Magsjuka

De blev ingen uppdatering idag heller... Jag är helt slut. Känns som om jag håller på o blir sjuk.. Hoppas inte!
Ett barn på jobbet är magsjuk =/

Men men.. jag ska nog klara det! Ingen sjuka hit tack!


VILA I FRID ULF LARSSON



Sambon hittade Ulf Larsson livlös
Skådespelaren Ulf Larsson blev 53 år.
I går hittades han död i hemmet av
sin fästmö Lillemor Torsslow.
– Vi är förtvivlade, jag älskade honom så mycket, säger hon.

Läs hela artikeln här
Tex och bild: www.aftonbladet.se


Min Underbara Man ♥

Min älskling är den absolut bästa man kan ha... ♥

Idag när han kom hem, så fick jag denna underbara bukett. ♥

 



Den är helt bedårande vacker!! ♥

Ville bara visa er hur romantisk min man är =)


Helgen i bilder och ord

Först vill jag bara säga att katten nu är avlivad. Eftersom det är Någon som verkade vara väldigt upprörd över att katten blev avlivad, så kan jag bara säga, Jahapp.
Vad skulle vi göra? Låta den springa runt här och vara svin hungrig? Den hade de inte alls bra för 5 öre.
Och med tanke på att jag känner min katt, så vet jag att det inte går och få henne till och gilla andra katter. och OM det mot förmodan skulle gå, så hade det inte spelat någon roll, eftersom jag är allergiskt mot katter, och det räcker gott och väl med en.

Så.

Helgen har varit på tok för kort, som vanligt.. På fredagen gjorde vi inte många knop.. Vi va ute i skogen en sväng och plockade svamp..
Sen kollade vi på ena Johan Falk filmen.. Grymt bra faktiskt!

Lördagen... Hmm.. Vi gick upp vid 9, tror jag. Anders släppte ut hunden och sen gick han ut för och fylla på poolen.. Vi hade bestämt att vi skulle tömma den. Det kommer ju ändå inte bli något mer badande i den...
Anders fyllde poolen, och plockade fram plåtarna som skulle ligga över... Och jag rensade svamp.. När jag var klar med ena brickan med svamp, och Anders va klar med plåtarna, bestämde vi oss för att dra till Ullis och Stefan istället, och hälsa på Lilla Leo.
Vi åkte först till returen.. Sen tog vägen förbi Gnesta, där jag hämtade ut ett paket från tradera.. Sen vidare till Babyland, för att köpa present till Lille Leo, och sen hem till Ullan och Stefan.

Vi skulle åka och storhandla efter besöktet, så vi tog med oss alla pantflaskor, så vi blev av med de... Det va ju en del kan man säga....
PLUS, när vi va vid returen så stod det 4 papperspåsar, prydligt och fint, fulla med pantburkar.. Onödigt att de stod där tyckte vi, och packade in de i bilen..
 

Vi hade ju ändå våran pant med oss.. Dessytom blev de 68 kr för den hittade panten =) De åkte rakt ner i vår pengaflaska =)


Besöket hos Ullan och Stefan va super mysigt! De va ju 100 år sen vi träffades. Och Lille lille Leo va verkligen super liten.. 2 kg och 44 cm lång.. Han föddes på tok för tidigt.. 11 veckor för tidigt..
Jag har nog aldrog sett en sån liten liten bebis..

Jämnför med min hand..


Jag ser ut som ett rövhål. Men det bjuder jag på. Här har iaf jag och Leo liten mysstund i soffan...

Här är Lille Leo och sin Morbror Anders

Efter besöket åkte vi och storhandlade. SKÖNT! Nu behöver vi inte tänka på det nåt mer den här månaden.
Kvällen blev sedan super mysig. Jag gjorde Potatis i ugn, men massa vitlök och färska kryddor och olivola. Och Anders fixade köttet.
Sen hade han dessutom dukat med våra fin tallrikar, tändaljus och en cider till mej och öl till honom. Riktigt mysigt...
Sen fortsatte kvällen med tvtittande och sedan den andra filmen av JOHAN FALK. den va OK.


Idag har det varit fullt upp. Vi har varit och hämtat "ved". Som visade sig vara mestadels spillverke.. Men men. De fungerar.
Sen åkte vi hem och fixade poolen. Jag tvättade en maskin. Och sedan har vi hjälptsåt med poolen. Efter ett tag insåg jag att jag nog mest var i vägen, så jag tog skottkärran och lastade ved istället.. Tråkigt men välbehövligt! Efter de så har jag betalat in mina räkningar. Det sög balle!

Nu är det bara till o vänta till nästa år, så är det bara at börja om. Fylla på, göra rent, bada och övertäcka den...


nu ska jag bara vara!


En tår i ögonkanalen

Vi har ju haft ett problem med gamla husägarens katt.. Dom lämnade bort den till ett par som bor lite längre bort.. Men eftersom den har bott är i 10 år, så hittar den ju lätt tillbaka. Och så har det varit.
Vi har kört hem katten, som heter Snövit, ett ex antal gånger. Men ändå kommer hon tillbaka.
igår var jag nere och pratade med han som äger Snövit nu. Vi kom fram till att jag skulle ringa dom som hade henne förut.
Sagt och gjort.

