Bakis utan alkohol?

Sol sol underbara sol!

Anders försov sig idag. Han fick rejält bråttom så han hann inte rasta Zina.

Jag vaknade återigen med VÄRLDEND huvudvärk! Du vet, såndär huvudvärk man får av tequila eller champange. Såndär dunkande dundrande huvudvärk som inga tabletter i världen hjälper.
Sån huvudvärk vaknade jag med igår också. Men idag var den värre. Tror forfarande att jag ska spy om jag rör mej... :( Tog iaf 2 alvedon direkt när jag vaknade. Kanske inte så bra att ta de på tom mage? Jag känner mej rejält jäkla bakis!! Men eftersoom jag mådde så igår också så undrar jag om de kanske är hostmedicinen?? Jag skippar den ikväll och hoppas på att vakna upp utan huvudvärk! (WOW ordet huvudvärk förekommer 5 gånger under detta stycke :D )


Jag och Zina har även varit ute på en sida-vid-sida-köttbulle-promenad i solen. Jag blir så glad när hon inte drar! O tro nu inte att jag mutar henne med köttbullar. För hon får inga. Max en liten bit. Men annars har jag de bara i fickan så hon känner lukten :)
Idag sjappar jag till Blåkulla! Jag tar kvasten kl 15. Ses vi där?

Bild google.se


Kommentarer
Postat av: Sophy - Mamma till Ozzy.

svar: Jadu, tiden flyger! Han är 7,5 månad nu.

2011-04-21 @ 10:10:35
URL: http://minbebis.com/blogg/sophys/
Postat av: Sasha

tequila huvudvärk är fasiken inte rolig. Bara haft det en gång, men jag vill verkligen inte ha det igen. Visste inte vad jag skulle ta mig åt då jag hade det.

2011-04-21 @ 10:18:23
URL: http://sashas.se
Postat av: Erika(jyringen)

sv.ska få en hel väska med choklad,vet dock inte storl. på väskan men jag tror nog det är choklad nog till oss båda :)2011-04-21 @ 10:33:43
URL: http://jyringen.blogg.se/
Postat av: Hanna

De är klart hon ska få köttbulle, inte bara känna lukten el liten bit - din snålis. ;) De lönar sej inte att vara duktig om man inte får belöning. Posetiv förstärkning vettu. :) Kram

2011-04-21 @ 11:07:11
URL: http://hannapluttpanna.blogg.se/
Postat av: Åsa

Självklart kommer jag till Blåkulla! Det är ju mitt andra hem...:)Vad fin hon e! En riktig sötnos....det är så synd att vissa dömmer hunden efter håren så att säga. De flesta "kamphundar" är snällare än fogligaste pudeln med rätt uppfostran...

Kram

2011-04-21 @ 11:14:46
URL: http://asahoffman.blogg.se/
Postat av: nathalie

ja kika in där du :) jaha, ja jag väntar på att det ska komma up någon buzz så jag kan tacka ja :D lite kul idé faktiskt ! och ja, jag hittade en klänning till slut, tack o lov för det :)

2011-04-21 @ 11:27:05
URL: http://nathalieolsson.bubbleroom.se
Postat av: jennie

Men gud så jobbigt att vakan med sån huvudvärk... jag har ganska ofta migrän, och det suger.. men då har jag ju medecin mot det.. Hoppas det inte är nogot annat än huvudvärk.. inget alvarligt menar jag!Yepp vi ses på blåkulla.. jag är redand här, tur att det finns mobilt bredband!Propparna kom bara för hon åt p-piller.. eller det är vad vi tror, dom ska påbörja en utrednig ..

Glad påsk!

2011-04-21 @ 15:28:07
URL: http://boobee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0