Min fina vackra bästa hund!

Jag har världens finaste hund!

Igår kväll när vi var på promenad tog jag med mig kameran. Vi brukar alltid träffa på 1 eller 2 igelkottar. Men såklart, när jag hade med mig kameran träffade vi igen. :(

Men jag tog en finfint kort på min älskade hund ♥



Jag funderar på att göra en förstoring på den :)


Kommentarer
Postat av: Minna

Det är ok med mig. Börjar bli rätt less på att vara gravid. Nu är de inte bara illamående utan även att jag är så orörlig. Kan typ inte promenera till affären utan att få sammandragningar. Skönt att det knappt är 6veckor kvar.:)



Ja de skulle vara jättegulligt om du kunde höra dig för lite. Vincent har ju varit innekatt innan och är väl mer innekatt än utekatt egentligen eftersom han e sån kelgris. Han är sån att han vill ha massor med gos och uppmärksamhet, så om det är någon som är mycket hemma och kan skämma bort honom vore det bäst.



Känns verkligen så hemskt att behöva lämna bort honom för han e ju vår lilla bebis, men han behöver så mycket vård och uppmärksamhet att det liksom inte går. Först jobba vi ju heltid och han blev så ledsen av att lämnas ensam och nu kommer bebisen och då kan vi liksom inte tänka på att katten ska ha sitt också. Filippa är ju så mycket enklare för hon har sitt eget liv.

Kram kram

2010-07-23 @ 16:11:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0