Imorn kommer han och hämtar henne, för att sedan åka till vetrinären och avliva henne. :'(

Vi kan ju inte ta hand om henne, eftersom vi redan har en ((kattilsk)) katt. Hon tycker inte m andra katter..
Så det är för hennes egna bästa.
Så idag så gav jag henne mat. Vi fick provpåsar från Agria och från wiskas.. Dom fick snövit.. Då vet jag iaf att hon inte är super hungrig när hon dör....

Finfina katt...


Nu ska här vinnas! =)

Wohoo! Titta vad jag vann på sajten Gratis skraplott. Ett helt gäng
skraplotter. =) Kom som ett brev på posten :D haha..
 Gå in och kolla du med om de har några nya tävlingar. =)

Det här med skraplotter på nätet har ju blivit nästan lika populärt
som nätbingo.

Och på gratisskraplott.se listar dom massor med olika sajter
du kan spela på.

Nu ska här skrapas =) Håll tummarna! ;)


Nån som håller med?

Jag verkligen hatar apelsingodis!

Varje gång jag ska köpa nån godisgrej, då är det alltid flest saker av apelsingodis... Usch!
Som i min enorma klubba! I den va de 2 av varje klubbsmaker, men apelsinklubborna va de minsan 4-5 st i!

VARFÖR ÄR DET SÅ??

Nån som håller med mej??


GLADAST I VÄRLDEN!

jag är gladast i världen!!!

Förra veckan ringde jag på ett jobb som jag har sökt. Hon jag pratade med sa då: - Men jag vill varna dej för att det är extremt många som har sökt den här tjänsten. men om det är så att du blir kallad til intervju så kommer de ske nästa vecka.. (( den här))
Så idag efter mellis så ringde min mobil. Japp de va hon =)
Efter en super seg och enormt tröttsam dag idag så blev de som en energikick av det samtalet. Jag skulle gärna velat haft det tidigare under dagen =)

Så iaf, på Torsdag kl 14-15 ska jag på intervju!
Håll tummar och tår!


Få fler besökare lätt som en plätt!!

Vill du ha fler unika besökare??

Klicka här! Det är enkelt, det går fort och det fungerar verkligen!!!

Mina besökare ökade till fler än dubbelt efter att jag blev medlem här!

Jag garanterar dej att det fungerar :)


Jag vill ha gröna ögon!

Nu har jag fått tid hos ögonläkaren i lund. Jag ska dit 16 oktober... =/ Usch! Men det går väl säkert bra!
jag hoppas det iaf =)
Jag undrar vad han/ hon kommer säga om min syn i allmänhet =/ Jag ser ut som en tant i glasögon! Så om det skulle bli så att jag måste ha glasögon, så hoppas jag att jag istället kan ha linser.. Då behöver jag ju inte se ut som en tant. Eller som en skolfröken.. Nä! Jag hoppas isåfall att det är ett fel, så jag KAN ha linser.. Men det återstår ju och se.. Jag kanske har toppen syn.. Inte för att jag tror de, men man kan ju alltid hoppas. Dessutom vet jag att jag inte har en toppensyn, eftersom synen fortfarande inte är helt ok. MEN JAG FÅR KÖRA BIL, OCH ÄR INTE OANSVARIG!!! ((Nu hoppas jag att jag gjort klart för er att jag verkligen FÅR köra!! Jag vill inte ha nå spydiga kommentarer!))
Det verkar så praktiskt med linser. Jag har visserligen aldrig haft det. Eller jo, jag har faktiskt prövat färglinser. Det va grymt. =) jag hade visserligen bara fått i ena färglinsen, så de andra ögat va normalt blått. Den färgade linsen va brun.
Jag skulle vilja ha gröna färglinser. Det är fint. Med bruna linser så skulle jag nog se ut som en invandrare. (inte för att det är fel på de!)

Men men, det får bli ett senare projekt!

Har du haft linser eller färglinser?
Vad skulle du vilja ha för färg på dina ögon om du fick välja?




Big lollipop!!

Aaa jag har ju glömt och berätta!

Anders va ju på kryssning förra helgen med sitt jobb. När han kom hem hade han köpt en parfym till mej i taxfree. Han hade även köpt massa godis =)

Jag fick även en annan sak. en sak som va speciellt till mej. Ja det va ju parfymen också, men den bad jag ju honom och köpa.
Jag fick en gigantisk klubba!


Den är lika stor som min fejs =)


Och klubbpinnen är som handen =)
men till min stora besvikelse så va inte klubban så stor... Nixpix. I den låg en röd stor plastkula och i den kulan låg 15 små skitklubbor. Men dom är goda och tanken va ju fin =)


Allt de här köpte han...

och den här =)


Söndag INGEN vilodag

Så börjar även denna helg glida mot sitt slut. Och även jag.

Jag är galet trött och känner mej bakis. Trotts att jag inte drack en droppe alkohol igår..

Nu börjar det visserligen kännas bra, men imorse var jag mer död en levande. Jag ville bara ligga kvar i sängen och göra absolut ingenting!

Men icke! De va bara upp, käka frukost och ge sig ut på en långpromenad i skogen med hund och man. Vi hittade lite svamp, men vi va inte ute för at plocka nån svamp, så vi tog bara dom som vi ”stötte på”.  Inget letande.

