Ja vann kampen om tvättstugan! HA!

Idag när jag kom hem från jobbet hade jag fått en avi... Yes! Min Juciy dress kom! Jag sprang bort och hämta den, kasta in den i lägenheten och sprang ner för o boka tvättis.... Dock va det UPPTAGET! KATASTROF!
Jeeez ska alla tvätta när jag behöver göra de?

Ajaaa, de va grannen som skulle de...

Senare när jag kom ner i tvättis för att boka den imornbitti, så stod tvättisen helt tom... Jahaa... De va bara o trampa upp i trappen och plinga på grannen... Ingen hemma... Nähää....

Anders sa att han kunde gå ner vid 20 tiden och kolla om de va ledigt då, så han bara kunde slänga in sina arbetströjor...
ÅKEJTDA. Så blev de.

Ända tills Anders telefon ringde... De va E som frågade om han kunde komma ner och hjälpa honom me en sak.
-PAX för o köra! skrek jag i all hast. Anders svarade med att han tänkkte gå ner som 200 metrarna... Men jag insisterade på att  få köra. Sagt och gjort. Jag körde dom 200 metrarna ner för att sedan gå hem igen..
Utanför porten mötte jag grannen som skulle tvätta..
Babbla lite där och så vann jag kampen om tvättstugan... aa eller hon sa iaf att jag kunde ta den och att hon kunde tvätta imorn på dagen..

Jag fortsatte till porten breve. Där stod P, så ja surra lite med henne. Sen kom Nelly 5 år på sin nya cykel, så jag hjälpte henne och cykla en svän, men könde hur tvättstugan skrek efter mej...

Sprang upp och slängde ner all tvätt i tvättkorgen, kuta ner och sorterade och starta maskinerna, kutade upp igen oc kände vilken energi jag fått. Så jag började DAMMSUGA!
Japp hör och häpna!

Nu ska jag snart ner i tvättis igen och sedan kolla på Färjan!
Undrar ad de är för pinsamma människor med den här gången... Ja tycker iaf att vissa gånger kan de vara jätte pinsamt och kolla på de... Vet lixom inte varför.... men men =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0