Undrabara hem!

Idag har jag städat. Nu känns de riktigt skönt och fräscht!
Jag va även ute på en långpromenad med Zina.. Vi va ute i 1 timme, sen började hon krampa med tassarna.. Stackars liten..
Hon va iaf hur duktig som helst! Vi mötte den där golden som hon morrade på igår, men idag titta hon bara lite på den och sen titta hon på mig, och jag belöna henne =)
Hon gick fin hela vägen och de va faktiskt riktigt kul och gå med henne.
Vi gick mot Guldsmedsmora. EN väg jag aldrig har gått förut. Men de kommer de bli ändring på för fy så fint de va där. Jämnsmed vattnet, som nu va is,och solen som lös..
Hade jag inte haft återvinningen med mej när jag gick hade jag nog tagit med kameran...

Nu sitter jag i soffan och myser...

Med en bra bok, tända ljus och te!

Lovley!

Zina och Doris har lite svartsjukedrama... Jag tror dom tävlar om vem som kan komma närmast mig, och får mest närhet...



Jag pratade nyss med Johanna. Vi prata om o kanske dra på bio imorn... Vi får väl se vad våra gubbar säger... =) Men de skulle va supermysigt!

Magsjuk

Åhhh vad jag hatar vårat internet!!! Jag hade skrivit ett jätte långt inlägg, men sen så försvann anslutningen och hela inlägget försvann... Trodde de iaf skulle sparats i utkorgen, men icke!

Jag har blivit magsjuk... Jag spydde som en gris hela förmiddagen igår. Men efter 14.30 tror ja de va, sp kom de inget mer. Idag mår jag okej. Jag är matt i kroppen och har en migrän LIKNANDE huvudvärk.. Den hade jag visserligen igår med..

Jag fattar inte varför jag har sån förbannat otur och bli sjuk. De e andra gången på 1 månad... Usch!

Idag ska Zina få gå på en promenad.. Oj vad elakt de lät. de lät som om hon inte brukar få gå på promenader.. hahaha... De brukar hon såklart alltid få!
Men igår hade jag inte kraften till och gå, så igår fick hin springa runt och pulsa i snön och göra sina behov på gården... Men på kvällen fick hon promenad..
Men hon led inte av de... Faktum är att hon nog tyckte de va rätt mysigt och bara sova en hel dag.. När jag gick upp på morgonen, låg hon fortfarande kvar och sov.
Anders lät henne kissa innan han åkte till jobbet, men de va bara nedanför trappen.. Sen kom inte hon upp förrän 11.30!
Snacka om lathund... 



De har kommit så galet mycket snö här!! På våran gräsmatta är det upp till knäna på mig. Stackars Zina. När hon hoppar där, så ser man bara hennes huvud som sticker upp... Igår ville hin gå efter mej, så jag redan hade gjort ett spår, men då råkade jag sparka till henne på nosen... De va visserligen inte hårt, och hon fick inte ont. Men jag fick ändå dåligt samvete..

Idag är de ju fredag... Imorn fyller min svärmor år. Anders ska dit, men jag vet inte hur de blir med mej.. Om jag har haft magsjuka så smittar väl jag??
Min mamma o pappa skulle komma imorn på förmiddagen. Men ja sa att dom inte fick komma om ja smittar. Åhh jag som så gärna velat träffa dom... Jag har ju inte gjort de iår.... :(



Bilder och snack

Oj oj nu va de så där länge sen ja blogga igen.... Jag har ärligt inte haft nån lust. Jag har inte haft orken heller. Jag har tänkt hela veckan att jag ska göra de idag, eftersom jag sluta tidigt idag..  Men jag har verkligen ingen lust egentligen. Men gör de ändå...

Helgen va toppen.
Fredagen började med att Anders syster och man från Kramfors kom hit och käkade middag och sov här.
På lördagen va de dax för Leo och döpas.

Efter dopet och fikat åkte vi hem i racerfart för att sedan åka tillbaka till Järna ((efter vi lämnat Zina hos svärisarna)) För då va de dax för partaj hos Jonas och Johanna.. Jonas fyllde nämligen år. Min mamma med, men de har inte med saken och göra...

Födelsedagsbarnet himself...
De va riktigt roligt. Speciellt och träffa nytt folk! De känns som de va 100 år sen jag festade tillsammans med annat folk, folk jag inte känner.
Jag och Johanna ägde på Singstar... Inte så konstigt kanske, eftersom båda nästintill vägrade släppa ifrån oss micken.. Men men... Så kan de va =)

Söta Johanna & Jag. I bakgrunden skådas Lukas :)

På natten åkte vi till Quality hotel park, nere i Södertälje centrum. Där fick vi en mysigt rum för att tillbringa natten..

