kliar och värker och gör mej galen!! När faan ska dom försvinna??!


Här hemma e de mys med tända ljus 

img_2319 (MMS)

Här hemma e de mys med tända ljus 


Poliskontrolloskuld! Läs med en nypa salt ;)

Idag blev jag av med min poliskontrollsoskuld... Ni som känner mej vet hur rädd jag varit för att bli stoppad av polisen när jag kör bil. Jag är inte rädd för att jag skulle ha kört varken drogpåverkad eller för fort. Men rädslan för hur jag skulle reagera.

Så här va de.

Idag när jag var på jobbet så skulle jag åka iväg för att köpa jord till jobbet.
När jag kom i höjd med Lillhagaskolan så ser jag att de står 2 poliser mitt i vägen.
Shit! Vad ska jag göra? Ska jag vända om? Kör jag för fort? Har jag bältet på? Tankarna snurrade till 1000!
Svaren till mina tankar.

Vad ska jag göra? Jag vet att jag bara behöver göra vad dom vill. Visa körkort och ev blåsa.
Ska jag vända om? Självklar skulle ju inte de gå. Vad skulle hända då? Dom skulle åka efter och sen skulle jag säkerligen bli dömd för smitning eller dyl.
Kör jag för fort? Absolut inte. De är 30 där. Visst visade min mätare lite om så en milimeter över 30..
Har jag bältet på? SJÄLVKLART! Jag åker inte en milimeter utan bälte! Det tar jag på innan jag ens har startat bilen. Skräck sen jag krockad. (även fast bäldet då var på)

Jag kommer fram. Han vinkar in mej.
Jag ska hissa ner rutan. Hjärtat slår i 240 och jag skakar som ett asplöv!
Jag hissar såklart ner fel ruta. Fablar med knappar och allt som sitter därtill. Börjar fundera på om jag ska kliva ur bilen, sära på benen och lägga händerna på taket. (Jaa jag har sett för mycket på cops)
Men som tur e får jag såklart ner rutan. ;)

Bild: google.se

Polisen - Hej! Oj, du kör fortfarande med overall.
Jag stammar fram: -hehe jaa joo jag jobbar ju på förskolan där upp på en I ur och Skur avdelning. Så vi är ju ute hela dagarna.
Polisen: - Jaa de kanske är dax att börja hänga in den nu. De är ju rätt varmt ute nu.
Jag: - Hjoo hehe visst.. Hehe dessutom har jag ju fleacekläder under, så de är ju rätt varmt hehe.. 

(Herregud! När jag blir nervös kan jag verkligen inte sluta prata!!)

Polisen: -Har du möjligtvis ett körkort?
Jag: - Körkort? hehe jaa.. (jag börjar då fibbla med plånboken som ligger breve mej. Men eftersom jag skakar så jäkligt får jag inte upp körkortet.. De tar ett tag och tillslut får jag ÄNTLIGEN upp de!)

Polisen börjar samtidigt fixa med en alkomätare... Antar att han trodde jag var onykter pg.a mitt nervösa beteende.. ;)

Han förklarade att den ska visa NEG.
Jag stammar fram: -Jaa de får jag verkligen hoppas att den gör!

Hag blåser för kung och fosterland och tillslut säger de klick och jag kan sluta.
NEG visar den.
Jag fick tillbaka mitt körkort och fick önskan om en tevlig dag.
Jag sa: -Ja de här var ju första gången jag blev stoppad.
Han: -Jag och värre än så här är de inte :)
Jag: -Nää men jag skakar rätt rejält :D

Och där var de ju inte slut. När jag ska åka därifrån börjar jag blinka åt fel håll!!

Tillslut kommer jag iväg och när jag stannat på parkeringen ringer jag mamma och berättar om min nya erfarenhet.
Hon skratta och jag skratta minst lika mycket :)




((Självklart ska de här inlägget läsas med en nypa salt, då de finns en viss överdrivenhet över de hela.))

Remiss till röntgen

Idag har jag varit hos läkaren... De va väl på tiden kan endel tycka... Men nu e de gjort, och bättre sent än aldrig va? ;)
Jag fick remiss till röntgen för att utesluta en spricka i svanskotan... Visar den ingenting så blir de sjukgymnast för mej.. Nu känns de bara som att jag vill få de över, så jag kan gå normalt igen :D

Annars har de varit en bra dag!

Varmt har de varit! Måste nog börja plocka undan min overall snart. Men den e ju sååå underbar! På eftermiddagen va de väldigt knepig att veta vad man skulle ha på sig... Solen gassa och termometern visade 12 grader trots att klockan då var 17.00!

Nu ska jag kolla på tv!

Så jäkla nöjd!

