Upprörande!! Ser ni på 5an?? Katastrof!!!

Nån som ser detta?? Jag tycker det är fruktansvärt upprörande! Föräldrar som står och skriker på sina 5 åringar"-Kom igen sparka sparka slå hårdare... osv"
Det är inte okej!
En 10 årig pojke som göllatt berättar att han alltid slåss, i skolan, hemma överallt.. Fast han inte får...
En sån som han borde väl kanske inte gå på kampsport, utan kanske borde lära sig hantera sin ilska... typ Yoga!

Han åker till Thailand 1 gång om året för att tävla och träna Thaiboxning.. I ett klipp fick man se när han fick en spark rakt i skallen av en jämngammal pojke...

Det ju galet!!
En 5 årig flicka som blev jätt eledsen för hon inte ville upp och tävla... Men pappan övertalade henne... HAR BARN INGEN EGEN VILJA OCH ÅSIKT??!



Strictly Baby Fight Club - i kväll 21:00

Boxande barn i skakande dokumentär

I tisdagens dokumentär möter vi barn, mellan fem och tio år gamla, som uppmuntras av sina föräldrar att slåss mot andra barn.

De tränar Thaiboxning, en växande och populär idrottsgren i England, där sparkar och slag mot jämnåriga kamrater belönas med poäng. Vi får föräldrarnas syn på det hela och förstår att det ofta är deras egna förlorade drömmar som ligger bakom familjens nya intresse.

Thaiboxning för barn har blivit en snabbt växande företeelse i Storbritannien där mer än 500 registrerade klubbar lär ut den våldsamma sporten. Barn så unga som fyra och fem år rekryteras till de organiserade slagsmålen, ivrigt påhejade av sina entusiastiska föräldrar. Men hur kan en mamma eller pappa lyfta upp sitt barn i en rink för att sparka och slå ett annat barn? Vilka mekanismer slår ut den vanligtvis spontana reaktionen att förhindra att ens barn knuffar en jämnårig eller blir slagen själv?

I Strictly Baby Fightclub möter vi fyra familjer som investerar allt i sina barns träning för att de ska bli de bästa i Storbritannien. För några av dem ligger föräldrarnas egna förlorade drömmar till grund för deras nu så aktiva medverkan. En del av dem går till och med så långt att de reser till Thailand där barnen tillåts sparka och slå mot huvudet.

Läs mer på Kanal5.se

Text & bild tagen från kanal5.se


Kommentarer
Postat av: Tessah

hejsan och tack för dina fina ord.



Ja bränder/eld är min största skräck också. Ursh...

Det är tungt men det går hela tiden frammåt :)

Nu börjar händerna se mycket bättre ut också.



kram, jätte fin blogg du har!

2009-01-13 @ 22:01:31
URL: http://tessah.blogg.se/
Postat av: Anna

Såg det inte, men helt galet..

2009-01-13 @ 23:18:38
URL: http://lantisflicka.blogg.se/
Postat av: Anna

Det är verkligen barnmisshandel. Måste verkligen vara något fel i huvudet på föräldrarna (och alla andra vuxna som finns runtomkring) dessutom så blir det ju fel i huvudet på de stackars barnen sen också om man utsätts för sådant..

2009-01-14 @ 10:50:57
URL: http://lantisflicka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0