De absolut skönaste s'ngkläderna är på hotell! Vart får man tag på dom??


En fin fondvägg..

Oklart varför de fanns 2 extrasängar... Dom tog bort endel av mysfaktorn...

Innan sömn blev de en låååång dusch i varmvatten, och de va underbart och duscha länge och varmt utan och elda innan! :)
På söndagen käkade vi en underbar hotellfrukost. Kärlek till det! Efter de slappa vi lite på rummet och sen åkte vi och storhandla på Willys, sen hämtade vi Zina och så åkte vi hem och slappade med film och gotta. Vi såh Sommaren med Göran..


♥ Herr & Fru Sjöberg ♥


Nu ska jag kolla på tv!

Helgens bravader

Jeeeeez vilken bloggtorka jag har nu.... Får blogga i veckan.. Då kommer även bilder från helgens bravader :D

Min man blev idag verkstadschef!

Jaa just de... Jag är numer gift med en verkstadschef ♥

Han sökte jobbet igår och skrev på papprena idag... Snabba puckar kan tyckas :D

Men jag är glad om han är glad, och det är han..


Jag har förövrigt blivit piss förkyld.. Så nu funderar jag på o gå ut i köket och hacka upp en vitlöksklyfta och käka... Det hjälper faktiskt!

Imorn blir det lunch med AK. Henne har ja inte träffat på 100 år. Eller där ljög jag.. Jag träffade henne på nyår OCH annandag. Men då va ju grabbarna med. Nu ska ja träffa henne själv. Vi ska typ på dejt :D haha

Som barn på nytt :D

Idag har jag åkt stjärtlapp på jobbet :D
Fyy farao vad det är roligt!!



Woooohoooo :D

Så här fullt av mys är de i soffan nu..


Ser ni, katten, hunden, mannen och jag :D


Zina som förövrigt inte får vara i soffan, passar nu på o njuta extra mycket hos pappi =)



Mysigt va ;D

Jag känner mej så glad!

Hallåa!

Känner mej på riktigt bra humör idag. Jag vet inte varför faktiskt... Men man behöver ju faktiskt inte ha en speciell anledning till att man ska vara på bra humör..



Eller?

Jag trivs verkligen toppen bra på mitt jobb! Underbara barn och fantastiska kollegor! Jag gillart! Imorn jobbar jag 9.15-17, men de tynger mej inte alls, trots att det är min längsta dag.. Ja jag vet att den inte är speciell lång egentligen. Men eftersom jag bara jobbar 75 % Så är det min längsta dag..

På onsdag ska vi ha APT... Helt värdelöst att de ska vara på en onsdag, men de kommer de förhoppningsvis inte vara varje gång. Onsdagar iaf, slutar jag 12.00. men eftersom vi ska APT så kommer jag börja igen 17.30 och hålla på till 19.30...
Suck!


Idag har vi ätit kassler, potatis och svamopsås.. De va götta. Nu ska jag kolla om de finns nåt på TV...


Seeee Yaaa!

Jag vann på yatzy :D

Jag vann :D
Jag tror de kallas nybörjar tur, för jag är inget proffs på yatzy.. Men fyy så kul det är :D

Jag kan ju knappt spelreglerna, så de gäller ju att jag spelar med nån som kan. Eller jag vet inte vad som är bäst av typ stege och par...
SOm tur är så finns de ju sidor som man kan spela på. Då behöver man inte samma tänkande :)
Men de e ju desamma i poker.. De e ja också värdelös på :D


Brukar du vinna i spel? Jag tror de är som man säger Tur i kärlek, otur i spel...
Men när jag va yngre så vann jag jämnt. I spel och på lotter :D Men den turen har satt sig i kärleken istället, vilket jag inte har nåt emot!



Nyrensad klädkammare! Underbart!

Idag har vi hållt på och fixat här hemma.. Jag har tagit reda på all tvätt nere i tvättstugan... Och då va de inte lite kläder... Nää de va hur mycket som helst där...
De e väl nackdelen med att bo i hus och ha en enorm tvättstuga.. Att tvätten blir liggandes iställef för inlagd i klädkammaren..
När jag höll på och lägga in mina kläder kom jag på att "Fan inget får ju plats" Så jag rensade ur mina kläder. Slängde en del och la även ut en heldel på tradera...
Bla en Sexy By Sweden tracksuit, länk till den här


Så nu e de toppenfint där.. :D Och de bästa är ju att jag ser vad jag har!