Oj vad man hinner blogga mycket när man går upp tidigt :D

Jag har haft fullt upp hela dan idag känns de som...
Vid 13.30 tiden åkte Anders iväg till Inget för att möta upp Botte. Dom skulle köra 4 hjuling...
Själv klädde jag på mej och åkte iväg till Strängnäs för ett besök på Karlsson, Jysk och Ö&B.

På Karlsson hittade jag en kandelaber. Egentligen hittade jag den för några veckor sen, men köpte den inte då.

Nu står den som ett smäck på tvbänken! Tung som stryk är den dock...

Jag hittade även fyrkantiga ramar som jag behövde. Så nu har jag gjort mej 4 nya tavlor :D


När jag var klar där åkte jag till Jysk... Där inhandlade jag en fårfäll.


Och sen köpte jag filten som hänger över ryggstödet, på Ö&B.
Finfint!
Jag köpte även förvaringslådor där..

Så nu är de lite mer ordning inne i mitt pyssel/gästrum :)

Egentligen borde jag ta tag i mina fröer nu och plantera dom. Men jag har inte längre någon ork kvar i kroppen. Nu ska vi äta, sen ut med Zina, starta pannan och sedan kolla på Cornelis!
Någon som har sett den?


Zina mys

Våran hund är den sötaste som finns!

Varje gång vi ska byta sängkläder får Zina hoppa upp och mysa en stund i sängen. Idag var inget undantag.
Dock ville hon inte flytta på sig när Anders började ta bort sängkläderna. Istället blev hon nerbäddad och låg och mös till tusen ♥



Zina har även hittat en ny favoritplats här hemma...
Nämligen på den nya trasmattan :D

3 år som förlovade!

God morgon!

Idag vaknade jag klockan 7. Jag kunde inte somna om utan gick då upp. Jag satte mej med ett block och började skriva ett brev till ett försäkringsbolag. Mamma ville ha hjälp och eftersom jag är så snäll så gjorde jag det ;)

Idag har jag och Anders varit förlovade i 3 år. Herre min skapare! 3 år!! De är lång tid! Tiden går fort när man har roligt ;)



Härom dagen köpte jag en andel till V 75. Igår när jag rättade den så var de X med. Jag fattar inte riktigt vad de innebär. Men ev kanske jag har fått 7 rätt :D Vilket resulterar i 25000 kr. Dock är jag ju inte ensam om den vinsten eftersom vi är 10 st som delar. Men de blir ju iaf 2500 kr :D Men som sagt än är jag inte säker... Annars blir de bara 22 kr...
De återstår att se... Jag ska lämna in den på måndag och fråga lite vad som menas med X et...

Nu i skrivande stund ligger Anders fortfarande och sover. Jag ska alldeles snart väcka honom. Då ska sängkläderna bort och tvättas. Sen vet jag inte vad denna dag kommer att bjuda på. Anders kanske ska pka 4hjuling med Botte, men som de ser ut nu så är ju vädret inte tipptopp....

De är rätt mysigt att vakna så här tidigt. Och sitta och filosofera i sina egna tankar :D Även morgonkaffet är uppdrucket. Mys.

Nää nu ska jag nog ta och väcka maken. Kanske vääcka hunden också så jag kan gå med henne.. Hon är en riktigt slapptask. Hon kan sova hur länge som helst. Rätt skönt, då man aldrig behöver gå upp supertidigt för att gå med henne :)

Bästa lördagen i Nynäshamn!

Idag har vi varit i Ösmo hela dagen.
Eller nästan iaf... Vi kom inte iväg förrän närmare 11...
När vi kom dit käkade jag några mackor, sen begav vi oss till Nynäs. Tanken var väl att vi skulle fika med syster och co. Men de blev inte så.
Istället blev de en super snabb hej- hejdå visit. Tråkigt! När man för engångsskull är där så vill man ju umgås på riktigt.

Vi gick in på Tiny more, en affär som tar in olika märken på kläder.
Jag hittade en halsduk som jag letat efter hur länge som helst!! En sån med en luva på. Dock fanns de ingen prislapp på den, men hon trodde att den skulle kosta 249 kr. Dessutom var de ju 30-70% rabatt också. Och eftersom de inte fanns nåt pris fick jag 70% rabatt :D Så de blev ynka 75 kr. Jag tog både den svarta och den vita :D

Dessutom är de fickor på dom :D Dom kommer från Rut m.fl...

Efter de sa vi hejdå till syster. Och åkte ut till Lövhagen. Självklart åkte vi ringvägen runt! De är nästan ett måste när man är där. D eär så otroligt fint!
Ute på Lövhagen käkade jag en räkmacka, och dom andra käkade smörgåstårta.
Mycket gott!


Jag och mamma hängde finfint upp våra väskor på bordskanten :D

En väldigt smart uppfinning måste jag säga!

Liten sak med stor funktion :D

Så lägger man plattan mot bordskanten och hänger väskan/ jackan på "kedjan". Dessutom så stödjer just den här modellen nån hjärtfond!