När vi kom tillbaka så skulle Anders klippa gräset. Och jag skulle dammsuga. Men eftersom jag fick värsta städlusten så började jag med att damma. Allt! Varje liten pinal som finns i hela huset. Så nu är det kliniskt rent här hemma. Efter att dammat varje liten pinal, så dammsög jag och nu har jag torkat golven. Efter att torkat hela övervåningen och halva mellanvåningen så tog Anders över och torkade resten av golven plus nedersta våningen.

SKÖNT!

Annars då? Jo helgen var helt okej. I fredags gjorde vi inte så mycket, käkade taco, tände brasan kollade på tv och nån film. Sen sov vi!

I går var vi på Rebeccas och Pers bröllop. Jag trodde verkligen jag skulle gråta, men jag klarade mej! Det kom visserligen en tår i ögonvrån, men den blinkade jag bort. Efter vigseln så va det middag och fest i Nybohovs festlokal. Jätte fint hade dom gjort, och det påminde en heldel om vårat bröllop. Jaa eller i alla fall dukningen.

Det va verkligen jätte kul och träffa alla Rebeccas släktingar och familj. Det va 100 år sen jag träffade dom. Även Rebecca va de en evighet sen jag träffade. Så galet tråkigt att det har blivit så. Men jag hoppas att det kommer ändra sig!!

När klockan började närma sig 23, så bestämde vi oss för att börja bege oss. Vi hade ju trotts allt en bra bit hem. Dessutom skulle vi hämta hunden i Södertälje innan. Vi va hemma exakt 00.02. Då käkade vi lite mackor, och sen gick vi och la oss och kollade på nya Wallander filmen. Helt ok, men sen somnade vi som två gamar.

Imorse när vi vaknade så kändes de som jag hade supit som ett as. Det hade jag ju inte. Men det kändes så. Jag visste inte riktigt vart jag va, och jag kom inte ihåg (till en början) hur jag hade kommit i säng.

Läskigt de där. Men efter att vaknat till så kom jag ju ihåg allting.

Btw, igår hade vi varit gifta i 3 månader ♥

Vad har ni gjort i helgen?


jag ska!

Jag har tappat en heldel besökare på senaste tiden.. Men jag har bara mej själv och skylla... Jag har ju knappt uppdaterat.. Jag ska! Jag ska göra der imorn. Nu ska jag kolla på Lyxfällan! Ciao

Petar in en lista

Nämn något som gjorde dig glad igår: En dag nere på stan med en underbar vän!

Vad gjorde du kl 08 imorse: Plockade undan lite i köket.

Vad gjorde du för 15 min sedan: Uppdaterade bloggen

Det sista du sa högt: ZINA!!

Det senaste någon sa till dig: - Åh Sven-Bertil har börjat göra reklam.

Vad har du druckit idag: Endast kaffe

Vad var det senaste du åt: En bulle

Vad var det senaste du köpte: Leggins och en plånbok till Anders

Vad är det för färg på din ytterdörr: Vit

Vad är det för väder hos dig nu:

Godaste glassmaken: Mulet

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja

Sover du tungt: De händer, dock inte alltför ofta.

Drömmer du mardrömmar: De hönder, men mest när jag har feber

Trivs du med ditt jobb: Jaa, bara bättre och bättre

Favoritklädsel: Bekvämt! Leggins och nån sjyst tunika/klänning

Favoritlåt just nu: Ingen speciell.

Vad ser du om du tittar till höger: Anders

Vad gör dig glad just nu: Mycket

Vad ska du göra härnäst: Börja med maten

Höger eller vänsterhänt: Höger

Humör just nu: Trött

Favoritgodis: Surt och salt

Kläder just nu: Min gula Juicy dress

Sommarplaner: Hmm.. Sommaren är ju nyligen över, men planer till nästa år: fixa i trädgården

Hur många kuddar sover du med: 3 st

Spelar du något instrument: Nej, men ja vill lära mej spela gitarr.

Morgon eller nattmänniska: Natt
Vad är viktigast för dig:

Är du kittlig: Näpp

Snarkar du: Nepp, den enda i min familj som inte gör det.

Stjärntecken: Stenbock

Äckligaste insekten: Tvestjätar

Längtar du mest efter just nu: Mat


Filmen är en bluff

Asså, allvarligt. Vad är det för fel på människan? Av vilken anledning gjorde hon de? em tar sig tid o göra en film, lägga upp den på youtube och sen visas de att det bara är en bluff..

Karen, 27, som på Youtube efterlyser sin sons far är en bluff.
På riktigt heter hon Ditte Arnth och är en dansk skådespelerska.
– Jag kan inte säga varför jag gjort det, säger hon till Aftonbladet.

Läs hela artikeln här: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5784646.ab


Mysfaktor 100

Vilken helg.. Och nu är den slut...
Usch!

Att helgerna ska gå så jäkla fort varje gång. Jag fattar inte. Varför? Varför går inte veckodagarna lika snabbt för?

Helgen har iaf varit toppen.

Efter många timmars väntande och rädsla så kom MT äntligen! Som jag hade väntat!
Vi började kvällen med att gå ut med Zina så hon äntligen fick bajsa och kissa!! När vi kom in igen så surra vi massor och kollade på tv samt satt framför datorn..