Anders har kapat iordning björkved, så vi har till kaminen i köket.. Han har även satt upp vårat finfina drapperi innanför ytterdörren. Så nu drar de inte lika mycket därifrån :)



De köpte vi igår på rean på hemtex... Vi köpte även nya sängklader och lakan =)

Igår va vi på kalas hos Kenta och Åsa. Kenta fyllde år i tisdags men bjöd på smörgåstårta igår. SÅ vi åkte till plantagen och köpte blommor.
Till mej själv köpte jag 3 buketter med liljor. Jag älskar liljor! Dom luktar så otorligt gott och är gudomligt vackra!

2 buketer är samanslagna och ska stå i köket. Den lilla buketten ska få sin plats i sovrummet. Jag tycker det är vardasglyx och ha en färsk bukett i sovrummet... Nåt man borde kosta på sig lite oftare!

ANnars har helgen varit toppen!
Igår käkade vi bakad potatis, med skagen och vitlöksbröd och sallad. Vi satt och käkade nästan i 1 timme!! Jeez.
Vi kollade även på Robinson och drack varsin öl :)

Nu ska jag böra med maten.. Vi ska käka lasange :D


Årets migrän- check √


Idag har jag haft världens migrän. De va bland de värsta jag varit med om.
 Spytt som en gris och bara yrat under täcket i mörkret.
Usch inte ens min värsta fiende önskar jag denna smärta.

Nu är de mest en luddig huvudvärk som återstår. Men de känns nästan som migränen kommer komma tillbaka...

Stackars Zina har bara fått varit ute på tomten och gjort sina behov. Men nu tog vi oss faktiskt en promenad...

Igår em började huvudvärken. Men ja trodde den skulle försvinna när jag sov. Men icke.
Imorse när jag vaknade va den kvar där.
Mer brydde jag mej inte. Jag gick ner och sminkade mej och klädde på mig. Sen gick ut med Zina och då började jag må skit illa. Men ja tänkte att de va för att ja kanske va hungrig.
När ja kom in gjorde jag ordning frukost men mådde mer och mer illa. Huvudvärken blev bara värre.
Jag åt en halv macka och drack en halv koppkaffe. La mig ner i soffan en stund och sen sprang jag och spydde.

Kände hur fruktansvärt pinsamt de skulle bli och behöva ringa och sjukanmäla sig efter så kort tid. Men vad skulle jag göra?
Jag ringde. Ingen svara. Jag ringde igen och då svarade A. Ja berättade läget.
Sen la jag mig och sov. På mina migräntabletter + alvedon.

Nu känner jag mig fruktansvärt tom. Men när älsk kommer hem så ska vi äta fiskgratäng.

Jag klagar i punktform

Jeeez! Jag är så trött. Jag har ont i huvudet. Och... hmm inget mer...


Kände bara för och skriva av mej detta. Jag ville verkligen dela de här med er...

haha...

Smsa med min gamla kollega idag... Hon ska tydligen ha bebis igen... På valborg. Åh jag är så glad för deras skull =)
Min andra kollega fick barn innan jul. Underbart. En lite pojke =) igen.


Annars då. Jo de knallar på på jobbet. Gillart.
Min Hanna kom ÄNTLIGEN ((!!!!)) hem från Indien! 2 veckor utan fått höra hennes vackra stämma :D Jag trodde aldrig hon skulle komma hem igen. De va en evighet!

Ähh orka!

Hejdå julen!

Idag åkte julen ut här hemma hos oss. Skönt tycker jag...
Granen åkte visserligen ut för ett tag sen.. Den började leva sitt egna liv. Dock va de för att vi totalt glömt bort och ge den vatten.. Den fick inte vatten en enda gång =/ Så den barra rätt bra.. Kulorna och glittret åkte ner av sig själv...
Vi kunde vakna mitt i natten av att kulor ramlade ner... Så den kastades ut genom altanen..



Nu är det riktigt fint här hemma. Vi har hållt på HELA dagen. Jag har galet ont i axlarna efter att strykt alla gardiner, framsida OCH baksida.. Vilket blir 38 gardiner... PLUS att jag fick stryka en 2 gånger... Mmm såå kan de gå..

Men nu är de finfint här hemma... Rent och dammfritt :D


Den här helgen har bara swischat förbi... Igår höll vi på och fixa på tomten... Matade fåglarna.. Massa mat har dom nu..
Igår morse hade vi även 2 hackspettar som satt och käkade bland fågelmaten :D

((Bild lånad från google))


Bättring läsare!! Ni är verkligen sämst!

Jag måste bara säga hur dåliga ni läsare är!

Jag har haft ca 80 unika beöskare sen 1 januari.. ((Kanske ska tillägga att det är dagligen)).. Men jag har inte fått en enda kommentar sen 2a januari!

Fyy skäms på er!!

B'ttring tack!!