Sen åkte vi till Coop och sen vidare hem till mamma och pappa. Där lämnade vi av Anders och pappa och jag och mamma drog på en crousing runda i Ösmo med pappas bil :D
Vi åkte först till Priskrossaren där jag hittade en trasmatta. Perfekt!
Den ligger nu på vardagsrumsgolvet..

Den är gråsvart och kostade endast 179 kr :D

Sen drog vi vidare på våran tur.
Vi åkte upp till kyrkan. Ösmos kyrka är nog den finaste kryka jag vet. Där hade jag velat gifta mej. Men eftersom de inte passade så blev de i Tveta. Men de funkade ju de med ;)


Vi gick även till minneslunden. Och på vägen dit hade sorkarna levt rövare...

Dom har byggt sina gångar runt hela området...
Minneslunden är också superfin. Dock mysigare på sommaren. Men de är så fint med gärdsgården runt.


Efter de så åkte vi hem till mamma o pappa igen. Där började mamma med maten och jag gick ut för att skotta mig in till lekstugan. Där skulle de finnas gamla fönster som jag skulle ha med mig. 1 av dom.. Men när ja äntligen kom in, så fanns de där inga fönster... 
Dom hade blivit upplagta på vinden, så jag och pappa klättrade upp dit. 
Jag tog båda 2 för att fundera på vilken av dom jag ska ha. Den ena e lite trasig och måste limmas ihop, och den andra är vitmålad och mer arbete med.. Så jag får se vilken ja ska ha. Den andra ska syster ha om hon ville. Annars behåller jag den med :D Jag behöver 2. En till vardagsrummet och 1 till hallen... 
Bilder på dom kommer imorn.

Sen blev de middagsdax! Vi åt världens godaste lax med spenad i parmesanostsås och färsk pasta! Mumma!
Sen blev klockan tokmycket och de var dax att bege oss hemåt.
Nu är vi hemma och slappar.

Hoppas ni haft en toppen lördag. Min var underbar!

Underbara tulpaner!

Mina tulpaner som jag köpte förra fredagen har stått sig fram till idag..
Och eftersom att det är fredag så var jag tvungen att köpa nya idag :D

De är så frächt att ha färska snittblommor tycker jag! Och på fredagar är bäst att köpa blommor på. För då får man se mer av dom (Om man är hemma på helgerna)

Den här gången blev de mörklila och vita!


Effektiv dag!

Idag har de varit en supereffektiv dag för mej på jobbet.
Jag började 6.15, men va där redan 5.50. Då började jag städa i hallarna på våra avdelningar och sedan sopade jag stora hallen.
Sen började barnen komma. Efter frukost gick barnen ut i vanlig ordning. Jag var inne och hjälpte till att klä på dom.
Barnen hann inte ens komma ut innan dom var genomblöta... De regnade och var en superstor vattenpöl i sandlådan där barnen mer än gärna plaskade...

När alla barn hade kommit (utom 1) så gick dom (med pedagogerna såklart) iväg på en promenad. Jag stannade kvar på förskolan och väntade på den sista. Medans jag gjorde de så sorterade och märkte jag upp lånekläder, damsög ur torkskåpen. Sen kom den sista. Och då dukade vi och sorterade lego, och flyttade över bilder till ett USB minne.
Och mycket mer..

Sen kom alla tillbaka och då var det dax för mej att åka hem. Japp där, 10.30 tog min arbetsdag slut.
Fast de gjorde den inte...

Efter jobbet åkte jag ner till banken och skulle växla in våran påse med 50-öringar. (Dom sa på nyhetsmorgon IGÅR att sista dagen för de var imorn, alltså IDAG!)
Men icke. Jag fick lämna dom till välgörenhet till childhood. Men va ju bra iaf.

Sen åkte jag hem, plockade lite och sen satte jag mej vid datorn och jobbade. En jäkla massa dokumentationer gjorde jag. Och jag glömde helt bort tiden!! Min planeringstid som skulle vara i 1h (egentligen 2h) blev heltplötsligt lite mer än 4 timmar!!!
Men vad roligt de är när man väl kommer igång! Jag älskar att dokumentera! Till hösten ska dom ordinarie (?) få gå en dokumentationsutbildning/ kurs? JAG VILL OCKSÅ!!!

När jag jobbat klart för andra gången idag så kom Botte hit. Han skulle hämta sin rygga som han glömde förra helgen. Vi drack kaffe och surra. Sen kom Anders med pizza :D De va länge sen.. Elle aa vi käkade de i Thailand.. VÄRLDENS äckligaste! Den va så flottis så i mitten av pizzan var man tvungen att äta med sked!! Jag åt endast kanterna!

Nää nu ska jag fortsätta kolla på tv!


RSS 2.0