På lördagen gick vi upp vid 9.30, gick ut ed hunden, duschade och käkade frukost, sen bar vi iväg mot Södertälje. Eftersom jag inte vill köra i stan så bestämde vi oss för att parkera där vi bodde förut, och ta pendeln 1 station. Men då träffade vi vår gamla granne som sa att det är ju galet lätt att köra ner via Sydpoolen och sen parkera. Då kom jag ju på att där har jag ju kört 100 gånger, så vi gick och hämtade bilen och for iväg igen.
Trots att jag kört där hur mycket som helst, så körde jag ju såklart fel.. Haha.. Men vi vände och snurrade tillbaka på rätt spår.
Väl nere på stan så började vi med att käka lunch på Nancy´s. Mumma!
Sen började jakten på MT´s höstskor som hon skulle ha. De slutade med att de inte blev några skor.

Vi irrade omkring nere på stan och sedan gick vi in på ica och handlade vår middag... ICA PIZZA. Inte så gott, men de fick funka.
Sen åkte vi hem. Gick ut med hunden.
MT började plugga och jag tvättade 2 maskiner.
Senare så kollade vi på Män som hatar kvinnor. Ruggit bra film. Jag såg den när den kom på bio, men vi vi ville se den igen, då de va ett tag sen sist =)

Sen blev de massa surr och sen blev de sova! Vi kom inte i säng förrän 00.30. Jeeez att jag orka. Jag som knappt orkar hålla mej vaken till 23..

Idag skulle MT upp kl 7. Hon skulle till Sthlm och vara gymnastiklärare..
Hon skulle väcka mej. Men ingen väckte mej. Klockan 7.30 vaknade jag av nånting, vet inte vad. Men jag hörde inte MT. Tänkte att jeeez vad jag måste sovit hårt om hon inte kunnat väcka mej.
Hon hade inte försökt väcka mej.
Jag gick upp och nästintill skrek:
- MT!! KLOCKAN ÄR HALV ÅTTA!!!!
Då blev de fart. Medans MT fixade sig och packade ihop sig så gjorde jag frukost till henne. Sen for hon iväg.

Jag började plocka lite här nere, och när jag skulle gå upp för och bädda sängen så tog tröttheten över. Jag va bara tvungen och vila lite. Klockan va ju bara 07.40. Vad skulle jag upp då och göra?
jag somnade. Jag vaknade inte av varken sms eller att de ringt.
Jag hade ställt klockan på 9. Halv 10 gick jag upp och startade 2 maskiner och sopade i hallen. Plocka lite till och torkade borden.
Fast innan de gick ja ju ut med hunden. Vi gick i älgskogen.. Jag vågade. Och inga älgar kom. TUR!

Nu väntar jag på att Anders ska komma hem. Även mina älskade föräldrar är på väg hit ♥ Dom skulle bara åka en sväng till IKEA först... Jag har inte träffat dom på 3 ((!!!!!)) veckor! Gaah!

 
Vi hade även tända ljus =)  Mysfaktor 100!


Rädd som fan!

Helt ärligt. Jag vill ALDRIG mer vara själv hemma!
Jag är på riktigt skiträdd!

Det är kolsvart ute, och jag måste ut med hunden. Jag va ute nyss så hon fick kissa på gräsmattan, men hon har fortfarande inte skitit!

Jag undrar m hon håller på och ska börja löpa. Hon luktar aber. Antingen e de från hennes muff eller bajahåla...

Nu vill jag att MT ska komma! Men de lär ju dröja ett bra tag.. Hon skulle åka från Ösmo snart..

Åhhh! jag vill ALDRIG ALDRIG ALDRIG mer vara själv!



Ser ni vad rädd jag är??


Torsdag, snart fredag!!

Jeeez vad trött jag var imorse! Väckarklockan ringde 5. Jag snoozade och somnade om.. Mer än gärna! men tillslut blev klockan närmare 5.30, och jag fick en knuff i ryggen av min älskade man.
Då blev det fullrulle, jag fick skit bråttom! 06.10 skulle jag åka hemifrån och jag hade inte laddat kaffebryggaren dagen innan...
PRONTO!

Efter att jag laddat kaffebryggaren, klätt på mig och sminkat mej så va klockan bara 05.45, och jag tog det lugnt med kaffe och satt och mös framför datan.

Kaos på jobbet är det fortfarande, och nu har min magkattarr blivit värre än någonsin.. Jag har konstant ont, och är superstressad hela tiden. Rasterna är man bara stressade, för tänk om nåt händer.. Vi är ju kort om personal i vanliga fall, och ännu kortare på rasterna..

Men nu är jag hemma. Jag har svårt och slappna av eftersom jag vet att jag snart ska ut med hunden och hina laga mat tills Anders kommer hem.
När han kommer hem och vi har ätit kommer klockan vara närmare 19. Och så är de nästan dax och sova.

Aaaaahhh!

