Jag vill ha gröna ögon!

Nu har jag fått tid hos ögonläkaren i lund. Jag ska dit 16 oktober... =/ Usch! Men det går väl säkert bra!
jag hoppas det iaf =)
Jag undrar vad han/ hon kommer säga om min syn i allmänhet =/ Jag ser ut som en tant i glasögon! Så om det skulle bli så att jag måste ha glasögon, så hoppas jag att jag istället kan ha linser.. Då behöver jag ju inte se ut som en tant. Eller som en skolfröken.. Nä! Jag hoppas isåfall att det är ett fel, så jag KAN ha linser.. Men det återstår ju och se.. Jag kanske har toppen syn.. Inte för att jag tror de, men man kan ju alltid hoppas. Dessutom vet jag att jag inte har en toppensyn, eftersom synen fortfarande inte är helt ok. MEN JAG FÅR KÖRA BIL, OCH ÄR INTE OANSVARIG!!! ((Nu hoppas jag att jag gjort klart för er att jag verkligen FÅR köra!! Jag vill inte ha nå spydiga kommentarer!))
Det verkar så praktiskt med linser. Jag har visserligen aldrig haft det. Eller jo, jag har faktiskt prövat färglinser. Det va grymt. =) jag hade visserligen bara fått i ena färglinsen, så de andra ögat va normalt blått. Den färgade linsen va brun.
Jag skulle vilja ha gröna färglinser. Det är fint. Med bruna linser så skulle jag nog se ut som en invandrare. (inte för att det är fel på de!)

Men men, det får bli ett senare projekt!

Har du haft linser eller färglinser?
Vad skulle du vilja ha för färg på dina ögon om du fick välja?




Kommentarer
Postat av: Maja

Haha najsiga gröna ;P

2009-09-21 @ 19:53:17
URL: http://majaaz.blogg.se/
Postat av: N I N A

Tack för boktipset! :)

ÅÅhhh jag vill också ha färglinser!! Det gör så mycket ögonfärgen.. :)

2009-09-21 @ 21:29:04
URL: http://nicaah.blogg.se/
Postat av: Filuran

Jag har linser. Fast jag använder dem inte.. tycker det är obekvämt.. Sitta tidigt på morgonen och pilla och så är de aviga eller så lyckas man inte. På kvällen blir ögonen lite torrare och då är det svårt att få ut dem. Andvänder bara linser när glasögonen är ivägen. Och jag tror att det finns glasögon som passar frun med! Det är en tufft smycke mitt i ansiktet! Kramis

2009-09-22 @ 07:58:10
URL: http://filuran.sofis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0