Daniel Westling eller Boxer- Robert

Är det bara jag som tycker att Boxer-Robert och Daniel Westling är lika som bär??
Kolla bara på dessa 2 bilder :D



En annan sak jag tänt på är vilken enorm haka Victoria och Daniels barn kommer få.... Båda har ju gigantiska hakor....

Jag hoppas Vickan säger ja till sin Daniel och inte till Robert... hahaha

Jag verkligen HATAR och köra bil i detta väglag!

Asså jag fattar inte varför jsg ska ha sån ångest varje morgon!!
Usch jag vill inte ha det! Det är piss jobbigt och jag blir helt skakig!! Det resulterar ju bara att jag spänner mej till 1000 och sitter på helspänd...

Jag verkligen HATAR och köra bil i detta väglag!

Igår på motorvägen börja bilen sladda. Och jag blir LIVRÄDD! Sänker farten och det slutar med att jag kör 90 km/h... Jag blir såklart omkörd av massa fartdårar som säkerligen haft körkort i 100 år. Men jag bryr mej inte. Får massa skit på rutan och ska spruta spolarvätska.. DEN HAR FRYST! Vilket resulterar i att jag inte ser ett smack... Farten sänks till 80 och där pendlar ja upp till 90....
Men jag kom fram. Helt skaki och med världens handsvett!


Idag åker jag den lilla vägen. Jag hoppas det kommer gå mycket bättre... Där är det inte så mycket trafik heller... Ja så kan de va..

Jag hoppas bara att jag, med mitt superdåliga lokalsinne hittar dit.... De återstår och se... Nu ska jag snart åka...


Hoppas ni får en fin dag!

En underbar dag på isen. Bambi, släng dej i väggen. Här kommer jag!

Idag har varit en underbar dag!
Vi hade ställt klockan på 8.00. Men de va så satans kallt i huset då, så ingen av oss ville gå upp... Vi låg kvar och drog oss i sängen nästan till 9.30...
Då va de ynka 17 grader inne i huset. Visst, vi får skylla oss själva som inte eldade igår...

Vi gick upp, jag fixade packning och Anders gick ut med Zina.
När vi va klara med allt, så drog vi iväg med bilen typ 200 m bort.. ((Ja ja tänk på miljön))
Vi skulle nämligen ut och åka skridskor på sjön! haha

Igår va vi iväg och köpte skridskor till mej.. Fasen va billigt de e med grillor! 349 kr. Visst de kanske inte är wörsting grej men nog faaan duger de till mej.

Jag har inte stått på skridskor sen jag va liten. Och då menar jag liten! I typ mellanstadiet.

Jag va sämst! Jag va räddast, men jag hade kul.

Jag va livrädd för 2 saker när ja va ute på isen.
De ena va att ja skulle ramla i en vak.. =/ och de andra va att jag skulle ramla på arslet och slå i svanskotan. De va mina största faror...
Men de gick bra! Jga ramlade inte alls. Varken i en vak eller på arslet..

Jag åkte till och med fort en gång. Jag höll i Anders i handen och han höll i Zina, och Zina sprang. De ni!
Dock fick vi på tok för ont i fötterna. Jag va dessutom iskall om dom.
Så efter typ 40 minuter gav vi upp. Vi packa ihop oss och sen fikade vi vår varma choklad och käkade mackor. De va riktigt mysigt!

Sen flängde vi runt lite och sen stannade vi bilen och tog en promenad i skogen. De va underbart trotts 10 minus..
Zina hade iaf riktigt roligt. Hon älskar och få jobba lite. Anders fick åka efter henne med skridskor och hon drog.
 








Rubrik saknas typ


Så där! Nu e de nytt år och jag har redan hunnit fylla år.. Som alla andra år vid den här tidpunkten...

Faan ja måste nog fylla år på den absolut sämsta dagen ever! Vem vill fira mej 1/1??

Denna bild är tagen på kvällen, och se så sliten man är ändå! ;)

Vårat nyår va härjat! Jeez va kul jag hade!!
Trots att vi bara blev 6 st, hade ja svinkul! De va jag, Anders, A-K, Andreas, Björn och Botte.

Jag, Anders och Björn härjade till 7.30 på morgonkvisten.. :D Oansvarit av mej :P Som skulle få gäster dagen efter... haha..

Imorn ska man börja jobba då... Jag har en aning ångest! Men inte för o börja jobba, för de tycker ja ska bli superkul! Men för att jag ska ut och köra bil... De känns inte alls kul.. Motorvägen spelar mej ingen roll, men vägen till motorvägen.. Den e kurvig, snöig, isig och hal =/

Hade ni kul på nyår?

Idag är det min dag!

Ja må ja leva, ja må ja leva, ja må ja leva ut i 100 ade år!!

GRATTIS TILL MEJ PÅ 26 ÅRS DAGEN!!!!!

RSS 2.0