Nästa helg är det dax för bröllop =) Det är Rebecca och Per som ska gifta sig =)
Det ska bli såå himla kul! Jag har aldrig varit på bröllop, förutom mitt egna. Visst de e ju inte fyskamm de heller =)
Men vad tusan ska man köpa? Rebecca sa till mej:
- Antingen kommer du på nåt bra, eller så köper du presentkort på Ticnet.
Ahaa? Nåt bra.. Vi fick ju bara bra saker, och de va ju tackvare vi hade våra listor.. Men dom har ju inga listor... Hmm.. NÅN SOM HAR NÅT TIPS??


GRATTIS SPIDERCHICK!

Åhh jag blev så glad när jag gick in på blogg.se sida och såg att Spiderchick har blivit mamma =) En liten son! =)
jag anade de igår när jag läste hennes inlägg om att hon hade förvärkar =)

Stort grattis till Spider och hennes Rockstar!


En lista =)

01. Stänger du av mobilen när du sover?
Nej, på helgerna sätter jag den på ljudlöst

02. Vem såg dig senast naken?
Anders

03. Hur såg du ut på högstadiet?
Som en fjortis =)

04. Hur kommer du se ut om tjugo år?
Som nu fast äldre, kanske lite mer hull på kroppen =)

05. Hur var du på dagis?
Bäst! Jag älskade mitt dagis och ville aldrig gå hem.

06. Hur är du att ha som arbetskamrat?
Bäst. Gör mer än vad jag "behöver". Omtänksam, glad och sprallig..

07. Har du celluliter?
Nää, vad ska jag ha dom till?  eller jo om jag kniper ihop skinkorna de hårdaste jag kan så kan jag få några stycken.

08. Biter du på naglarna?
Nej fy faan! de är de bland de äckligaste om finns!

09. Har du något handikapp?
En släng av adhd har jag garanterat.. Sen wiplasch sen en olycka.

10. Är du rädd för att få hängbröst?
Nej, men jag är rädd och få hängmage efter jag skaffat barn..

11. Tror du att gud är en man eller en kvinna?
Jag tror inte på nån Gud

12. Svär du?
Ja, på tok för mycket, men de har blivit betydligt bättre =)

13. Är du trevlig mot Jehovas Vittnen?
Nej...

14. Hur homo är du på en skala 1 - 10?
Jag är 100% hetro så 1 om de inte finns 0 =)

15. Tror du på utomjordningar?
Ja det gör jag

16. Om du var tvungen att välja en maträtt som du måste äta varje dag livet ut, vad väljer du?
Taco

17. Vilken mat är den största missen att bjuda dig på?
Kyckling!

18. Har du blivit arresterad?
Nej

19. Ljuger du?
Vadå ljuger? De beror ju på om vad. En vit lögn kan man väl dra vid behov.

20. Har du kysst en polis?
Nej.

21. Är du rädd för Securitasvakter?
Nej.

22. Har du någonting att dölja?
Nej, det har jag inte.

23. Vad har du på din nyckelknippa?

Nycklar, USBminne och en pilgrimsblomma

24. Är du/har du varit gift?
Jag är lyckligt gift

25. Skulle du gå upp klockan tre på natten för att hämta pojkvännen från krogen?
Ja

26. Kan du laga cyklar?
Nej

27. Kan du fixa med bilar?
Nej, jag kan ju knappt tanka =)

29. Kan du baka bröd?
Hmm om jag har ett lätt recept =)

30. Vet du hur man frostar av en frys?
Ja

31. Vilken tv-serie skulle du helst leva i?
Desperata hemmafruarna.. Dom verkar ha de så kul =)


Skrivar stunden blev allt annat än lång...

Jag känner för och skriva... Massor.. Men jag vet inte om vad..
Att det är 090909 idag har ju alla skrivit.
Jag är trött på o höra tjatet om svininfluensa. För mej känns den som vilken influensa som helst. Jag tror att folk bara är paranoida..

Jag avslutar här och slänger in en lista istället =)

Nån som vill sälja?

Idag när jag kom hem och titta i brevlådan blev jag super glad :):):)
Mina 2 Desperata hemmafruarna boxarna låg i brevlådan =)
Wooohooo =)
Jag vann 1an och 2an från tradera =) Tradera är bara bäst helt enkelt..

Men nu vill jag har 3an och 4an... NÅN SOM HAR OCH VILL SÄLJA?? Maila mej isåfall på
[email protected]


Så nu vet jag vad jag har framför mej på fredag innan MT kommer hit.. Jag slutar ju kl 15 och är gräsänka hela helgen.. Så de blir till och sitta bänkad framför tv:n =)

Annars är allt bara bra. Det är tufft som stryk på jobbet, men vad ska man göra?
Snart är det bara 1 månad kvar där, och jag vet inte riktigt vad osm händer sen. Jag kanske får förlängt, men de blir ingen heltid, yutan de kanske knappt blir 20 h i veckan... SUCK!
Jag söker jobb, men blir så less när man inte får nåt svar. Nu väntar jag på ett jobb som skulle vara perfekt. Men slutdatumet är inte än på ett tag...

Nu ska jag ut med hunden och sen laga mat.. Anders hade lagt fram flärskfilé, så de blir de och potatis och beasås =)


Svamp =)

Igår va vi ute i skogen i 2 timmar.. De är verkligen superskönt och traska omkring där.
Dessutom där vi va igår, är det inte vildsvinen som har tagit över skogen, och det tycker jag är skönt. Man känner sig lixom lite tryggare och gå där.
På andra ställen där vi har varit har man bara sett rötter och skit där dom har bulltat upp..

