Dagen då jag gjorde...

Idag har jag gjort.. Hmm... INGENTING!


Jag försökte ringa Södertälje kommun, för att sätta upp mig på vikarie listan över förskolorna i Södertälje, men ja kom aldrig fram dit.. Jag får göra ett nytt försök sen eller imorn... Aaa imorn får de bli..


Jag har pratat med min underbara vän Angelina.. Hon bor ju nere i Skåne, och har fått barn. Så de blir ju inte alltför ofta man pratar med henne. Tråkigt nog!


Lisa ringde mej när jag prata med Angelina.. Hon Ville ta en fika.. Men eftersom min älskling slutar 16.30 så har ju jag satt som ett måste att ha maten klar när han kommer hem. Jag tycker att det känns taskigt att han ska ställa sig och laga mat när han har jobbat hela dagen, och jag bara har suttit här hemma och gjort ingenting.


Imorn ska vi eventuellt skriva papprena på huset. Blir de inte imorgon så blir det på måndag.. Jag längtar...

Efter de ska jag och Lisa dra en reva till Hedlandet och kolla in deras skit dom har där. Men först måste allt bli klart med huset..


Jeeez jag har mycket framför mig imorgon =) De gillar jag!


Ikväll när min underbara älskling kommer hem, ska vi bära upp lite kartonger, så jag kan sysselsätta mig med att rensa.. Alla saker som vi har dubbletter av ska mamma och pappa få. Dom har ju fortfarande inte lagt ner tanken på att köpa en lägenhet inne i stan.. En övernattningslägenhet.


Jag pratade förresten med min kära syster idag. Läkaren hade varit och "besiktat" lille Måns. Han hade klarat den =)

Jag frågade henne vad Anton hade sagt om lillebror. Han hade ropat JIPPIE JIPPE flera gånger. Han ville ju ha en lillebror.

Micke och Anton skulle hämta Jennifer i skolan idag vid 14 tiden, sen skulle dom åka till Huddinge och träffa Jessica och Måns..


Jag tänkte försöka mej på de här med videoblogg... Men jag vet inte om jag vågar.. Man låter ju som man satt en höna i halsen. Eller i alla fall jag..


 

Vad har ni gjort idag då??


Kommentarer
Postat av: Emma

Kikar in hos dig fin blogg :)

Hoppas allt är bra med dig.

2009-02-05 @ 16:35:17
URL: http://emiiiizen.blogg.se/
Postat av: Emma

Det ska jag göra,du verkar vara en go tjej efter det jag läst inne hos dig. Kan vara skönt och byta lite tankar och se hur andra har det ..

2009-02-05 @ 16:45:41
URL: http://emiiiizen.blogg.se/
Postat av: Matilda

söt blogg :)

2009-02-05 @ 18:40:49
URL: http://mahuldan.blogg.se/
Postat av: Anonym

Oj husköp och bröllop va inte illa det heller =) Husköp är fixat för min del dock ej bröllop =)

2009-02-05 @ 21:24:28
URL: http://sandradavey.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0