Yrkesmördare, signalhorn och massa pussel

Idag blev de jobb för hela slanten. De va riktigt kul att komma tillbaka och träffa alla kollegor och underbara barn igen....
Jag öppnade 6.15 och slutade (i barngruppen) 10.30. Satt kvar på jobbet för planering. Men 12.30 var jag tvungen att röra ¨på fläslet för att bege mej till Södertälje där jag skulle hämta ut passet.

När jag fick mitt pass i handen fick jag ett hysteriskt skrattanfall... Jag kunde inte låta bli.
Jag ser ut som en yrkesmördare, psykopat som inte fått rätt hjälp från psyket och väntar på att hoppa på nästa människa som går förbi.... Allternativ ser jag en aning knarkad ut eller påtänd av annat. Även livrädd är ett av förslagen...
Svårt att välja.


Scary crazy girl....

Efter trippen hos polisen gick jag till apoteket för att handla de mest nödvändiga inför Thailandsresan...
De nädvändiga onda gick på 530 spänn!! Gaah! Inte bara resan som kostar utan allt runt om me...

Sen bar de iväg hem.

Jag körde om en lastbil. Låg kvar i vänster fil, då de låg 2 långtradare lite längre fram.
Precis när jag ska köra om den bakre långtradare svänger han ut.
Jag hann att bromsa och ställa (Inte ordagrant) mej på signalhornet... Tuuuuut, tuuuuut tut tut tuuuuuut! Tjöt de från min fina blåa bil.
Långtradaren blinkade in igen och svängde tillbaka till sin fil.
Eftersom Anders har sagt åt mej att jag absolut inte får peka finger eller hytta med näven höll jag fint i ratten och tänkte tio i två! Andas. (Jag har fått av N Å G O N.... En dålig vana (ovana) att hyta med nävem eller upp med fingret.... INTE Anders.... )

Väl hemma började jag fixa lite småsaker.. Och sen tog jag mej en kaffe och satt och byggde pussel.... Sen kom min älksling hem och vi gick med Zina.
Efter promenaden kom Jonas och käkade middag med oss. Vi satt i många timmar med pusslet... Jag fick sånt enormt fotbollssug så jag var tvungen att sätta på massa kära gamla Bajenlåtar!
UNDERBART!
Får lura med mej Rebecca på fotboll i sommar :D

Nu ska jag ta och fixa iordning mej för sängstunden... Jag är galet trött!

Imorn kommer min älskade mamma, pappa, Jessica och pojkarna.. Jag riktigt längtar! Även Anders familj kommer... Vi ska ha lite kalas med familjerna innan vi åker.....

Kommentarer
Postat av: Erika(jyringen)

sv.håller tummarna för dig på måndag!



hade precis glömt(förträngt) att du skulle till thailand....och nu sitter jag här och tänker...faaan oxå.... :P

2011-02-19 @ 03:10:24
URL: http://jyringen.blogg.se/
Postat av: Johanna

Tycker kortet ser jätte bra ut jämfört med mitt :) , mitt nya kort som jag gjorde i höstas är så hemskt så jag är glad att jag nästan aldrig reser utomlands.... En sån grej med lastbilarna har jag också råkat ut för fy fan vad det var läskigt. Jag hade hunnit upp nästan bakom förar hytten när den började blinka o svänga men snabbt slutade med det då jag tutade, jag trodde att jag skulle dö av skräck! Ha en bra helg!

2011-02-19 @ 07:39:51
URL: http://vinterhagen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0