Vi hittade lite svamp, men än verkar de vara lite för tidigt för trattisarna.. Vi hittade hur mycket som helst, men som va på tok för smått att plocka..
Vi hittade iaf 4 l. Och de räcker gott och väl, eftersom det är så otroligt tråkigt och rensa...
Jag fick rensa all svamp själv, eftersom Anders klippte och krattade gräset. Jag erbjöd mej 1000 gånger och byta, men han sa att han hellre kunde klippa gräset 2 gånger till för och slippa rensa...


Ett inlägg till Carola =)

Nu ska jag göra ett inlägg till Carola =)

Eftersom vi inte träffas så mycket, och jag har n del frågor om min grejer i rabatten, och eftersom jag vet att du läser =)


Varför blir inte succinin större? Alla som växer i landet blir bara så här ca 1 dm, och jätte smala längst fram.

Har jag planterat dom rätt? Dom sitter i landet bakom växthuset.
Sitter dom för nära? Varför blir dom inte större?

Sen undrar jag vad va de gröna för ärtor och är dom klara? Vad och hur sk man göra med dom? Ätas som dom är eller kokas eller nåt innan?

Ser du dom?
Dom lila ärtorna/bönorna.. Vad och hur gör man med dom? Vad heter dom?

Är dom klara?

Sen undrar jag lite mer.. =)



Gurkorna har blivit ganska så stora nu, och fått massa me gula blommor.. Och som trådar från stammen.. vad händer med dom sen?
Kommer de snart och bli för kallt för att ha dom ute? Kan man ta in dom och fortsätta odla dom innomhus?

Nu har jag frågat klart =) Du kan ju svara som ett meddelande på fejjan om du har lust =)

kramar till dej!


Nu har jag missat massa kommentarer!

Kul de här med blogg.se.. Eftersom dom tydligen har nåt fel ((?)) Så jag jag total missat att jag fått ca 15 kommentarer...
Nu känns de lite pasé och svara på dom, eftersom de va ett tag sen jag fick dom...

Jag fick en kommentar från någon som kallade sig Toka. Som skrev att det finns bra slinger och gå i vit utvägen.. Vi bor ungefär vid Lanthandeln. Är det långt till Utvägen?
Visserligen kan jag kolla på eniro, men jag är lite för lat för det =)


Före och efterbilder från gille!

Som jag lovade tidigare så skulle jag visa för och efter bilder på Gillestugan...

Här kommer dom =)

De tre första bilderna var hur det såg ut innan vi ens lyfte ett finger där inne... Katastrof va fult.. Kolla bara den super äckliga heltäckningsmattan!


HEMSKT!

GRÄSLIGT!

FÖRFÄRLIGT!

Efter att vi har lekt roomservice =)

LJUST OCH FINT

Tegelväggen som vi va oeniga om, resulterade i detta.. Den vita "raden" i mitten är riktigt tegel som blev vitt. Det andra är "fejktegel".

Kolla in de snygga golvet =)

Jag och Anders blev iaf helnöjda! Visserligen så kunde de ju inte bli värre än vad de redan va.. Men nu e de klart där nere för att möbleras =)

Dom hade rökt där nere, så de luktade helvetet och allt var guld. Taket och fönstret så de va bara till och måla allt. 


Nu blir de till o måla =)

Idag ska jag måla förhoppningsvis klart nere i lilla hallen utanför tvättstugan.. Jag hoppas jag hinner. Jag tänkte även städa lite tills Anders kommer hem.

Jag måste även hinna ut med hunden.. Men de känns inte såå lockande då de regnar.. Måste nog ut i bilen och hämta mina regnkläder. Så är jag fit for fight mot regnet..
Visserligen ser de ut och klarna upp lite nu.. Men man kan ju aldrig vara säker...

Men först måla lite..

Såå... På återseende..

Att prata i sömnen

Jag har gjort de igen...

Pratat i sömnen..

Jag väckte anders inatt helt hysteriskt och sa:

Jag: VERKTYGEN ÄR BORTA!!!!

Anders: Va? Vad då?

Jag: Men VERTKYGEN ÄR BORTA!!!

Anders: Va fan! Du pratar i sömnen! Sluta och väcka mej!!

Oklart vad de va för verktyg som va borta egentligen...

Lyxfällan ikväll!

yes! äntligen börjar Lyxfällan igen!! Wohoo.. Ikvöll klockan 21 är jag bänkad framför tv:n... DOCK är de ju inte de gamla programledarna..
Men de får duga ändå...

Bild lånad från tv3.se

 


Konsten att inte få dåligt samvete efter att mördat

Vi har miljoner med flugor här...

1 jäkel som bara retast och irriterar hela tiden!!


Den flyger runt runt och landar på handen och kiklas, den retar upp Zina som ska jaga den hela tiden.. Så surrar den runt lite till. Gärna precis vid örat så man ska höra och irritera sig extra mycket på den...
Igår blev de mord här.. Japp. Jag slog ihjäl en fluga.

Först fick jag otroligt dåligt samvete. Och skuldkänslor.. Tänk om den skulle flyga hem till sin familj efter att den retat mej ordentligt.
Men sen när jag kom på hur störande den va, så klappade jag mej själv på axeln och sa: Bra gjort Sandra!

