Hur bemöter du dom, vars bloggar du läser?

En sak som jag har funderat på ett tag e om man ska Heja på dom man vet läser och kommenterar i ens blogg...

Ex.
Jag och en tjej från en annan ort umgicks ibland när vi va yngre. Vi har absolut ingen annan kontakt än varandras bloggar. De senaste åren har vi inte ens hälsat på varandra när vi träffats. Vi har aldrig varit osams, vi har helt enkelt bara glidit ifrån varandra..
Jag behöver inte henne i mitt liv och hon behöver int emej i sitt liv. Vi tycker bara att det är roligt och läsa varandras bloggar och kommentera dom ibland...

Men hur blir det nästa gång vi kanske stöter på varandra? Ska man hälsa då bara för att vi vet att vi läser varandras bloggar... Eller blir det som skrivs på bloggen typ som en annan värld?


Hur bemöter du dom, vars bloggar du läser?

Kommentarer
Postat av: Emaa

ajdå :/ ne det ska det inte..

2009-02-11 @ 13:22:10
URL: http://emaalennebrink.blogg.se/
Postat av: Maria

Okej, fasen vad tråkigt med huset, men somsagt TUR att det upptäcktes. Vi kollade på 2 hus innan det här vi bor i (vi kollade säkert på 10 men 2 som vi var JÄTTE intresserade av), fick lov att hoppa av budgivningarna som drog iväg och sen visade sig det att det ena huset hade fuktskador i hela väggarna och det andra hade övervåningen rasat ner. Så tur i oturen.

Kommer ju fler :)



Bloggvärlden blir nästan som en helt annan värld. Det är konstigt egentligen hur mycket man vet om andra som man inte känner men som man mycket väl kan träffa på på stan. Har varit med om det jag med.

2009-02-11 @ 13:30:29
URL: http://mimmimarias.blogg.se/
Postat av: Minna

Det e lite samma som när man festar ihop med någon en gång. Ska man hälsa och småprata sedan om man ser varandra som nyktra eller ska man låtsas som ingenting eftersom man egentligen inte känner varandra.

2009-02-11 @ 15:58:09
URL: http://mipan.blogg.se/
Postat av: Anonym

söt blogg=) ha en bra dag

2009-02-11 @ 17:03:52
URL: http://dld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0