Gästbloggning pågår..

Taaada..


Här är jag nu, på andra sidan Sandras blogg. Har aldrig varit här förut. Men känslan känner jag igen. De va länge sen jag sist bloggade. Jag gillade de. Blogga va kul. Men så kände jag att jag inte vill att många ska veta mycket om mej. Bara sådär fick jag nog. De va nog bra, tror inte jag skulle vart en så aktiv bloggare idag. Vilket jag även påpekade att Sandra heller inte va, de va då jag hamnade här - på andra sidan Sandra. =)


Om man kan, så tror jag att jag idag kommer dö av tristess. Faktiskt så slog de mej att jag ofta använder just ordet tristess, men faktiskt inte vet helt hundra vad de betyder. Så jag googlade. Detta är vad som kom fram: "Tristess upplevs vid avsaknad av stimulans. Tristess är inte självt ett mentalt tillstånd men kan orsakas av speciella mentala tillstånd. Tristess kan vara en synonym för uttråkad eller liknande."

De är de jag lider av! Jag har gjort de i några dagar nu, hoppas tristess snart hoppar över till nån annan liten sate. Jag är på dagtid för ostimulerad, kan man säga så? Lät på nått vis knasigt. Det är de där med jobb, man måste hitta de rätta. Ska göra de snart tänkte jag.


Jag har en hund. Han har en hund kropp iaf, men jag tror han är en korsning mellan gris och nått annat. Han låter ofta som en gris. När han är trött och vi måste åka nånstans o han inte kommer när man ropar för han tror att om han låtsas sova så kommer vi inte åka, (jag vet att han låtsas sover för han kikar me ena ögat på mej, sen stänger han ögat blixtsnabbt) och det slutar med att jag måste lyfta upp honom, då grymtar han. Han grymtar ganska ofta faktiskt. Mer än gris vet jag inte vad han är, piraya kanske för han bits väldigt mycke. Och nått mer, med mycke energi. För energi är inte hans svaga sida! Han har hur mycke som helst. De är roligt att titta på honom.
Hans bästa vän är min systers hund. Han avgudar henne. Han vet precis vart hon bor, vilken dörr vi ska till och i vilket rum hon oftast är i. Han är ganska liten och knubbig fortfarande, som dom flesta bebisarna är, så när han viftar på svansen så följer hela rumpan me. O de gör han hela vägen från porten, in i hissen, i hissen o in i lägenheten. Om de fanns en tjejka boodie tävling för hundar så tror jag han hade vunnit den.
Han har fått smeknamnet Korven, min systers påhitt.
Då slår de mej. Tänk om vi människor kunde bli så hysteriskt glada när vi ska träffa våra bästa vänner. De skulle va kul. De skulle se roligt ut om jag hela vägen från parkeringen in till Empans lägenhet va så glad att jag inte vet var jag ska ta vägen. Rumpan skakar jag, jag skrattar, fnissar o nästan tjuter för att jag snart ska träffa just Empan. Jag ska börja me de.

Hans bästa kompis nr 2 är min systers kompis hund. Han gillar henne mycket också men på ett helt annat sätt. Han leker mer med henne på deras vis. Visserligen är dom på ett sätt ungifär samma ras, samma släkte kan man nog säga. Så där leker dom som man säger: Lika barn leka bäst. Dom låter mer när dom leker. Man tror ofta att dom är arga, dom låter arga. Men allt är en lek, som allt annat när man är liten.
Jag önskar jag va liten... Mindre kanske man ska säga då jag fortfarande är liten.

Jag gillar min hund. Han gillar mej. Vi passar bra ihop han och jag.


Jaa, som sagt. Jag hoppas tristess hoppar över till nån annan. Jag vill inte ha tristess vid min sida längre. När jag går härifrån kommer jag göra slut med tristess. Känns skönt.


På Lördag ska vi på kräftskiva. De ska bli kul. Jag ser framimot de. Jag ska sätta en kräftklo i håret på Sandra när hon inte ser, fast inte me innehåll i. De är för gott för att sitta i hår, får bli bara skalet. Hoppas hon är full då också så hon inte märker nått.


Nää ni. Nu ska jag och tristess hänga lite i 2 timmar till innan jag gör slut.


Soo long suckers.

Tack för dessa rader.


Puss o kram Hanna-Panna!





Korven och hans käreste.







OBS! Denna bild är tagen av en proffs fotograf - som finns närmare än ni tror.











Två skitgrisar. =)




Jag säger då de. Piraya. De måste finnas i rasen.




De va de de....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0