En krossad svanskota!

Guuuuuuuuuuuuuuuuuuud så trött jag är!!!

Idag har vi suttit på föreläsning exakt HELA dagen. Imorn kommer jag ha träningsvärk i hjärnan för all info som intogs under dagen.. Förmodligen.
Hur gick de med mitt arsle då? Eller jag menar med min svanskota. (Jag får inte säga arsle för Anders, han tycker inte att de är samma sak som svanskotan)
Det gick iaf inte alls bra. Värken blev värre och nu har jag fått ont när jag står upp... Iaf vissa gånger...
Jag undrar vad de är...

Hoppas de försvinner snart iaf. Jag har ingen lust att gå till läkaren och blotta röven ;)
Vad skulle jag säge?
-Hej! Jag har gjort illa svanskotan. Jag har varken ramlat eller slagit mej. Ahaa dra av mej brallorna? Nää de tänker ja inte göra. Svullen? Nää de är ja inte heller...

Eller?

Dom kommer ändå inte se nåt.. Kanske ja behöver en knotknackare? De kanske skulle hjälpa? Vart finns sån? I närheten av Nykvarn tack!

Äsch, nu orkar ja inte svamla mer... Snart blir de bingen! Jag är dödens trött!

Eftersom jag förmodligen har en släng av ADHD, alt ADD, så har jag extremt svårt att koncentrear mej. Jag har fullständigt knäck i lurarna när de gäller att lyssna. Idag var såklart inget undantag. Jag vill göra saker medans jag ska lyssna på nån så jag brukar rita. Då hör jag bättre.
Så detta åstakom jag med idag under dagens föreläsning.... ;)


Kommentarer
Postat av: Anna Katana

Aa blir verkligen en hel del sparande då.



Aj,aj,aj! Tur att det bara var en dag du behövde sitta. Undra vad det är som hänt med din svanskota egentligen. Vilka söta gubbar du har ritat.

2011-01-10 @ 19:42:09
URL: http://annakatana.devote.se
Postat av: Anna Katana

Samma här. Jag dra på det så länge som möjligt och kämpar på. Oftast går det ju faktiskt över (: Men det kan ju vara riktigt illa också, man vet ju aldrig. Men visa upp rumpan för läkaren är väl inte det roligaste heller :D

2011-01-10 @ 19:58:59
URL: http://annakatana.devote.se
Postat av: anonym

http://www.plusikassan.se/index.php?advertiser=24069

2011-01-10 @ 20:15:53
Postat av: Jouline

Men gud så snällt att du talar om hur jag ska göra med min telefon, jag har också funderat på om jag måste uppdatera den, hörde det av någon annan som sa detta till mig men tänkte att det nog inte skulle hjälpa men jag ska uppdatera den nu så får jag hoppas på att den blir bättre :) Tack så mycket!



Va jobbigt att du har ont i arslet^^ ja menar såklart din svanskota :) Och eftersom du ej har ramlat eller gjort något för att orsaka den smärtan så tror jag att en nerv har kommit i kläm mellan dina kotor. Tycker absolut att du ska gå till en så kallad "kotknackare" kiropraktor och kolla upp detta, vänta inte för länge med det bara.

Kram!

2011-01-10 @ 20:50:27
URL: http://stylebyjouline.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej! Vill du tjäna pengar på din blogg. Jag har ett tips där du kan tjäna pengar snabbt och enkelt. Du får 20 kr redan vid registrering. Jag kör på att värva vänner, man får 5 kr för varje person man värvar, så det skulle vara jätte snällt om du blev medlem på min värvningslänk! Jag har dessutom bara vart medlem i någon timme nu och redan tjänat 75 hela spänn, helt otroligt på bara nån timme!:D



http://www.plusikassan.se/index.php?advertiser=24056

Hoppas du blir medlem:)



Tack, kram!

2011-01-10 @ 22:26:20
URL: http://http:
Postat av: Tara(inte den Tara)

Kom gärna med musiktips, så länkar vi till bloggen i ett inlägg ;)

Postat av: Tamara

mer som sällskap vill jag ha den :) jag var i makedonien, satt fast där i 3 dagar, sen lyckades man missa flyget till göteborg så man fick övernatta i budapest. Riktigt surt !! annars då, allt bra med dig? :)

2011-01-11 @ 13:46:05
URL: http://tamaragrujoska.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0