Träna & Sushi =)

Efter att jag pratat med farmor i 37 minuter i telefon imorse, så kom vi äntligen iväg och tränade... Vi tog bilen bort dit, och precis när vi klom fram, kom Anders på att vi inte hade några parkeringspengar..... Jahapp, då va de bara till och vända hem igen och hämta =)
Ja började på rodden, fortsatte sedan till korta skidorna, sedan de långa och sedan sprang jag en stund... Efter de blev de ändå lite styka..
Jag blev apyr i huvudet och började må illa... De va då ja kom på att jag inte tränat sen i september, och de va då bara 1 gång,.. Innan de hade ja inte tränat sen i somras... opps....

Efter träningen blev ja jätte hungrig, och frågade vad vi skulle äta... Anders kom då med förslaget att vi skulle köpa med oss sushi hem och äta...

Sagt och gjort... ja valde 8-bitars och ander valde 12- bitars...
när vi kom hem och satte oss för att äta, prövade jag o äta me pinnar, o dröm om min egna förvåning när ja märkte att ja faktiskt kunde =)
Anders tyckte sushin smaka skit.. han åt lite av riset... Han tyckte de kändes ofräscht.. Ja tror att de va för maten typ va ljummen... Nån som vet om de ska va varmt eller kallt? 
Ja tyckte iaf det va rätt gott.. Men inte så gott tt det blev min favoritmat.....




Min mat..

Anders mat...

Kommentarer
Postat av: Marina

hej. jag får vara kvar men jag vill inte, jag vill hem nu. tyvärr...

2008-11-08 @ 23:00:17
URL: http://marinasinmyheart.blogg.se/
Postat av: Minna

De ska vara svalt men inte jättekallt.

2008-11-09 @ 00:26:05
URL: http://minnaliten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0