Mys i gästsängen...

Igår efter att Anders fixade min dator, så hade vi lite familjemys i gästsängen....

De va bara Doris som inte va med....


Nu design. De behöver INTE vara så allvarligt på sitt bröllop. Se på mej =)

Wooohooo!
Äntligen klar!!

Jag har hållt på istortsett hela dagen idag med att ändra min blogg =)
Men nu är jag nöjd för ett tag..
Jag har gjort om headern, gjort sidan bredare och ändrat lite färger...

Ser den konstig ut så får ni gärna säga till.. Designerna kan ju se annorlunda ut från dator till dator.. Eller hur Yvonne ;)

De e en sak jag inte har lyckats ändra... Visserligen har jag inte lagt ner sån energi på o lösa de heller.. Men de e hur man ändrar texten där nere där det står Permalink, Dagboken, Lätta ditt hjärta och Trackbacks...
Nån som vet så får ni gärna berätta =)

En bild som jag skarpt gillar är den här

De va på våran bröllopsdag.. Min klänning va såååå skitig, den va inte ens vit längre.. Men bara för att man gifter sig så tycker inte jag att allt behöver vara SÅ allvarligt.. Jag hade kul och va som jag brukar.. Dvs vild, galen och glad...
Jag bjuder på de =)


Nån som använder blogg.se och kan svara på vad det är för fel?

Vad har hänt med blogg.se?

När jag ska klicka på Översikt så står de Nytillkomna objekt. Men under där är det helt tomt.. Jag ser inte ens mina gamla inlägg..

Är det någon mer som har så??

Tacksam för svar!
 

Tjejmys i sängen

Trots att inte internet fungerar som jag ville, så blev de ganska mysigt ändå..

Jag och mina tjejor delade sängen tillsammans och dom delade även på mej...

Nu ligger dom breve mej och puttar ut mej mer och mer från sängen... Så kan de va... Nu ska jag se om Zina vill ut på en promenad...

Hon är ju rätt bra på och sova om man säger så....


Fördelning av matlådor

Igår åt ju vi som sagt lassange...

Efter maten så gjorde jag iordning 2 matlådor.. 1 till mej och 1 till Anders..

Efter ett tag ((när han sett matlådorna)) så kommer han fram till mej:


Anders: Du skojar väl om fördelningen av matlådorna?

Jag: Nä vadå?

Anders: Menar du att jag ska bli fet, och du bli smalare?

Jag: Vadå? Jag äter ju inte lika mycket som dej.

Anders: Nä, men de där lilla kan du ju inte bli mätt på. De e ju inte ens en halv Billys panpizza!

Jag ville ju bara vara snäll och se till så han blev mätt... Btw, så har jag inte ens ätit min ännu..


Idiot internet!

jag satt vid datorn, och helt plötsligt stängdes den av.. Jaha? vadan? Blev de strömavbrott nu eller.. Nej de blev de inte... Va faan!
Efter att startat upp datan igen så fungerade inte mitt internet.. KUL!
Ivanligafall sitte jag i vardagsrummet och har trådlöst internet. Men nej.
Efter att prövat 1000 olika saker så fick jag ge upp och sätta mej vid anders datator.. Stattionär på övervåningen.. Kul! Nej!

Så efter ytterligare 100 olika prövningar så fick jag ge upp. Jag fick koppla om intenet så den inte längre blev trådlös.
Jag känner mej fast!
Men nu har jag iaf MIN dator. Men får lov och sitta i gästrummet på övervåningen.
Inte kul!

Idiot internet!

jag satt vid datorn, och helt plötsligt stängdes den av.. Jaha? vadan? Blev de strömavbrott nu eller.. Nej de blev de inte... Va faan!
Efter att startat upp datan igen så fungerade inte mitt internet.. KUL!
Ivanligafall sitte jag i vardagsrummet och har trådlöst internet. Men nej.
Efter att prövat 1000 olika saker så fick jag ge upp och sätta mej vid anders datator.. Stattionär på övervåningen.. Kul! Nej!

Så efter ytterligare 100 olika prövningar så fick jag ge upp. Jag fick koppla om intenet så den inte längre blev trådlös.
Jag känner mej fast!
Men nu har jag iaf MIN dator. Men får lov och sitta i gästrummet på övervåningen.
Inte kul!

Zina hänger

Jag blev hemma idag med.. Har huvudvärk, mår illa och har blvit en aning förkyld.. Men bara lite.. Imorn TROR jag att de blir jobba, men jag har nyligen gått upp, så de får visa sig senare..

Snart ska jag ut med hunden en sväng. Anders va ute med henne i morse. Då regnade det och hon ville absolut INTE gå ut.. Hon gillar alltså inte regn.. Så Anders fick bära ner henne från trappan för att hon skulle få en morgon promenad =)

Sen ska jag nog krypa ner i soffan och kolla på Bolt..

Zina har hittat ett nytt ställe och ligga på.. I trappan.. Skönt? Hmm..

Det är verkligen som Hanna sa; Det ser ut som hon är super cool och hänger =)

Och det gör det ju verkligen =)

Nu blir de en promenad med doggen.. Det är så fruktansvärt tråkiga promenadsträckor här. Det finns lixom inga trotoarer, utan man får gå via landsvägen, där bilarna för övrit kör som tokar.. Jag skulle vilja ha nån slinga och gå i.. Men de har vi inte hittat ännu..

 


Att sitta på nålar...

Hör och häpna, men JAG har gjort lasnage idag =) Och de bästa va att den blev SUPER god! Iaf tyckte min man det.. Jag åt bara lite lite mini portion..

Efter maten fick Anders ett ryck, och fick för sig att han skulle åka inlines med Zina... Jeeez! Ingen mobil har han med sig heller.
Jag tog reda på så mycket fakta jag kunde om vart han skulle åka, vilket håll och hur länge han blir borta..
Vi ((läs Jag)) kom fram till att jag ska ut och leta efter honom om han inte kommit hem inom 1 timme...

Så nu sitter jag som på nålar, och undrar hur de går. Hade jag mått bra hade jag tagit min finfina cykel och åkt med.. Men men..

Jag hoppas de går bra...


Olustig känsla i kroppen

Usch jag har en sån konstik känsla i kroppen.. Jag har altandörrän öppen och sitter med en filt över mej och datan i knät.
Helt plötsligt börjar de blåsa som tusan ute, och de låter sådär läskigt ni vet Schhhsss... Susande.. Och efter de blev de tok tyst och nästintill vindstilla.

De känns inte bättre av att de lixom knäpper i huset. Zina är också en aning orolig, men de kan ju vara för att Anders inte är hemma..
Men uscha vad obehagligt de är..

Dessutom vaknade jag imorse av att de lät som nån gjorde inbrott i huset, och att det var nån som gick.. Jag = RÄDD!
Iaf då..

Nu känns de bara väldigt olustigt...

Feber har jag också fått, så ute orkar jag inte vara.. Jag är yr som en boll i huvudet, och lixom litar inte på mej själv.. Litar= att jag inte ska ramla ihop mitt på marken.


Kräftskiva, inflyttningsfest och magsjuka??

Då va de dags för en uppdatering igen då.. Ja, jag vet att jag suger balle på o blogga just nu.. Men som sagt, de finns för lite tid för de just nu..

I lördags hade vi kräftskiva och inflyttningsfest.. De va helt ok. Mina hedersgäster från Uppsala kom ju =)
Vi va 12 st.. Alla käkade inte kräftor så vi startade grillen för dom som ville grilla... De va typ bara sara..

Vid 10 tiden så började folk och röra på sig hemåt.. Lisa, AK, Sara och Sofie åkte hem. Efter de så åkte Kenta och Botte hem.. Starckars Botte som fick köra hem en dyngrak Kenta!
Sen va de bara gärnjänget kvar.. Dvs, Jag, Anders, Hanna, Kristian, Emeli och Björn..
Men Emeli fick en ninjafylla och gick och la sig skapligt tidigt.. Anders började må skit så han skulle också sova.. Jahapp.. Då va de bara jag, björn, hanna och Krsitian kvar.. De tog inte lång tid innan dom oxå ville sova.
Jag plockade in alla saker, och Doris smet ut.. Dumma katt! Mitt på natten och allt!
När jag plockat in allt så ringde jag mina föräldrar 01.50.. Dom skulle upp då för att åka till Arlanda..

Jag va uppe till 3 den natten och letade efter Doris.. Utan resultat.. På söndagen hade hon fortfarande inte kommit hem..
Jag började bli orolig, men tänkte att hon kommer väl snart..

Imåndags, hade hon fortfarande inte kommit hem, och vi va tvugna och åka till jobben. Jag la ut 7 matkulor på altanen för o se om hon skulle komma och äta.. 
När vi kom hem, så va kulorna borta, och jag hoppades verkligen att de va Doris som käkat upp dom! jag och Zina gick runt och letade.. Jag skrammlade med matskålen och då.. Då dök hon upp.
Jag roppade till Anders att han skulle  öppna altanen så katten kunde  gå in. sagt och gjort!

Zina som fick vara kvar ute med Anders blev heltokig när Doris gick in, och hon inte visste vart hon tog vägen.. Så Zina fick komma in..
De blev pussar och strykningar på varandra.. SÅååå söta!!

Nog om de..

I söndags kväll började jag må tok illa! Inte bakis illa utan illa på nåt konstigt sätt i magen..
På måndagen va de likadant, men jag bestämmde mej för o gå till jobbet. Jag mådde tokilla istortsett hela dagen. Men gav mej inte..
När jag kom hem och satte mej så kändes de bättre. Så fort jag rör på mej blir de nästan att jag måste spy. Idag va de likadant, jag bestämmde mej för att vara hemma. Eftersom jag ändå inte kan röra mej utan att överväga om ja ska spy.
Dessutom är det en del barn som är magsjuka, och dom har vi skickat hem på stubinen, o då känns de ju inte så bra att jag ska vara där och ev smitta ner andra.

Imorn vet jag inte hur det blir. Förmodligen blir jag hemma imorn med, iaf som de känns nu. Men förhoppningsvis så hinner de ändra sig..

Nu ska jag få i mej lite lunch, och sen måste jag ut med hunden.. Åhh va jobbigt.. Men de e ju behövligt..


RSS 2.0